Kaedah Baru untuk Mendapatkan Kredit Percuma Melalui Coin Monster

Berukuran kurang dari 7MB, aplikasi Coin Monster dapat memberi anda banyak kredit secara percuma tanpa menarik. Inilah cara mendapatkannya.

Mendapat kredit secara percuma tentunya bukan perkara yang sukar. Saat ini ada berbagai cara yang dapat Anda lakukan untuk mendapatkan kredit tanpa dikenakan biaya, salah satunya adalah dengan menggunakan aplikasi Android.

Aplikasi penjana kredit percuma yang akan dibincangkan kali ini adalah Coin Monster . Tidak seperti aplikasi lain, aplikasi ini dapat menghantar pulsa ke pelbagai pengendali dengan mudah, bermula dari Telkomsel , Indosat , XL , Axis , Tri dan Smartfren .

Bagaimana cara menggunakan Coin Monster?

BACA JUGA
  • Cara Memindahkan Kredit Semua Pengendali 2018 | Yang Paling Lengkap!
  • Cara mendapatkan kredit secara percuma dengan bermain permainan di Android

Coin Monster, Aplikasi Menjana Kredit Percuma

Coin Monster adalah aplikasi Android yang dibuat oleh COIN MONSTER . Berukuran kurang dari 7MB, aplikasi ini dapat memberi anda banyak denyutan secara percuma tanpa melukis.

Di samping itu, anda juga dapat mengirim kredit kepada pelbagai operator di Indonesia. Pembelian kredit juga nominal, antara 10,000 hingga 25,000 .

Cara menggunakan Coin Monster

  • Muat turun Coin Monster APK dan pasangkannya seperti biasa di Android.

  • Sekiranya anda sudah mendaftar, anda boleh menggunakan Facebook atau e-mel secara langsung.

  • Mendesak! Di bahagian bawah (Pengesyorkan), isikan jtcoinmonster untuk mendapatkan 3000 syiling tambahan secara langsung dan percuma.

  • Selain itu, anda boleh melakukan pelbagai perkara untuk mendapatkan duit syiling tambahan. Bermula dari memuat turun aplikasi, membaca berita, membuka skrin kunci dan banyak lagi.

  • Sekiranya Syiling itu mencukupi, anda boleh menukarnya dengan baki nominal 10-50 ribu .

Itulah kaedah baru untuk mendapatkan kredit percuma menggunakan aplikasi Coin Monster. Sekiranya anda masih keliru, jangan lupa bertanya di ruangan komen.

Selain Coin Monster, anda juga dapat kredit percuma dengan bermain permainan Capsa Royale. Bagaimana untuk? Anda dapat membaca di artikel berikut: Cara Mendapatkan Kredit Gratis dengan Bermain Permainan di Android.

Bagi anda yang belum bermain Capsa Royale, anda boleh memuat turun permainan Capsa Royale di sini: Capsa Royale Android atau Capsa Royale iOS.

Permainan Kasino 88 Hiburan DOWNLOAD

Artikel Berkaitan