Cara Membuat Nama Anda Menjadi DP Bergerak di BBM

melalui artikel ini kami juga ingin memberitahu anda cara lain yang menarik agar DP BBM anda dapat kelihatan menarik dan sejuk tanpa perlu mengeditnya menggunakan Photoshop.

Mempunyai DP BBM yang berbeza daripada yang lain adalah impian semua orang ya. Biasanya selain menggunakan gambar peribadi sebagai DP BBM, ada juga yang menggunakan logo kelab bola sepak kegemaran, gambar lucu, malah gambar GIF lucu. Oleh itu, melalui artikel ini kami juga ingin memberitahu anda cara lain yang menarik agar BBM DP yang anda miliki dapat kelihatan hebat dan sejuk tanpa perlu mengeditnya menggunakan Photoshop.

BACA JUGA
  • Cara Membuat Gambar Paparan (DP BBM) Tanpa Memotong Gambar (Pangkas)
  • Cara Membuat DP BBM Tidak Patah atau Kabur
  • Koleksi DP BBM Lucu dan Bergerak (GIF) Terbaru

Di samping itu, anda juga dapat menjadikan nama anda sebagai DP untuk memindahkan BBM (GIF), hanya dengan cara yang mudah dan cepat. Sedia? Mari mulakan langkah demi langkah.

  • Pertama, anda hanya perlu melayari laman web FlashDP berikut.

  • FlashDP mempunyai reka bentuk baru untuk menghias DP bergerak BBM anda melalui gabungan gambar latar belakang dan tulisan yang _ hipster _. Anda hanya perlu memilih menu KHUSUS Straight Outta . Di dalamnya, masukkan gambar latar belakang yang diingini, dan masukkan kota tempat anda tinggal. Tekan butang Kirim , dan tunggu sehingga DP BBM yang anda mahukan muncul.

Keputusan:

  • Model DP lain yang menggerakkan BBM tidak kurang hebatnya ialah Soccer Fans. Sekiranya anda penyokong sejati kelab bola sepak tertentu, FlashDP menyediakan mod Peminat Bola Sepak yang sesuai dengan teks yang anda mahukan dengan logo kelab bola sepak kegemaran anda. Caranya, pilih mod Soccer Fans , masukkan nama anda, dan di bawahnya masukkan perkataan yang diinginkan. Seterusnya, anda hanya perlu memilih logo kelab kegemaran anda. Tekan Kirim untuk menghasilkan DP BBM yang diingini.

Keputusan:

  • Terdapat banyak lagi mod BBM DP yang boleh dibuat untuk melakukan FlashDP. Terdapat Teks Berkelip, Hari Lahir, Gambar Berkelip, dll. Sekiranya anda ingin mencubanya, lawati laman web berikut dari FlashDP. Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan