Cara Membuat Foto Up and Up Ala Video Clip Coldplay di Smartphone Android

Yuk pelajari cara mudah dan simple membuat foto Up and Up ala video clip Coldplay yang sedang tren tanpa komputer langsung dari smartphone Android kamu..

Buat kamu yang aktif di sosial media, pasti belakangan ini sering banget lihat foto orang yang fotonya diedit pakai langit berlatarkan hewan kan? Entah itu paus, atau gajah. Nah, foto-foto itu terinpsirasi dari video clip Up and Up Coldplay.

Kerana terdapat begitu banyak yang berkongsi foto Naik dan Naik di media sosial, adakah anda pernah terfikir bagaimana membuat foto ikan terbang bergaya Up dan Up? Oleh itu, anda tidak ingin tahu dan boleh wujud, mari belajar bagaimana mengedit foto Naik dan Naik dalam gaya Coldplay!

BACA JUGA
 • Ini adalah koleksi Foto Haiwan untuk Mengedit Foto Up dan Up Ala Coldplay Video!
 • 7 Langkah Tepat untuk Mempercepat Penyuntingan Foto di Prisma
 • Cara Mudah Membuat Foto 3D Tanpa Photoshop
 • Cara Mengedit Foto Wajah Anda Menggunakan Badan Artis di Android

Cara Membuat Foto Ke Atas dan Ke Atas

Tidak dapat dinafikan, klip video dari lagu Up and Up sangat keren. Bagaimana tidak, dengan menggabungkan pelbagai video dan foto, klip video ini berjaya menampilkan gambaran dunia selari yang menarik dan menarik. Nah, sebelum terus mengedit foto Naik dan Naik, ia membantu anda menonton klip video Naik dan Naik dari Coldplay di bawah:

Hebat, bukan? Akan lebih keren jika anda dapat membuat gambar Up dan Up dengan foto anda sendiri. Baiklah, mari kita cuba membuat gambar seperti klip video Naik dan Naik terus pada telefon pintar Android anda!

Cara Membuat Foto Gaya Coldplay Up dan Up dengan Smartphone Android

Pertama sekali, apa yang diperlukan adalah aplikasi penyuntingan foto. Aplikasi penyuntingan foto terbaik yang boleh anda gunakan untuk membuat foto Up dan Up adalah PicSay Pro. Aplikasi ini dibayar, tetapi anda boleh mendapatkan APK PicSay Pro secara percuma dengan membaca artikel tentang cara mendapatkan aplikasi berbayar secara percuma.

Shinycore DOWNLOAD Aplikasi Foto & Pengimejan
 • Selepas PicSay Pro dipasang, sila muat turun foto stok atau koleksi jerung dan langit haiwan terlebih dahulu untuk mengedit foto Naik dan Naik dari pautan foto stok Naik dan Naik.

 • Buka foto utama yang ingin diedit di PicSay Pro. Tidak semestinya foto dengan latar langit, tetapi jika anda mempunyai foto dengan langit yang cerah, akan lebih baik. Sekiranya latar belakangnya bukan langit, tidak sesuai disebut foto langit haiwan, bukan?

 • Import salah satu gambar saham Naik dan Naik yang anda muat turun lebih awal. Cara memasuki tab Effect, pilih Insert Gambar. Kemudian pilih gambar stok yang anda fikirkan sesuai.

 • Sila sesuaikan lokasi foto. Anda boleh menyesuaikan tahap ketelusan menggunakan bar tatal di bahagian bawah, kemudian klik tanda semak hijau jika sesuai.

 • Langkah seterusnya adalah yang paling penting. Di mana anda mesti memadam bahagian yang tidak digunakan sehingga gambar foto stok Atas dan Atas dan gambar utama sesuai.

 • Petua: Gunakan tetapan berus supaya ukuran dan bilangan ketelusan tepat.

 • Sekiranya terasa betul, klik butang tanda hijau. Kemudian tekan tab Kongsi untuk menyimpan pengeditan foto Naik dan Naik.

Keputusan:

Mudah bukankah cara membuat dan menambah gambar yang kami sediakan? Kemahiran Photoshop kelas Tuhan tidak diperlukan jika anda ingin membuat klip video gaya foto Up dan Up Coldplay, yang penting anda ingin mencuba dan meluangkan sedikit masa untuk menjadi kreatif.

Sumber sepanduk.

Artikel Berkaitan