Inilah gambaran suara sebenar JalanTikus!

Selain menyampaikan maklumat teknologi terkini secara konsisten, YouTube JalanTikus juga mempunyai ciri lain, iaitu Mbak JT yang menjadi suara.

Oleh itu laman web lengkap yang menyediakan muat turun dan juga maklumat terkini mengenai teknologi dan alat, JalanTikus juga terdapat di YouTube. Adakah anda sudah melanggan YouTube JalanTikus ?

Terdapat sesuatu yang unik di YouTube JalanTikus. Selain menyampaikan maklumat teknologi terkini secara konsisten, YouTube JalanTikus juga mempunyai ciri lain, iaitu Mbak JT yang menjadi suara. Adakah anda ingin tahu tentang siapa JT Puan yang sebenar?

BACA JUGA
  • Bukan tipuan! Cara Membaca JalanTikus Tanpa Sambungan Internet
  • 4 Sebab Anda Mesti Membeli IDM di JalanTikus, Nombor 3 Sangat Penting!

Siapakah JT Penyanyi Suara JalanTikus?

Hayo mengaku, anda pasti ingin tahu siapa pelakon suara di JalanTikus bukan? Bukan hanya anda, ramai yang ingin tahu mengenai sosok suara di sebalik topeng Cik JT.

Seperti yang dijanjikan, JalanTikus akan mendedahkan sosok Cik JT jika telah menjangkau 1 juta pelanggan pada tahun 2017. Dan sekarang ia telah mencapai 948 ribu sibscriber yang anda tahu! Segera 1 juta kan? Tetapi tidak lama lagi 2017 akan berakhir.

Jadi bagi mereka yang ingin tahu mengenai sosok Mbak JT, mari melanggan YouTube JalanTikus sekarang juga! Jangan lupa untuk mengundang yang lain untuk melanggan juga sehingga anda dapat melihat sosok pelakon suara YouTube JalanTikus ya! Anda tidak mahu menunggu lama untuk melihat wajah Mbak JT?

Artikel Berkaitan