Lompat, Bunuh, Ulangi, Ini adalah Panduan Mendalam Fanny Mobile Legends!

Rumit menggunakan Fanny di Mobile Legends? Mungkin anda cara yang salah untuk menggunakannya, cuba lihat panduan Fanny Mobile Legends ini!

Fanny adalah salah satu wira Mobile Legends dengan peranan Assassin . Wira ini terkenal dengan ketangkasan dan tahap kesukaran yang tinggi. Walau bagaimanapun, ramai pemain menganggap penggunaan wira Fanny tidak begitu sukar tetapi menyeronokkan.

Fanny jika digunakan dengan betul boleh menjadi mimpi buruk bagi rakan-rakan lawan anda. Dengan syarat anda dapat menguasai teknik serangan Fanny ini yang memfokuskan pada tali. Nah, Jaka ada petua untuk anda yang baru atau bermain Fanny guys.

Jaka akan memberikan maklumat lengkap di bawah, jadi lihat ya. Inilah panduan Fanny Mobile Legends yang paling lengkap!

 • Penggunaan Fanny Skill
 • Item Bina Fanny
 • Ejaan Pertempuran
 • Lambang
 • Gabungan
 • Kelebihan dan kekurangan
 • Kontroversi Fanny
 • Panduan Fanny Mobile Legends

  Fanny adalah wira Mobile Legends dengan mobiliti tertinggi setakat ini. Kisah Fanny bermula dengan impiannya untuk dapat terbang seperti burung, dia kemudian membuat alat menggenggam besi atau cangkuk bergulung untuk membantunya terbang.

  Alat ini berfungsi dengan mencengkam tali ke tebing atau tebing kemudian berayun. Setelah lama berlatih, Fanny menguasai teknik ini dan penduduk mengenalinya sebagai Blade of Freedom.

  Kemahiran Fanny

  Fanny menggunakan Tenaga berdasarkan kemahirannya, yang bermaksud anda harus menggunakannya dengan cekap. Inilah kemahiran Fanny yang lengkap:

  KemahiranMaklumat
  Keunggulan Udara Pasif Kerosakan Fanny akan meningkat 10% hingga 20% ketika terbang (bergantung pada kelajuan) dan akan menghasilkan Tanda Prey ke sasaran yang dapat ditumpuk hingga 2 kali. Dengan menyerang musuh yang memiliki Prey Mark, Fanny akan mendapat penjanaan semula tenaga sebanyak 10 setiap timbunan.
  Kemahiran 1 Tornado Strike Cooldown: 3.5 / 3.3 / 3.1 / 2.9 / 2.7 / 2.5 saat


  Fanny akan memutarkan pedangnya yang memberikan 260/300/340/380/420/460 Kerosakan Fizikal kepada musuh.

  Kabel Baja Kemahiran 2 Cooldown: 0 saat


  Fanny akan membuang tali besi dan menarik dirinya, setiap kemahiran berjaya digunakan dalam 3 saat akan mengurangkan penggunaan Tenaga sebanyak 1.

  Kemahiran 3 Memotong Tekak Cooldown: 35 saat


  Fanny akan menyerang musuh yang menangani Kerosakan Fizikal 500/680/860. Sekiranya menyerang musuh dengan Prey Marker, Kerosakan akan meningkat sebanyak 20% setiap lapisan.

  Penggunaan Fanny Skill

  Baiklah setelah anda mengetahui kemahiran apa yang ada pada wira Fanny, berikut adalah langkah-langkah untuk digunakan: One Strike Kill Individu / Multi-Musuh:

  Kemahiran 2 3 1 2 - ulangi

  Kemahiran ini digunakan jika anda ingin menyerang musuh yang bersendirian, dengan langkah ini anda juga dapat menyerang musuh yang berada di menara. Anda boleh mengulangi kemahiran ini jika masih ada tenaga yang masih ada, tetapi pada awalnya mungkin anda hanya dapat menggunakan kemahiran ini sekali.

  Untuk One Strike Kill Multi-Musuh anda boleh menyerang musuh yang hampir dengan langkah yang sama. Penggunaan kemahiran bergantung pada keadaan di padang lelaki. supaya anda boleh membuat sendiri.

  Inti menggunakan kemahiran Fanny adalah, melompat kemudian menyerang dan berlari.

  Item Bina Fanny

  Sudah tentu sebelum anda memasuki pertempuran, anda mesti mengatur Item Build Fanny untuk meningkatkan status pahlawan anda. Ini dia, item binaan yang sesuai untuk Fanny:

  1. Bloodlust Axe, membantu menangani kerosakan dan penggantian semula kepada Fanny
  2. Warrior Boots, memberikan kelajuan dan perisai tambahan
  3. Rose Gold Meteor, memberikan dorongan dan perisai kerosakan yang besar ketika mati
  4. Athena's Shield, memberikan HP dan Magic Resist tambahan untuk pembelaan anda
  5. Antique Cuirass, menyediakan HP tambahan, perisai, dan mendapatkan semula HP
  6. Wings of Apocalypse Queen, sangat menyokong HP anda dan membantu memendekkan Cooldown.

  Ejaan Pertempuran

  Untuk Battle Spells , Fanny biasanya diberikan item Jungle Spribution untuk membantunya melakukan pertanian dengan cepat. Namun, selain item untuk hutan Fanny juga dapat diberikan Purify untuk mengatasi Crowd Control dari musuh.

  Lambang

  Sekarang, kerana Fanny sebenarnya adalah pembunuh, sudah tentu sesuai untuk diberi lambang Assassin . Walau bagaimanapun, jika anda suka melakukan hutan, adalah sesuai jika diberi lelaki Jungle Emblem. Emblems membantu mendorong status pahlawan anda, dengan memilih Emblem yang tepat dan menambahkan status yang tepat akan menjadikan wira anda yang terkuat.

  1. Gabungan

  Baiklah, setelah anda menyediakan Fanny dengan baik. Sekarang adalah masa untuk mengetahui wira mana yang sesuai untuk bermain dengan anda dan pahlawan lain yang harus anda ketahui.

  Pertandingan Fellow :

  • Grock
  • Akai
  • Lolita

  Musuh yang Perlu Diperhatikan untuk :

  • Nana
  • Sabre
  • Aurora
  • Franco
  • Chou

  Kelebihan dan kekurangan

  Setiap pahlawan mesti mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing. Berikut adalah kelebihan dan kekurangan Fanny:

  Kelebihan:

  • Mobiliti tertinggi
  • Satu tembakan dapat membunuh musuh
  • Mudah melarikan diri

  Kekurangan:

  • Sukar digunakan, anda mesti menguasai peta terlebih dahulu
  • Pertahanan rendah dan HP
  • Lemah jika dimasukkan ke dalam Late Game

  Kontroversi Fanny

  Sekiranya anda melihat senjata yang digunakan oleh Fanny, apakah anime pertama di fikiran anda? Serangan pada lelaki Titans . Tidak hanya serupa dengan konsep tali lelaki, tetapi juga bentuk senjata yang sangat mirip dengan pedang dengan garis pemisah. Plagiarisme bukan?

  Itulah panduan Fanny Mobile Legends yang lengkap dari Jaka, sudah tentu panduan ini tidak akan langsung menjadikan anda pandai bermain Fanny. Anda harus berlatih lagi untuk dapat menguasai wira yang satu ini.

  Pada pendapat anda, apa lagi yang harus Jaka tambahkan pada panduan ini? tuliskan pendapat anda di ruangan komen, jangan lupa suka dan kongsi. Jumpa di artikel seterusnya kawan-kawan!

  Baca juga artikel mengenai Mobile Legends atau artikel menarik lain dari Daniel Cahyadi .

  Artikel Berkaitan