Mesti cuba! 5 dari Game God Fighting Terbaik di Android yang Boleh Menjadi Ketagihan

Adakah anda suka permainan dengan dewa Yunani, Mesir, Rom atau Cina? Inilah permainan pertempuran tuhan terbaik di Android yang mesti anda cuba.

Banyak perkara boleh dilakukan untuk mengisi masa lapang, salah satunya adalah bermain permainan. Pada masa ini terdapat ribuan permainan dari pelbagai genre yang boleh anda muat turun dan mainkan secara percuma.

Dari sekian banyak permainan yang telah dibuat, di sini Jaka akan berkongsi permainan Android yang paling unik dengan tema pertempuran antara dewa. Apa saja permainan god god yang boleh dimainkan di Android? Berikutan kajian semula.

BACA JUGA
  • Ini adalah Permainan Android Kegemaran Youtuber Gaming Indonesia
  • 15 Permainan Tempatan Android Terbaik oleh Anak Indonesia pada tahun 2017

Game God Fight di Android

1. Dewa Nyamuk

Pertama ialah Dewa Nyamuk . Permainan genre Role Playing ini dibuat oleh Maingames . Permainan ini menceritakan tentang jeneral terkuat di 3 kerajaan China, Guan Yu, Lu Bu dan Zhao Yun. Serta beberapa pahlawan hebat seperti Sun Wu Kong, Tong Samchong dan Nazha.

Tujuan permainan ini adalah untuk mewujudkan kedamaian antara Dewa-dewa yang tinggal di neraka, langit dan bumi. Terdapat pelbagai kemahiran yang dapat digunakan untuk mengalahkan dewa yang hilang.

Muat turun permainan di sini: Dewa Gila - Dewa Gila

RPG Maingames Games DOWNLOAD

2. Dewa Rom

Seterusnya ialah Dewa Rom . Genre permainan pertempuran God God ini dibuat oleh Gameloft . Permainan yang mempunyai grafik tinggi menawarkan pelbagai watak dewa Rom yang boleh anda mainkan, seperti Zeus, Hades, Vulcan, Atlas, Medusa, Spartacus dan banyak lagi.

Muat turun permainan di sini: Gods of Rome

Gameloft Adventure Games DOWNLOAD

3. Dewa Olympus

Seterusnya adalah Dewa Olympus . Permainan genre Strategi ini dibuat oleh Aegis Interactive, LLC . Di sini anda mengawal dewa-dewa Yunani yang legenda untuk digunakan dalam pertempuran masa nyata. Sama dengan Clash of Clans, anda juga harus membuat pangkalan yang kuat sehingga musuh sukar ditembusi.

Muat turun permainan di sini: Gods of Olympus

LIHAT ARTIKEL

4. Olympus Rising

Seterusnya ialah Olympus Rising . Permainan pertempuran dewa ini di Android adalah genre strategi yang dibuat oleh Flaregames . Di sini anda bukan sahaja dapat mengawal para dewa, tetapi anda juga dapat merekrut monster untuk menyerang dan mempertahankan kota anda.

Muat turun permainan di sini: Olympus Rising

5. Permainan Dewa Mesir

Terakhir adalah Game Gods of Egypt . Berjaya dengan filem itu, Lionsgate menjadikan permainan Action Adventure bertemakan pertempuran dewa Mesir. Di sini anda akan memasuki pertempuran antara para dewa. Kuatkan diri anda dengan pelbagai latihan supaya anda dapat mengalahkan musuh dengan mudah.

Muat turun permainan di sini: Game Gods Of Egypt

Itu adalah beberapa permainan Android yang hebat dengan tema pertempuran antara dewa Yunani, Mesir, Rom dan Cina. Sekiranya anda mempunyai cadangan permainan tuhan Android yang lain, jangan lupa untuk berkongsi di ruangan komen. Semoga berjaya!

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan PlayStation atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Artikel Berkaitan