5 Permainan Android Menyalin Sims

Suka bermain The Sims? Cuba juga permainan terbaik berikut yang serupa dengan The Sims!

Nama Sims untuk pemain mungkin tidak asing lagi , bukan? Permainan Sims adalah permainan mengenai mensimulasikan kehidupan manusia . Dalam permainan ini, anda boleh membuat watak dan menentukan tujuan hidup watak tersebut. Nanti misi akan ditentukan mengikut destinasi yang anda pilih.

Permainan ini menarik kerana selain dapat menjalankan kehidupan watak, anda juga boleh membuat dan menghias rumah untuk kediaman watak anda. Mengasyikkan pula. Nah, yang lebih terkenal ialah permainan The Sims , jadi ada juga beberapa permainan yang hampir sama dengan permainan The Sims. Berikut adalah ulasan penuh 5 permainan terbaik yang serupa dengan The Sims .

BACA JUGA
  • 7 Permainan Android Percuma Terbaru Edisi Mei 2017
  • 7 Permainan Android Terbaru Edisi April 2017 yang mesti anda mainkan
  • 7 Permainan Android Terkini dan Percuma Mac 2017

5 Permainan Android The Sims 'Imitasi'

1. Kehidupan Avakin

Sumber foto: Foto: play.google.com

Avakin Life adalah permainan di mana anda telah diberi pangsapuri untuk anda tinggal. Permainan ini menggabungkan elemen fesyen dan MMO. Anda boleh menyesuaikan watak anda dengan menggunakan cermin mata hitam, topi, kasut, baju dan banyak lagi.

2. Pencarian Kehidupan 2

Sumber foto: Foto: play.google.com

Dalam Life Quest 2 anda menjadi lulusan baru, bersedia untuk mengatasi cabaran dalam kehidupan sebenar. Anda berada di tempat yang indah di Metropoville . Permainan ini menggabungkan elemen Strategi, MMORPG dan Simulasi Hidup .

3. Planet Bintang Filem

Sumber foto: Foto: play.google.com

Movie Star Planet tidak jauh berbeza dengan permainan The Sims kerana di sini anda boleh menggayakan watak anda dengan cara yang anda mahukan. Dan banyak ciri menarik , misalnya, berkawan baru dan berbual di ruang sembang yang sejuk, menjaga haiwan peliharaan, dan banyak lagi

4. Rumah Impian Kecil

Sumber foto: Foto: play.google.com

Little Dream Home adalah permainan simulasi masa nyata di mana anda dapat menguruskan rumah tangga anda dan bersaing dengan rakan anda untuk melihat siapa yang dapat membuat keluarga kecil maya mereka bahagia. Di sini anda juga boleh mempunyai anak dan memilih haiwan kesayangan .

5. Gaya Saya Gadis

Sumber foto: Foto: play.google.com

Dalam Style Me Girl anda bertindak sebagai penata gaya yang menggayakan model dengan menambahkan beberapa aksesori, kosmetik, dan pakaian. Dia menangis lagi, rupa permainan ini sudah menggunakan teknologi 3D. dalam permainan ini anda boleh bermain di luar talian

Itulah 5 permainan terbaik yang serupa dengan The Sims yang boleh anda muat turun di Play Store. Mana satu permainan kegemaran anda? Jangan lupa berkongsi juga!

Artikel Berkaitan