5 Aplikasi untuk Mencuba Model Hijab 2016 Terkini

Populariti tudung kini bukan hanya untuk wanita dewasa. Kini anak muda sudah mula memakai tudung. Sebelum anda membeli tudung yang sesuai untuk anda, ada baiknya anda mencuba 5 Aplikasi untuk Mencuba Model Hijab Terkini

Populariti tudung kini bukan hanya untuk wanita dewasa. Kini anak-anak kecil sudah mula mengenakan jilbab, malah wanita ini meniru watak disney menggunakan jilbab. Selain menjadi salah satu undang-undang Syariah Islam, jilbab juga kini digunakan sebagai salah satu trend fesyen belia Indonesia.

Sebelum anda membeli tudung yang sesuai dengan anda, ada baiknya anda mencuba 5 aplikasi untuk mencuba model tudung 2016 terkini di bawah. Mari lihat semakan lengkap mengenai permohonan tudung 2016.

BACA JUGA
  • Keindahan Wanita Ini Ketika Meniru Karakter Disney Menggunakan Hijab
  • SUBHAN ALLAH! Apabila Karakter Hijab 10 Disney Terlihat Lebih Cantik!
  • Ingin Tampan Tapi Tidak Memahami Fesyen? Tanya sahaja dengan gadis cantik ini!

5 Aplikasi untuk Mencuba Model Hijab 2016 Terkini

1. Kamera Kecantikan Hijab

Ini kamera Hijab Beauty permohonan adalah salah satu yang besar 2016 aplikasi hijab . Diterbitkan oleh Kamila Photography. Sebelum membeli tudung, anda dapat melihat model tudung mana yang sesuai untuk anda pakai. Terdapat banyak model tudung 2016 yang boleh anda cuba secara langsung.

Kelebihan lain dari aplikasi Hijab Beauty Camera, termasuk latar belakang yang telus, hasil gambar dapat disimpan dan bahkan dapat digunakan sebagai wallpaper telefon pintar anda. Anda juga boleh berkongsi di media sosial yang anda ada.

2. Hijab Beauty Camera Dahlia

Aplikasi Dahlia Hijab Beauty Camera ini diterbitkan oleh Dahlia Photography. Dengan aplikasi ini anda boleh mencuba semua model tudung 2016. Dalam aplikasi tudung 2016 ini juga terdapat model tudung untuk kanak-kanak. Anda boleh memilih pelbagai jenis tudung dengan pelbagai latar belakang yang menarik dan menarik.

Terdapat juga hiasan kepala, gaya tudung sederhana, gaya tudung comel dengan anak patung. Penampilan tudung moden akan menjadikan anda kelihatan lebih sempurna.

3. Pakaian Kecantikan Hijab

Ini Hijab Pakaian Beauty permohonan adalah salah satu daripada 2016 aplikasi model hijab diterbitkan oleh Dahlia Photography. Hijab Dress Beauty adalah aplikasi penyunting foto jilbab yang mempunyai koleksi gaun hijab. Anda boleh mencuba beberapa model pakaian tudung 2016 terbaru dengan model yang sangat menarik.

Cara menggunakan aplikasi hijab 2016 cukup mudah, pertama sekali anda hanya perlu memasang aplikasi Hijab Dress Beauty pada telefon pintar anda. Seterusnya anda memilih pakaian tudung yang sesuai dan arahkan kamera ke wajah anda. Ambil gambar maka anda boleh menyimpan foto tersebut dan anda juga boleh membagikannya ke media sosial yang anda ada.

4. Gaya Fesyen Jeans Hijab

Aplikasi Hijab Jeans Fashion Style ini adalah salah satu aplikasi hijab 2016 yang membolehkan anda mencuba model hijab yang digabungkan dengan jeans. Aplikasi ini sesuai untuk golongan muda yang ingin terus kelihatan bergaya ketika memakai tudung. Biasanya tudung dengan seluar jeans juga digunakan untuk wanita bertudung yang suka penampilan kasual.

Cara menggunakan aplikasi ini sama seperti aplikasi sebelumnya, pertama sekali anda hanya perlu memasang aplikasi Hijab Jeans Fashion Style pada telefon pintar anda. Seterusnya anda memilih gaya seluar jeans hijab yang sesuai dan arahkan kamera ke wajah anda. Ambil gambar maka anda boleh menyimpan foto tersebut dan anda juga boleh membagikannya ke media sosial yang anda ada.

5. Gaya Korea Hijab

Aplikasi Hijab Gaya Korea mempunyai koleksi besar tudung yang sesuai dengan gaya pakaian Korea. Aplikasi Hijab Gaya Korea sesuai untuk anda yang ingin kelihatan lebih muda. Gaya Korea mempunyai keistimewaan tersendiri mulai dari boyish hingga feminin untuk penampilan hijab anda. Dalam aplikasi tudung 2016 ini, anda akan menemui ciri-ciri warna terang, lembut, manis dan elegan. Cuba campurkan dan padankan cape blazer dengan kasut atau baji dalam aplikasi ini.

Cara menggunakan aplikasi ini juga cukup mudah, pertama-tama pasang aplikasi Hijab Gaya Korea pada telefon pintar anda. Seterusnya anda memilih gaya seluar jeans hijab yang sesuai dan arahkan kamera ke wajah anda. Ambil gambar maka anda boleh menyimpan foto tersebut dan anda juga boleh membagikannya ke media sosial yang anda ada.

Nah, itu 5 Aplikasi untuk Mencuba Hijab Terkini 2016. Kini anda mempunyai banyak pilihan model hijab yang sesuai untuk anda dengan aplikasi hijab 2016 sebelum anda memutuskan untuk membeli tudung yang anda mahukan. Perhatian !! Tudung yang sesuai akan menjadikan anda kelihatan lebih menarik dan tentunya anda juga akan mendapat pujian daripada rakan anda.

Artikel Berkaitan