5 Permainan RPG Adventure Android Terbaik yang Tidak Akan Membuat Anda Menyesal!

Ingin mencuba permainan dengan ciri baru yang membawa permainan yang menyeronokkan dan mudah dan dapat dimainkan dengan mudah? Kemudian anda boleh mencuba beberapa permainan RPG

Untuk menghiburkan diri dari kebosanan maka bermain permainan mudah alih adalah pilihan yang paling tepat. Tetapi jangan salah memilih permainan yang akan anda mainkan. Sebabnya ada beberapa permainan yang tidak akan menghiburkan anda, tetapi sebenarnya boleh membuat anda lebih bosan. Ini biasanya disebabkan kerana permainan yang dimainkan membawa permainan yang tidak menyeronokkan dan biasa-biasa saja.

Ingin mencuba permainan dengan ciri baru yang membawa permainan yang menyeronokkan dan mudah dan dapat dimainkan dengan mudah? Kemudian anda boleh mencuba beberapa permainan RPG anti-kecewa !. Permainan RPG yang dikaji Jaka di sini adalah RPG pengembaraan terbaik yang pernah ada dan masih agak baru. Sekiranya anda ingin tahu tentang permainan ini, anda boleh segera merujuk penjelasan Jaka di bawah!

BACA JUGA
  • Selain Hebat, 5 Permainan Ini Boleh Menjadi Sumber Pendapatan, Inilah Caranya ...
  • 7 Permainan Android HD Bersaiz Kecil dengan Konsol Permainan Grafik Canggih
  • 16 Permainan Perlumbaan Kereta 2020 Terbaik untuk Semua Platform, Memacu Adrenalin!

5 Permainan RPG Android Adventure yang Tidak Akan Membuat Anda Maaf

1. Iblis Pemburu Legenda Terbebas

Legend Hunter Devil Unleashed adalah permainan dari MMORPG, yang juga merupakan permainan RPG pengembaraan. Sebab mengapa permainan ini tidak akan membuat anda menyesal dan kecewa setelah memuat turun kerana dari segi grafik sahaja boleh dikatakan luar biasa. Ditambah dengan permainan yang disampaikan sangat mengasyikkan.

Semasa anda membuka permainan ini, 5 Kelas akan dipersembahkan yang dapat anda pilih , dan bukan hanya permainan ini juga menyediakan mod arena yang dapat membuat anda melakukan pertempuran 9vs9 dan 6vs6, jadi pilihlah mengikut selera. Di samping itu terdapat juga ciri menarik lain seperti ciri Raid Boss Battle yang membolehkan anda bekerjasama dengan pemain lain untuk mengalahkan bos.

2. AION Legion of War

AION Legion of War bukan permainan berasaskan giliran tradisional tetapi permainan strategi. Sistem pertempuran masa nyata inilah yang menjadikan permainan ini kelihatan hidup, kerana pemain diharuskan untuk selalu siap menghadapi serangan musuh.

Dalam permainan ini, anda akan dilayan dengan 100 pahlawan lagi yang dapat anda dapatkan dan tingkatkan . Dari segi grafik boleh dikatakan bahawa permainan AION Legion of War mempunyai grafik secanggih seperti konsol permainan, maka permainannya sangat menarik dan anti-frustrasi.

3. Wira Emblem Api

Permainan super keren dari Nintendo yang sengaja dilepaskan untuk peranti telefon pintar Android, permainan ini adalah genre RPG mudah alih taktik yang bergantung pada sistem pertempuran berdasarkan giliran. Menyediakan wira yang menarik, serta senjata dalam permainan ini adalah Thunder Lance, Fire Sword dan Wind Ax yang agak unik . Dan banyak lagi ciri menarik lain.

4. Fantasi Akhir Mobius

Final Fantasy adalah permainan yang sangat terkenal dan bahkan mustahil jika anda tidak pernah memainkannya di konsol atau komputer . Tetapi adakah anda pernah mencuba Mobius Final Fantasy yang merupakan versi android? kalau bukan hanya semula jadi kerana permainan ini sudah lama tidak dilancarkan.

Permainan Final Fantasy Mobius ini mengisahkan tentang bulu dan seorang pemuda yang telah jatuh ke dunia bernama Palamecia . Terdapat juga banyak watak siri fantasi akhir yang termasuk dalam Final Fantasy Mobius seperti Cloud, Zidane dan Lightning dan banyak lagi. Selain permainan yang menarik, grafik juga kelihatan sangat mungkin dan kelihatan sangat meriah.

5. Kisah Sinar

Yang terakhir adalah permainan Tales of the Rays dari Bandai Namco, permainan dalam permainan ini boleh dikatakan sangat memuaskan walaupun masih sama dengan versi permainan Tales of the Rays sebelumnya tetapi ia mempunyai perbezaan pada watak grafik yang lebih canggih .

Game Tales of the Rays menceritakan kisah Ix, yang merupakan seorang pemuda yang ditugaskan untuk melindungi tentera di semua dimensi yang akan berusaha menghancurkan pusat gelap setiap dimensi. Karakter dan senjata yang ada unik dan anti kekecewaan.

Itulah ulasan Jaka mengenai 5 permainan RPG pengembaraan anti-Android yang membuat anda kecewa setelah dimuat turun . Sekiranya anda berhasrat untuk memainkannya, anda boleh memuat turunnya secara langsung di Google Play Store.

Artikel Berkaitan