5 Permainan Digimon Terbaik di Android yang Perlu Anda Cuba

Suka watak Digimon? Berikut adalah cadangan 5 permainan Digimon terbaik di Android yang boleh anda mainkan secara percuma.

Adakah anda salah seorang yang menyukai filem Digimon dan ingin bermain permainan Digimon secara langsung di telefon pintar Android anda? Nampaknya anda boleh mencuba salah satu permainan digimon terbaik di bawah.

Dalam artikel berikut, JalanTikus akan memberikan beberapa cadangan mengenai permainan Android Digimon terbaik yang boleh anda mainkan. Setiap permainan bertema Digimon pastinya mempunyai pelbagai ciri menarik yang boleh anda cuba.

BACA JUGA
  • 8 Permainan Romantik Android Terbaik yang Membuat Anda Klepek-klepek
  • Kesal Bila Hujan? 10 Permainan Android Ini Sesuai Untuk Menjamu Anda

Permainan Digimon Android

1. Tamer Frontier SEA

Tamer Frontier SEA adalah permainan digimon terbaik di Android yang boleh anda muat turun dan mainkan secara percuma. Terdapat lebih daripada 2000 raksasa yang anda dapat, evolusi dan banyak lagi. Permainan ini juga mempunyai grafik 3D yang cukup bagus.

Muat turun permainan di sini: Tamer Frontier SEA

2. Tamer Duel

Seterusnya adalah Tamer Duel . Hampir serupa dengan Tamer Frontier, terdapat pelbagai kawasan duel yang boleh anda gunakan, seperti Arena, Dark Master, Tamer Contest, Dark Tower dan banyak lagi. Mempunyai grafik 3D, anda juga dapat menaklukkan pelbagai raksasa di Tamer Duel.

Muat turun permainan di sini: Tamer Duel

3. Digipet X World

Seterusnya adalah Digipet X World . Permainan bertema Digimon untuk telefon pintar Android ini dibuat oleh WindBeast Games. Walaupun kualiti gambarnya tidak terlalu bagus, permainan ini menawarkan permainan yang cukup menarik. Anda boleh meningkatkan status digimon, seperti Power, Defense, Speed, Wisdom dan Lucky.

Muat turun permainan di sini: Digipet X World

4. Monster Legends - RPG

Seterusnya adalah Monster Legends - RPG . Simulasi genre permainan Digimon Android ini dibuat oleh Social Point . Terdapat lebih daripada 400 raksasa yang boleh anda perolehi. Anda juga boleh bermain dengan rakan anda dalam masa nyata.

Muat turun permainan di sini: Monster Legends - RPG

5. Larian Evolusi Super Digimon

Akhirnya ada Super Digimon Evolution Run . Permainan Arcade ini dibuat oleh WroldyRamo . Sebagai tajuk, Lari, anda mesti berlari dan melewati semua halangan, seperti penyihir, mumia, robot yang dapat melemahkan anda.

Muat turun permainan di sini: Super Digimon Evolution Run

Itulah beberapa permainan bertema digimon terbaik di Android yang boleh anda mainkan secara percuma. Sekiranya anda mengesyorkan permainan lain, jangan lupa untuk berkongsi di ruangan komen. Semoga berjaya!

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan digimon atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Artikel Berkaitan