6 Laman Web Menyeramkan di Web Dalam yang Harus Anda Elakkan

Tetapi tanpa perlu memasuki Deep Web, mengikuti JalanTikus menerangkan 6 laman web mengerikan di Deep Web. Deep Weeb tidak dapat diakses tanpa penyemak imbas Tor, I2P atau perisian Darknet lain.

Pada era Internet of Things, banyak orang tidak mengetahui tentang kedalaman internet. Mereka hanya tahu melayari di Google, atau laman web lain yang popular. Walaupun ada sisi gelap ke internet yang dikenali sebagai Deep Web .

Deep Weeb tidak dapat diakses tanpa penyemak imbas Tor , I2P atau perisian Darknet lain. Tetapi tanpa perlu memasuki Deep Web, JalanTikus berikut menerangkan 6 laman web mengerikan di Deep Web.

BACA JUGA
  • Cara Membuka Web Dalam di Android Tanpa Peretasan Takut
  • Mana Yang Lebih Menakutkan, Web Dalam atau Web Permukaan?
  • Jangan Takut Masuk! 5 Fakta Web Dalam Ini Yang Keliru

Laman Web Menyeramkan di Web Dalam

Sebelum melayari Deep Web, biasakan diri anda dengan Deep Web. Anda tidak perlu mengunjunginya, tetapi ketahui laman web yang mengerikan di Deep Web di bawah ini.

1. Eksperimen Manusia

Seperti namanya, laman web yang menakutkan ini di Deep Web adalah tempat berkumpulnya doktor dan pelajar yang sering melakukan eksperimen pada manusia. Mereka percaya bahawa manusia tidak dilahirkan sama, ada yang mempunyai kelebihan berbanding yang lain.

Eksperimen Manusia menyebarkan video percubaan manusia ketika diseksa oleh rasa lapar, diberi ubat, pemindahan darah, dan pelbagai kesan buruk lain pada tubuh. Apa laman web yang tidak berperikemanusiaan!

2. Pemusnahan Daisy

Bukan hanya penyiksaan manusia, laman web web yang menakutkan, Daisy s Destruction , dikenal sebagai laman web yang menyebarkan video penderaan dan pemerkosaan kanak-kanak; malah bayi. Laman web ini didakwa dikendalikan oleh Peter Scully dan pasangannya, Carmen Ann Alvarez . Kedua-duanya ditangkap pada tahun 2015.

Seolah-olah dunia semakin gila, banyak pengunjung Deep Web sanggup membayar beratus-ratus dolar untuk menonton video kejam di Daisy's Destruction. Adakah anda juga?

3. Jalan Sutera

Bukan hanya mengandungi penyeksaan yang kejam, di Deep Web anda juga dapat membeli pelbagai jenis ubat haram. Melalui laman web The Silk Road yang mengerikan , anda boleh membeli ganja, methamphetamine, dan lain-lain dengan modal bitcoin.

4. Butler Bootlegging

Transaksi lain di Deep Web juga ditawarkan oleh Buttery Bootlegging . Bukan ubat haram, anda boleh mendapatkan pencuri profesional bernama "Dangler" untuk mencuri apa sahaja.

Laman web ini banyak digunakan oleh mereka yang ingin membeli barang yang mahal, tetapi tidak cukup wang. Dengan membayar "Dangler" untuk mencuri menggunakan bitcoin, anda boleh mendapatkan item apa pun. Tidak jarang "Dangler" juga melelong barang curiannya di laman web yang mengerikan ini.

5. Kading Atlantik

Di laman web Atlantic Carding anda boleh membeli maklumat kad kredit pelbagai orang dari harga 5 $ hingga 80 $. Sekiranya anda bernasib baik, anda boleh mendapatkan kad kredit tanpa had. Tetapi berhati-hatilah, terdapat banyak ejen rahsia yang bersedia menangkap anda di laman web kading di Deep Web!

6. Senjata Euro

Bukan ubat atau maklumat kad kredit, laman web Euroarms yang mengerikan menjual senjata api dari Eropah. Dari sekian banyak mafia yang membeli dan menjual senjata api di Eropah, anda boleh mencarinya dengan mudah di sini.

Namun, perlu diingat, Euroarm tidak menjual peluru. Mereka hanya menghantar senjata. Tetapi jika ada penjual senjata, maka di Deep Web mesti ada juga laman web yang menjual peluru, bukan?

Kini, terdapat 6 laman web yang menakutkan dan berbahaya di Deep Web. Oleh itu, jangan terkejut jika Deep Web sukar diakses. Adakah anda mempunyai keberanian untuk membuka Deep Web dan mengunjungi laman web ini?

Artikel Berkaitan