Cara Menghapus Foto Instagram Orang Lain Tanpa Hack

Kaedah baru untuk mengagumkan di Instagram, kali ini Jaka akan memberitahu anda cara menghapus foto Instagram orang lain tanpa menggodam!

Instagram kini menjadi salah satu media sosial yang paling popular dan banyak digunakan. Banyak ciri menarik selain hanya menyiarkan foto telah menjadi tarikan untuk Instagram.

Kembali Jaka akan berkongsi petua mengenai Instagram, kali ini adalah cara menghapus foto Instagram orang lain tanpa perlu menggodam.

BACA JUGA
  • Cara Menyimpan Cerita Instagram Tanpa Aplikasi
  • Cara mengetuk teman wanita Instagram tanpa terperangkap, kejayaan dijamin!
  • Inilah Cara Tidak Malu Apabila Tidak Suka Suka Bekas Foto

Cara Menghapus Foto Instagram Orang Lain Tanpa Hack

Walaupun Jaka sering memberi petua untuk mencari kata laluan atau mengetuk Instagram, anda tidak perlu melakukannya untuk dapat menghapus foto di akaun Instagram orang lain. Sebenarnya, anda boleh melakukannya tanpa bantuan aplikasi tambahan!

MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan Instagram

Ingin tahu bagaimana caranya? Ikuti sahaja langkah yang diberikan oleh Jaka di bawah:

  • Pergi terus ke akaun Instagram sasaran alias orang yang anda mahu hapuskan foto tersebut. Dengan nota, orang yang anda inginkan adalah rakan atau saudara yang telah anda tandai pada foto yang anda hantar. Setelah tiba di akaunnya, pilih senarai foto di sebelah kanan, kemudian pilih foto yang merupakan hasil tag dari akaun anda.
  • Pilih ikon tiga titik di kanan atas foto, kemudian pilih Edit .
LIHAT ARTIKEL
  • Pilih ikon teg dengan logo orang (biasanya terletak di kiri bawah), kemudian pilih akaun Instagram sasaran.
  • Ketuk akaun, maka X akan muncul . Tekan X untuk menghapusnya dari foto. Kemudian secara automatik, foto tersebut akan hilang, aka dihapus dari akaun Instagramnya.

Itulah cara mudah untuk menghapus foto Instagram orang lain tanpa perlu menggodam atau masuk ke akaun orang itu. Sekarang anda boleh menjadi prankster kepada rakan atau saudara anda yang ada di Instagram dan melihat bagaimana reaksi mereka apabila mereka mengetahui bahawa foto itu semakin berkurangan atau ada sesuatu yang hilang. Semoga berjaya!

Baca juga artikel mengenai Hack atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan