Kaya dengan serta-merta! Berikut adalah 3 cara untuk mendapatkan wang dari aplikasi LINE

Selain dapat berbual menggunakan pelekat lucu, di LINE anda juga dapat menambahkan pendapatan anda. Macam mana boleh jadi? Anda boleh, Jaka akan memberitahu anda bagaimana.

Siapa yang tidak tahu mengenai aplikasi ini? Ya, LINE dipanggil. Aplikasi sembang yang mempunyai ciri panggilan percuma dan banyak lagi. Aplikasi ini juga disokong oleh banyak pelekat untuk melengkapkan sesi sembang kami, baik dengan rakan, teman wanita, atau saudara lain.

Itulah sebabnya mengapa ramai memilih LINE sebagai aplikasi sembang yang mesti dimiliki. Lebih-lebih lagi, ternyata LINE pada masa ini tidak hanya digunakan untuk bersembang atau berstatus. Ramai menggunakan LINE sebagai aplikasi untuk menambah pendapatan. Bagaimana itu boleh berlaku? Di sini, Jaka memberitahu, berikut adalah cara mendapatkan wang dari LINE .

BACA JUGA
  • Berita Baik, JalanTikus Mempunyai Akaun LINE Rasmi!
  • Kerugian Sekiranya Anda Tidak Menambah Akaun LINE Rasmi! Inilah 5 sebab
  • Dobrak 2017, LINE Sasarkan Portal Pintar No. 1

Kaya dengan serta-merta! Berikut adalah 3 cara untuk mendapatkan wang dari aplikasi LINE

1. Perniagaan Kedai Dalam Talian (OlShop)

Memang perniagaan kedai dalam talian boleh dilakukan di mana-mana media sosial, tetapi jika kita membuka perniagaan kedai dalam talian di LINE , ia pasti akan mendapat keuntungan yang lebih besar . Bagaimana untuk? Caranya, dengan bekerja dengan salah satu Akaun Rasmi (OA) yang mempunyai banyak penambah. Sistemnya adalah untuk membayar Akaun Rasmi untuk mengiklankan barang dagangan kami. Oleh itu, kita pasti akan dibanjiri dengan pesanan.

Kerana penambah ke Akaun Rasmi tidak hanya ada di satu kota, tetapi berasal dari berbagai kota. Belum lagi jika ada orang yang berkongsi catatan ini, lebih banyak orang akan melihat iklan barang dagangan kami dan kemungkinan besar akan berminat untuk membeli.

2. Buat Akaun Rasmi Peribadi

Sebelum membuat Akaun Rasmi peribadi, kita mesti memuat turun aplikasi LINE @ terlebih dahulu , kemudian mendaftar dan kita boleh menguruskan Akaun Rasmi kita sendiri . Baiklah, ini sangat menguntungkan sekiranya kita berjaya mengembangkan Akaun Rasmi kita. Mengapa begitu menguntungkan? Kerana jika kita mempunyai Akaun Rasmi kita sendiri dan mempunyai penambahan yang cukup banyak, akan ada banyak orang yang datang untuk meminta kerjasama . Salah satu yang paling kerap bekerja dengan Akaun Rasmi adalah pemilik perniagaan Kedai Dalam Talian.

Gambar di atas adalah salah satu contoh senarai harga Promote Paid (PP) Akaun Rasmi peribadi yang mempunyai lebih daripada 3 juta pengikut. Bolehkah anda bayangkan pendapatan Akaun Rasmi jika untuk satu kali mempromosikan kos terendah mencapai Rp259,000 ?

LIHAT ARTIKEL

3. Buat dan jual pelekat di LINE

Pelekat adalah salah satu tarikan utama dalam aplikasi LINE . Kerana itu, banyak orang menggunakan wang mereka untuk membeli pelekat. Tetapi, sampai bila kita hanya menjadi pengguna atau bahkan pembeli pelekat? Sekiranya kita dapat membuatnya, mengapa tidak mencubanya? Kerana pada masa ini ada Line Creator yang menyediakan tempat bagi mereka yang berminat membuat pelekat menjual sera. Ayuh, belajar membuat pelekat, siapa tahu anda boleh menambah pendapatan!

Itulah 3 cara untuk mendapatkan wang dari LINE . Berminat untuk mencuba? Jaka pasti anda semua akan berjaya sekiranya anda gigih dan konsisten menjalankannya.

Sekiranya anda ingin mendapatkan wang dari aplikasi ini, segera muat turun APK LINE terbaru di Jalantikus. Kemudian anda boleh menggunakan cara menjana wang dari LINE. Semoga berjaya dan jangan lupa untuk berkongsi pengalaman anda setelah mencubanya.

Artikel Berkaitan