Cerita Menakutkan Di Sebalik Permainan Dalam Web Syaitan Sedih, Berani Bermain?

Adakah anda salah seorang peminat permainan seram? Sekiranya ya, ada permainan seram dari web dalam yang sangat menakutkan, tajuknya adalah Sad Satan. Ingin tahu jenis permainan ini? Mari lihat kisah menakutkan di sebalik permainan web Sad Sad yang dalam!

Bermain permainan seram adalah hobi ramai orang. Sebab Jaka menganggapnya kerana permainan seram mendorong adrenalin. Selain itu, permainan seram juga mempunyai kisah misteri yang menarik.

Adakah anda salah seorang peminat permainan seram? Sekiranya ya, ada permainan seram dari web dalam yang sangat menakutkan, tajuknya adalah Sad Satan. Ingin tahu jenis permainan ini? Mari lihat kisah menakutkan di sebalik permainan web Sad Sad yang dalam!

BACA JUGA
  • Sedih! Ini Kisah Mengerikan Di Sebalik Laman Web Deep 'Pink Meth'
  • Ngeri! Kisah Tragis Di Sebalik Video Web Dalam 'Hamburger Lady'
  • Mana Yang Lebih Menakutkan, Web Dalam atau Web Permukaan?

Kisah seram yang mengganas komputer anda

Sumber gambar: Gambar: NYCVlog

Menurut berita yang beredar, permainan ini dibuat oleh psikopat yang juga pakar komputer. Dikatakan kerana tidak dilepaskan di dunia nyata, akhirnya ternyata permainan. Permainan ini sangat menakutkan dan dikatakan merosakkan fikiran anda.

Kandungan permainan ini sebenarnya agak tidak jelas, mengandungi gambar dan kod rumit yang sukar difahami. Tetapi ada beberapa tokoh terkenal dalam permainan ini seperti Adolf Hitler, Margret Tatcher dan lain-lain. Apa yang jelas, katanya, ada mesej besar yang tersembunyi di sebalik permainan ini.

Bukan hanya mempunyai kisah menakutkan yang penuh dengan misteri, ternyata permainan ini juga merosakkan komputer anda! Dilaporkan orang yang bermain permainan ini, mengalami kerosakan komputer dari perisian ke perkakasan. Seseorang cuba memainkannya melalui Windows mudah alih dengan lampu kilat, akibatnya ternyata sama.

Misteri Seram Yang Tidak Dapat Dedahkan

Sumber foto: Gambar: Blog Kristianathe

Kerana permainan ini sangat menakutkan, pencipta, Obscure Horror Corner , memutuskan untuk tidak berkongsi versi asalnya. Dia hanya berkongsi sebahagiannya, yang tidak mempunyai gambar mengerikan atau gambar pornografi kanak-kanak.

Walaupun hanya sebahagian, ternyata permainan ini masih merosakkan banyak pemain komputer. Hasilnya di forum Reddit , menganalisisnya dan berjaya menghasilkan versi yang selamat. Tetapi kelemahan versi selamat ini, permainan ini tidak begitu menakutkan lagi.

Dari ini menunjukkan bahawa tidak ada yang memainkan versi asalnya sehingga selesai. Pencipta sendiri tidak dapat menyelesaikannya. Jadilah misteri ini tidak berakhir hingga sekarang.

Bagi anda yang ingin tahu permainan ini, anda boleh memuat turun versi selamat 7 dan 9 . Inilah pautan:

Muat turun: Permainan Web Sedih Sedih Dalam Selamat Versi 7 dan 9

Video: Gameplay Sad Satan oleh PewDiePie

Wow permainan ini benar-benar misteri, membuat banyak orang pening tujuh. Bukan hanya untuk menyelesaikan permainan ini, tetapi juga bagaimana membuat permainan ini. Kerana permainan ini juga tidak dikesan sebagai virus. Apa pendapat kamu?

Oh ya, pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan Deep Web atau penulisan menarik lain dari 1S.

Banner: NightTerrorNews

Artikel Berkaitan