Inilah 4 Aplikasi untuk Mencari Asrama Terbaik dalam talian di Android!

Menghadapi masalah mencari rumah tumpangan? Ini adalah aplikasi carian asrama dalam talian terbaik di Android. Ingin tahu?

Perumahan tentu saja keperluan asas kita. Tetapi harga rumah pada masa ini sangat mahal, oleh itu banyak orang lebih suka menyewa bilik atau dipanggil asrama. Mencari rumah tumpangan memang sukar. Selain masalah harga, ada juga masalah atau kemudahan persekitaran dan sebagainya.

Menghadapi masalah mencari rumah tumpangan? Ini adalah aplikasi carian asrama dalam talian terbaik di Android. Ingin tahu? Mari lihat perkara berikut dengan lengkap!

BACA JUGA
  • 7 Aplikasi Android Terbaik Di Bawah 10MB
  • Hebat! Aplikasi ini Dapat Mengganti Fungsi 6 Aplikasi Android Lain

4 Aplikasi untuk Mencari Asrama Dalam Talian Terbaik

Sumber foto: Gambar: Bilik Oyo

Di era digital sekarang ini bukan sahaja mencari teman wanita yang boleh berada dalam talian, mencari rumah tumpangan juga boleh berada dalam talian. Agar tidak sukar untuk mencari asrama dalam talian yang terbaik, berikut adalah barisan aplikasi pembantu.

1. Mami Kost

Sumber gambar: Gambar: GIT Mobile

Dalam aplikasi Mami Kost, ia akan segera mengesan ketersediaan asrama di sekitar anda. Setelah ada pertandingan, hanya berbual dengan pemiliknya dan bertanya. Malas mahu bertanya? Periksa secara langsung perincian kemudahan dan foto bilik, tidak perlu bertanya juga maklumatnya lengkap.

Muat turun di sini: APK Terkini Mami Kost

2. KosKost

Sumber gambar: Gambar: Hilaryus, Inc.

Tidak dapat mencari apa yang anda cari di Mami Kost? Cuba juga aplikasi KosKost ini. Salah satu ciri terbaik aplikasi ini, menurut Jaka, adalah ciri carian terperinci. Oleh itu, anda tidak perlu bersusah payah memeriksa satu persatu, masukkan sahaja perkara yang anda cari.

Muat turun di sini: APK KosKost Terkini

3. Maklumat Kost

Sumber gambar: Gambar: PT. Mediapura Digital Indonesia

Ingin mencari asrama harian untuk percutian, cubalah aplikasi ini. Secara keseluruhan terdapat lebih dari 20 ribu pilihan kamar yang tersebar di kota-kota besar seperti Jakarta, Bali, Bogor, Depok, Tangerang dan Bekasi. Mulai dari bilik asrama biasa hingga vila ada pilihan, cukup sesuaikan dengan keperluan anda.

Muat turun di sini: Maklumat APK Terkini

4. IbuKost

Sumber gambar: Gambar: PT. Mediapura Digital Indonesia

Sekiranya aplikasi di atas merosakkan pencari asrama, dalam aplikasi ini juga akan merosakkan pemilik asrama. Kerana melalui aplikasi ini, boarding akan menjadi lebih mudah. Walaupun dengan aplikasi ini, tempahan bilik dalam talian juga dapat dilakukan.

Muat turun di sini:

Produktiviti Aplikasi PT. Mediapura Digital Indonesia DOWNLOAD LIHAT ARTIKEL

Ternyata banyak aplikasi carian kos dalam talian terbaik di Android. Sekiranya anda perlu mencari rumah tumpangan, pasang baris aplikasi di atas. Semoga ini berguna!

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan Kos atau tulisan menarik lain dari Putra Andalas .

Sepanduk: Blogger

Artikel Berkaitan