6 Tema Pelancar Hebat Yang Menjadikan Android Anda Lebih Keras

Themer adalah salah satu pelancar dengan banyak penyesuaian dan hebat. Di sini kami akan membentangkan 6 tema terbaik dari Themer yang boleh anda gunakan pada telefon Android kegemaran anda.

Sekiranya anda seorang yang mudah bosan dengan penampilan Android, maka petua ini sesuai untuk anda laksanakan. Pasti ramai di antara anda telah menggunakan pelancar pihak ketiga seperti Smart Launcher, GO Launcher, Nova Launcher, dll. Tetapi dari semua pelancar yang beredar di Play Store, Themer adalah salah satu pelancar dengan banyak penyesuaian dan hebat. Di sini kami akan membentangkan 6 tema terbaik dari Themer yang boleh anda gunakan pada telefon Android kegemaran anda.

BACA JUGA
  • LINE Launcher, Aplikasi LINE Baru untuk Mencantikkan Telefon Android Anda
  • Cara Mudah Menggunakan Tema Naruto di Semua Telefon Android
  • Cara menggunakan Pelancar Asus Zenfone 2 Lollipop pada semua telefon Android tanpa root

Gunung Minimal

Orang-orang muda hari ini mesti biasa dengan gaya grafik hipster yang ada sekarang. Tema yang dipanggil Mountain Minimal nampaknya sesuai untuk anda yang menyukai penampilan hipster minimalis tetapi elegan, serta sentuhan vintaj yang menggoda. Lagi sedap, tema ini akan merangkum semua pemberitahuan di skrin yang sama, tanpa harus berpindah ke halaman lain.

Penanda buku

Penanda halaman berusaha untuk mengembalikan gaya perancang hari sekolah lama ke telefon pintar anda. Susun atur dan fon yang sangat selesa dilihat menjadikan setiap pengguna boleh menjadi lebih produktif dalam menggunakan Android. Tema ini dilengkapi dengan 5 tab, masing-masing mengandungi maklumat yang berbeza seperti pemberitahuan, ramalan cuaca, senarai aplikasi, dll.

Jubin pepenjuru

Suka dengan penampilan minimal dan elegan? Diagonal Tiles boleh menjadi salah satu pilihan. Tema ini memaparkan waktu dan tarikh di sudut kanan atas dan penunjuk bateri unik diletakkan di sudut kanan bawah. Untuk jalan pintas aplikasi yang sering digunakan, anda boleh meletakkannya di sebelah kiri. Kejutannya bukan hanya itu, jika anda menggesek skrin ke kiri, anda akan mendapat lebih banyak ruang untuk meletakkan jalan pintas di sana.

LCD

Inilah dia, rupa sangat sesuai untuk anda yang ketinggalan layar monokrom sekolah lama. Tema yang disebut LCD memberikan warna dan susun atur yang sangat mirip dengan telefon bimbit hitam dan putih yang pernah mewarnai zaman anda. Tetapi ciri menarik masih ada seperti jam, ramalan cuaca, dan suapan berita yang mampu.

Kelabu dan Peach

Tema inilah yang berjaya menggabungkan warna pic lembut dengan warna kelabu padat. Sangat sesuai untuk wanita anggun yang ingin dilengkapi dengan pelbagai jenis maklumat secara langsung melalui skrin utama. Ikonnya juga mengesankan minimal dan mudah dibezakan antara satu sama lain. Sangat kacak pula.

Horizon

Horizon juga menampilkan penampilan yang minimum dan cantik. Ditambah lagi dengan kesan fon bokeh dan romantis yang berterusan. Sangat sesuai untuk anda yang sedang jatuh cinta atau suka dengan grafik lembut. Untuk ikon juga tidak menjadi masalah, semuanya jelas dan bersih. Tidak boleh ditinggalkan di Android anda.

Bagaimana anda memasang tema di atas?

Sangat mudah, setelah anda memasang Themer di Android, anda hanya perlu memilih Tema , dan mencari nama tema yang anda mahukan. Tekan Terapkan dan proses muat turun bermula.

Pelancar serupa yang tidak Kalah Kuat

Selain Themer, pelancar lain yang tidak kalah baiknya untuk menghiasi telefon Android anda adalah Zooper dan Buzz Launcher. Keduanya juga dapat disesuaikan sesuai kebutuhan dan dilengkapi dengan berbagai tema yang tidak kalah buruk. Selamat mencuba!

Sumber: Lifehacker

MUAT TURUN Aplikasi Peningkatan Desktop MyColorScreen

Artikel Berkaitan