Gabungan Kad Arena Battle 2 Terbaik (Clash Royale)

Gabungan Kad Arena Battle 2 Terbaik (Clash Royale). Kombinasi kad untuk tahap 2, tahap 3, tahap 4, tahap 5 dan tahap 6 di Clash Royale.

Menetapkan gabungan kad atau Battle Deck di Arena 2 sangat penting dilakukan untuk anda yang sedang berjuang di Arena 2 Bone Pit . Dengan menggunakan gabungan kad yang baik, sudah tentu anda boleh terus menang ketika anda bermain Clash Royale di Android dan iOS.

Bagi anda yang mencari contoh kombinasi kad yang baik untuk digunakan di Arena 2 Bone Pit. Di sini saya ada beberapa contoh kombinasi Battle Deck yang boleh digunakan.

BACA JUGA
  • Perbezaan antara King Tower dan Arena Tower di Clash Royale
  • [Kemas kini] Pelbagai Arena di Clash Royale yang WAJIB Diketahui
  • Pelbagai Jenis Dada di Clash Royale yang Mesti Anda Ketahui

Gabungan kad terbaik (Battle Deck) di Arena 2 Clash Royale

Arena 2 atau biasa disebut sebagai Bone Pit adalah salah satu Arena Clash Royale yang dapat dibuka jika pemain telah mencapai 400 Trofi . Beberapa kad baru yang dapat diperoleh di Arena 2 termasuk: Skeletons, Minions, Tombstone, Bomb Tower, Giant Skeleton, dan Balloon

Arena 2 Bone Pit biasanya dihuni oleh pemain dengan tahap 3, level 4, level 5 dan level 6. Berikut adalah beberapa contoh formasi terbaik atau kombinasi Battle Deck yang boleh digunakan untuk bermain di Arena 2 Bone Pit.

Itulah beberapa contoh gambar gabungan kad (Battle Deck) di Arena 2 Bone Pit yang boleh anda gunakan. Sekiranya anda mempunyai kombinasi lain, jangan lupa untuk berkongsi di ruangan komen. Bagi anda yang belum bermain Clash Royale, muat turun Android Clash Royale terkini di sini:

DOWNLOAD Permainan Strategi Supercell

Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan