PERHATIAN, 7 Permainan Ini Dapat Mengurangkan Ganjaran Cepat Anda!

Jaka telah mengumpulkan sejumlah permainan Android dengan kandungan yang berpotensi untuk mengurangkan ganjaran anda. Sekiranya anda ingin memuat turun permainan, maka tanggungjawablah sendiri!

Selain tidur ada cara yang berkesan untuk menunggu waktu iftar untuk bermain permainan. Sekiranya pemain biasanya boleh bermain permainan sehingga mereka melupakan masa. Tidak apa-apa bermain permainan, asalkan tidak berlebihan kerana boleh merosakkan kesihatan. Terutama di bulan Ramadhan ini, anda tidak boleh lupa untuk berdoa. Eh, tapi tahukah anda bahawa sebenarnya ada banyak permainan Android yang tidak dapat dimainkan semasa berpuasa?

Dalam artikel ini, Jaka telah mengumpulkan sejumlah permainan Android dengan kandungan yang berpotensi untuk mengurangkan ganjaran anda. Sekiranya anda ingin memuat turun permainan, maka tanggungjawablah sendiri! Berikut adalah permainan dewasa 18+ permainan lucah dan ngeselin yang boleh membuat pembatalan cepat:

BACA JUGA
  • 15 RAM Game PC Ringan 2GB dengan Grafik Terbaik pada tahun 2019 | Laptop Kentang Mesti Angkat!
  • 13 Permainan Terbaik untuk Ngabuburit Paling Menyeronokkan
  • 7 Permainan Gila Paling Ditunggu Tahun 2016

7 Permainan Android Crude dan Ngeselin yang Membatalkan Puasa!

1. COLI

Sebenarnya Jaka tidak melarang anda bermain permainan lucu oleh anak bangsa ini. Cuma tajuk permainan ini boleh menimbulkan prasangka terhadap rakan, keluarga, dan orang di sekitar kita. Jadi, menurut Jaka, simpan permainan Coli untuk diri sendiri. Adakah anda ingin mencuba permainan? Muat turunnya di JalanTikus.

Trivia Madfal Studio DOWNLOAD

2. Kerajaan Prokreasi

Permainan ini adalah sekuel dari permainan Age of Procreation yang merupakan salah satu permainan telefon pintar yang harus anda hindari di bulan puasa. Permainan Kingdom of Procreation sendiri lebih kurang sama dengan pendahulunya, hanya kali ini aspeknya seimbang dengan genre RPG yang sedikit lebih berat daripada aksi poligami Orang Tua yang ingin memiliki ratusan isteri dalam siri sebelumnya.

Permainan Strategi DDB Studio DOWNLOAD

3. Gadis Drift

Permainan perlumbaan kereta ini dengan pemandangan gadis anime yang mempunyai fizikal yang sempurna dapat menjadikan puasa anda tidak sah. Apa yang awak buat? Semasa anda sibuk bermain permainan lumba, permainan ini sekaligus menghela nafas seorang wanita yang dapat membuat orang di sebelah anda kelihatan. Dijamin anda malas bermain jika sekali lagi di tempat yang sesak.

NHN BlackPick DOWNLOAD Racing Games

4. DERP DUTY: Redneck Assassin

Permainan ini adalah permainan novel visual dengan watak-watak yang tidak kurang hebatnya, Larry Lafner dalam Larry's Leisure Suit. Dari tajuk yang menggambarkan parodi siri permainan penembak, di sini anda akan memainkan bekas ejen CIA yang dalam kehidupan sehariannya adalah pembersih kolam di bandar Derpville. Apa yang anda tahu di kolam renang? Bikini bertaburan.

Permainan Arcade Freelance Games DOWNLOAD

5. Vampire Darling

Permainan ini mengisahkan seorang pemuda yang terperangkap dalam segitiga cinta antara vampir dan manusia serigala. Ceritanya mungkin serupa dengan Twilight dan GGS, tetapi sayangnya permainan ini mempunyai peranan besar dalam penyebaran LGBT. Bagi lelaki normal, lebih baik tidak bermain permainan ini walaupun permainan tidak mempunyai unsur pornografi.

Trivia Games DOWNLOAD

6. Gadis K-Pet

Permainan ini adalah permainan dengan permainan mempertahankan gadis cantik dari Korea. Permainan ini menggunakan video gerakan penuh sebagai bentuk interaksi watak dengan pemain. K-Pet Girl diklasifikasikan sebagai permainan haram sehingga permainan ini tidak tersedia di Google Play.

Trivia Games DOWNLOAD

7. Burung Flappy

Mungkin anda terkejut mengapa permainan super sukar ini dapat masuk ke dalam senarai yang dibuat oleh Jaka. Adalah idea yang baik untuk mencuba permainan ini setelah berbuka puasa, tetapi jika anda dapat mengawal emosi anda maka anda boleh memainkannya ketika berpuasa. Seperti kata orang, permainan Flappy Bird adalah permainan yang paling ketagihan.

Permainan Arked DOTGEARS DOWNLOAD

BONUS: Permainan Rompak

Bermain permainan cetak rompak adalah keburukan kepada pekerja industri permainan di seluruh dunia. Memuat turun apk cetak rompak dari permainan Android berbayar adalah perkara tidak jujur ​​sama seperti mencuri. Jadi jika anda melakukannya ketika berpuasa, sudah tentu anda dapat membatalkan puasa anda.

Sebenarnya terdapat banyak permainan dan permainan lucah lain yang membuat emosi lain, tetapi ini nampaknya paling menjengkelkan. Pada pendapat anda, adakah lebih banyak permainan yang dapat mengurangkan pahala puasa anda? Tulis di ruangan komen, okey?

Artikel Berkaitan