Buat Akaun Palsu! Ini adalah 5 aplikasi terbaik untuk menyalin aplikasi di Android

Berikut adalah 5 aplikasi terbaik untuk menjalankan dua aplikasi dalam satu telefon pintar. Dengar ya!

Kini banyak telefon pintar telah menyediakan ciri 'dua aplikasi' . Fungsi ini berfungsi untuk menjalankan dua aplikasi yang sama dalam satu telefon pintar.

Namun, untuk telefon pintar yang tidak mempunyai ciri ini, tetap dapat menikmatinya dengan bantuan aplikasi. Berikut adalah 5 aplikasi terbaik untuk menjalankan dua aplikasi dalam satu telefon pintar. Dengar ya!

BACA JUGA
  • Ternyata ini adalah 12 aplikasi Android yang paling boros dalam kuota
  • Amaran! 10 Aplikasi Bahaya Bateri Berbahaya untuk Telefon Pintar Anda
  • 7 Aplikasi 'Rahsia' Google yang Anda Pasti Tidak Tahu

Buat Akaun Palsu! Ini adalah 5 aplikasi terbaik untuk menyalin aplikasi di Android

1. Ruang Selari

Parallel Space adalah pengganda aplikasi yang paling popular. Aplikasi ini membolehkan anda menggunakan beberapa akaun dari aplikasi yang sama sekaligus. Sekiranya aplikasi Android yang anda gunakan mendapat pembaruan, aplikasi klon juga akan diperbarui secara automatik . Parallel Space kini merupakan aplikasi yang berkinerja terbaik untuk mengklon aplikasi Android apa pun.

Pautan Muat Turun: Ruang Selari

2. Pergi Berganda

Bagi anda yang ingin menjalankan lebih dari satu akaun aplikasi sosial seperti WhatsApp, Facebook, Twitter , atau juga bermain permainan yang sama dalam dua akaun yang berbeza, Go Multiple sangat sesuai kerana dapat berpindah dari satu akaun ke akaun yang lain dengan cepat. Go Multiple juga mempunyai fitur SWI (Tukar antara Antaramuka) yang pantas yang berfungsi untuk memberikan tahap keselamatan yang tinggi

Pautan Muat Turun: Pergi Berganda

3. Pelbagai Akaun

Aplikasi yang dikembangkan oleh Excelliance Technology agak lebih mudah dan ringkas daripada dua aplikasi yang disebutkan di atas. Walaupun fungsinya dapat dibilang sama dengan dua aplikasi, iaitu untuk menjalankan dua akun yang berbeda pada satu telefon pintar, kelebihan yang dimiliki oleh Multiple Accounts adalah ciri untuk mengunci aplikasi .

Pautan Muat Turun: Pelbagai Akaun

4. 2 Muka

Pengklonan atau penyalinan aplikasi lebih mudah dengan menggunakan 2Face . Dengan aplikasi ini, anda boleh beralih ke akaun atau permainan media sosial yang berbeza pada satu telefon pintar. Aplikasi yang dibuat oleh CleanMaster ini diklasifikasikan sebagai aplikasi termudah dan termudah untuk digunakan.

Pautan Muat Turun: 2Face

5. Pelbagai Akaun

Multi Akaun mempunyai perbezaan tersendiri dengan empat aplikasi yang disebutkan di atas, walaupun fungsinya masih sama, iaitu untuk menduplikasi aplikasi . Walau bagaimanapun, untuk menggunakan aplikasi ini, anda mesti memastikan bahawa telefon pintar anda berada dalam keadaan berakar. Bagi anda yang suka mengoprek telefon pintar, ini bukan halangan yang ketara.

Pautan Muat Turun: Pelbagai Akaun

Itulah 5 aplikasi terbaik yang berfungsi mengklon aplikasi di Android yang boleh anda muat turun secara percuma. Mengenai aplikasi mana yang terbaik di antara lima aplikasi tersebut, tentunya setiap pengguna mempunyai pendapat dan penilaian masing-masing mengenai aplikasi ini.

Artikel Berkaitan