Kaedah Baru untuk Menghilangkan Iklan di Android tanpa Root

Ini adalah cara mudah untuk menyingkirkan iklan di Android tanpa root untuk anda yang kesal dengan banyak iklan yang muncul di telefon pintar Android anda.

Kesal dengan jumlah iklan yang muncul di telefon pintar Android anda? Sekarang anda boleh menyingkirkan iklan yang menjengkelkan ini menggunakan aplikasi terbaru di bawah.

Aplikasi yang disebut AdClear ini terbukti berkesan untuk menghilangkan pelbagai iklan yang sering muncul di Android

Satu lagi perkara hebat mengenai aplikasi AdClear ialah anda dapat menggunakannya pada telefon pintar Android yang belum di-root. Jadi, anda tidak perlu membuat root Android terlebih dahulu ketika menggunakan AdClear.

Bagaimana anda menggunakan AdClear? Inilah cara menyingkirkan iklan di Android tanpa root dengan AdClear:

BACA JUGA
  • Cara Memuat turun Filem secara PERCUMA Tanpa Gangguan
  • Cara Mengelakkan Iklan Semasa Memuat turun agar tidak Terperangkap
  • 4 Cara Berkesan untuk Menghilangkan Iklan Ketika Bermain Permainan di Android

Cara menyingkirkan iklan di Android tanpa root

AdClear adalah aplikasi Android yang dibuat oleh Seven Network yang mempunyai kelebihan kerana dapat menghilangkan berbagai jenis iklan di Android, baik di penyemak imbas atau di aplikasi seperti, BBM, permainan Android, dan sebagainya.

Aplikasi ini dapat digunakan secara percuma di berbagai telefon pintar Android. Selain itu, pengguna dapat menggunakan aplikasi AdClear ini tanpa perlu melakukan rooting terlebih dahulu. Pada dasarnya, anda boleh menyingkirkan iklan di Android tanpa root.

Bagaimana AdClear berfungsi?

AdClear akan membuat VPN baru yang akan menyaring semua data yang berlaku pada telefon pintar Android anda. Setelah data disaring, AdClear akan secara automatik memblokir iklan yang muncul di pelayar web atau aplikasi. Sesuatu seperti itu menerangkan bagaimana AdClear berfungsi.

Cara Memasang AdClear pada Android

  • Muat turun AdClear dan pasang seperti biasa pada Android.

    DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Tujuh Rangkaian
  • Untuk memulakan, klik butang Daya , kemudian apabila pemberitahuan VPN muncul, klik OK . Tunggu sehingga proses selesai.

  • Inilah contoh kejayaannya!

  • (Pilihan) Jika iklan masih muncul, anda boleh membuka kembali AdClear, kemudian pilih Perlindungan Muka .

  • Pilih Enable Advance Protection , anda akan diminta untuk memasang sijil kemudian. Apabila ia muncul, klik butang OK .

Video AdClear

Itulah cara menyingkirkan iklan di Android tanpa root dengan aplikasi terbaru yang disebut AdClear. Sekiranya anda mempunyai cara lain, anda boleh berkongsi di ruangan komen!

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan iklan atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Tag Berkaitan:

perisian

Artikel Berkaitan