Sadis! Kisah Tragis Di Sebalik Video Seks Dalam Mainan Budak Lolita

Ternyata web dalam tidak hanya mengandungi video menyeramkan, tetapi juga seks. Salah satu video seks yang terkenal, iaitu Lolita Slave Toy. Tetapi jangan berharap ini menjadi video seks kerana secara umum, video ini sangat kejam dan menakutkan!

Tidak dapat dinafikan, di dalam web banyak video yang mengerikan tidak dapat dimainkan. Contohnya seperti Hamburger Lady atau Red Room dan banyak lagi.

Ternyata web dalam tidak hanya mengandungi video menyeramkan, tetapi juga seks. Salah satu video seks yang terkenal, iaitu Lolita Slave Toy. Tetapi jangan berharap ini menjadi video seks kerana secara umum, video ini sangat kejam dan menakutkan!

BACA JUGA
  • Ngeri! Kisah Tragis Di Sebalik Video Web Dalam 'Hamburger Lady'
  • Ngeri! Kisah Tragis Ini Di Sebalik Video Video Merah Dalam 'Bilik Merah'
  • Ngeri! Kisah Tragis Ini Di Sebalik Video Dalam 'Jeff The Killer'

Manusia Asal Dilayan Sangat Keji di Luar Sebab

Sumber gambar: Gambar: Taring

Lolita Slave Toy adalah nama panggilan manusia yang diubah menjadi boneka seks. Biasanya mangsa diperoleh ketika dia masih kecil, dari anak-anak yang ditinggalkan. Anak-anak itu diperoleh dengan alasan anak angkat.

Selepas itu tangan dan kaki akan dipotong, tidak lupa juga setiap gigi akan dirobohkan. Selepas itu mangsa dibuat buta dan bisu, jadi Lolita Slave Toy . Keadaan mangsa akan tetap hidup, perlu bernafas dan makan.

Penderitaan masih belum berakhir. Mangsa masih harus memenuhi hasrat seksual banyak lelaki, serta perlakuan kasar yang tidak dapat difikirkan. Malah mangsa dikatakan diberi najis. Dengan keadaan seperti itu, mangsa pada amnya menjadi gila setelah mati.

Amalan Yang Berlanjutan Hingga Kini

Sumber gambar: Gambar: Berita Dunia

Malangnya, dikatakan di salah satu forum di web dalam bahawa kewujudan Lolita Slave Toy masih wujud hingga kini. Malahan mangsa diperdagangkan!

Harga yang ditawarkan untuk Lolita Slave Toy sangat pelbagai, antara 1 bitcoin hingga 1000 bitcoin. Anda fikir siapa penjual dan pembeli? Ia tidak masuk akal.

Video: Mainan Budak Lolita

Oleh itu, anda tidak ingin tahu, seperti apa Mainan Budak Lolita? Lihat video berikut ...

Sungguh tidak mengerti pelaku hatinya di mana ya, sadis mengapa tidak bermain. Dan peliknya, penikmat video seperti ini juga banyak terdapat di web dalam. Apa pendapat anda mengenai video ini? Kongsikan!

Oh ya, pastikan anda juga membaca artikel yang berkaitan dengan video atau penulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Lard

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan