Kecewa! 5 Permainan GARBAGE Ini Dibuat oleh Pembangun Hebat

Apabila permainan dipromosikan sebelum dilancarkan, pemain biasanya akan meletakkan harapan yang besar pada permainan. Terutama jika permainan dibuat oleh pembangun hebat yang telah memenangi kepercayaan pemain.

Apabila permainan dipromosikan sebelum dilancarkan, pemain biasanya akan meletakkan harapan yang besar pada permainan. Terutama jika permainan dibuat oleh pemaju hebat yang telah memenangi kepercayaan gemer.

Tetapi sebenarnya, beberapa pembangun hebat tidak terlepas dari menghasilkan permainan yang tidak baik. Nah, untuk mengetahui permainan apa yang dimaksudkan, Jaka telah meringkaskan 5 permainan GARBAGE yang dibuat oleh pembangun hebat yang berjaya membuat kekecewaan . Sekiranya anda peminat salah satu pembangun di bawah ini, anda mungkin juga kecewa.

BACA JUGA
  • 5 Permainan Bin Kreatif Android Unik yang Dibuat oleh Pembangun Indonesia
  • 5 Permainan dengan Reputasi Terburuk Sepanjang Masa, Masih Mahu Bermain?

Kecewa! 5 Permainan GARBAGE Ini Dibuat oleh Pembangun Hebat

1. Way Of The Warrior - Anjing nakal

Sekiranya anda peminat permainan Crash Bandicoot semasa kegemilangan PS1, anda pasti akan mengenali pembangun yang satu ini. Naughty Dog diketahui selalu membuat permainan hebat dan tidak pernah mengecewakan, tetapi nampaknya permainan yang satu ini sebenarnya membuat pemain kecewa.

Way of the Warrior adalah permainan pertempuran yang tidak jelas dan tidak menceritakan kisah yang boleh dikatakan menipu aspek permainan Mortal Kombat . Perkara ini tidak boleh dilakukan oleh pembangun kelas Naughty Dog. Permainan ini mempunyai permainan pertarungan yang keras, grafik yang buruk, dan trek suara yang membuat anda sakit , bahkan membuat anda segera ingin membuangnya.

2. Steel Batallion Heavy Armour - Dari Perisian

Steel Batallion Heavy Armor adalah permainan dari From Software yang terkenal dengan siri Souls mereka. Permainan ini akan mensimulasikan pemain yang menggerakkan robot besar. Perkara yang menjadikan permainan ini lebih teruk sebenarnya bukan dari permainan itu sendiri, tetapi sensor gerakan yang dimiliki oleh Kinect . Peranti ini sebenarnya membuat simulasi pergerakan yang aneh dalam permainan ini begitu pelik.

3. Shrek - Dadu

Sekiranya anda telah memainkan permainan "Battlefield" atau permainan DICE yang lain, anda tidak akan percaya bahawa permainan ini dibuat oleh pembangun dengan sebaiknya. Permainan ini mempunyai tahap reka bentuk yang buruk, misi yang membosankan, dan belum lagi animasi Shrek yang ketika berjalan akan sukar dikendalikan . Di samping itu terdapat juga cerita yang tidak jelas dan jenaka yang anda tidak akan faham di mana perkara yang lucu.

4. Juara Bandar - Nintendo

Urban Champion adalah permainan yang dibuat oleh pasukan pembangun Nintendo yang juga mengusahakan Super Mario Bros dan Legend of Zelda .

Ini adalah permainan pertempuran primitif yang paling tidak jelas yang akan anda mainkan . Misi anda hanyalah untuk meletakkan lawan anda di lubang parit. Anda pasti tertanya-tanya, di mana keseronokan permainan ini?

5. Laporan Minoriti: Semua Orang Berlari - Treyarch

Mendengar perkataan Treyarch yang pertama kali muncul pada anda mestilah siri Call of Duty: Black Ops yang sangat menarik untuk dimainkan. Nah, apabila anda melihat dan bermain permainan Minority Report: Everybody Runs, anda pasti tidak akan percaya jika mereka juga membuat permainan ini.

Permainan yang merupakan adaptasi dari filem yang dimainkan oleh Tom Cruise dipenuhi dengan cerita-cerita linier yang membosankan. Permainan Beat n up yang dipersembahkan tidak begitu mengagumkan bahawa permainan ini dibuat oleh pembangun sekuat Treyarch.

Nah, itu 5 permainan GARBAGE yang dibuat oleh pembangun hebat yang berjaya membuat kekecewaan. Sekiranya anda pernah bermain permainan, jangan lupa untuk berkongsi pengalaman anda di ruangan komen.

Artikel Berkaitan