10 Tapak Tidak Penting Tetapi Terbukti Dapat Menghilangkan Kebosanan

Semua orang telah mengalami kebosanan. Untuk mengatasi kebosanan itu, anda boleh mengunjungi 10 laman web berikut yang terbukti dapat menghilangkan kebosanan.

Semua orang telah mengalami kebosanan. Untuk mengatasi kebosanan ini, tidak sedikit orang yang bermain permainan Android atau memuat turun dan menonton filem di laman web terkenal. Selain cara ini, ternyata ada cara lain yang boleh anda lakukan untuk mengisi kebosanan.

Caranya ialah anda boleh mengunjungi laman web mudah berikut. Laman web ini mempunyai kelebihan masing-masing dalam menghilangkan rasa bosan. Salah satunya ialah memecahkan gelembung, bermain bola di air, melukis dengan pasir dan banyak lagi. Apakah laman web yang dapat menghilangkan kebosanan? Inilah ulasan penuh.

BACA JUGA
  • Cara Membuka Laman Newsletter yang Disekat, Internet Positif, Internet yang Sihat di Android tanpa Root

Laman web yang boleh menghilangkan rasa bosan

1. Menjadi penggodam

Ingin kelihatan seperti penggodam di mata orang lain? Anda boleh melayari ciri HackerTyper berikut. Untuk menjalankannya, anda hanya perlu menekan pelbagai kekunci papan kekunci. Setelah menekan, tulisan di skrin akan muncul dengan sendirinya.

2. Bermain bola di dalam air

Mahu bermain bola di dalam air? Anda boleh melayari laman web WebGL Water berikut . Di sini anda boleh menyesuaikan bola untuk bergerak ke mana sahaja. Laman web ini cukup keren, kerana gelombang dari bola yang dijatuhkan kelihatan sangat nyata. Di samping itu, anda juga dapat menyesuaikan arah cahaya.

3. Main bola

Tidak seperti laman web sebelumnya, di laman Ball Pool anda boleh bermain lebih banyak bola dan memindahkannya ke mana sahaja. Untuk menambah bola, anda boleh mengklik kawasan kosong. Selain itu, penampilan bola juga dapat diubah dengan mengklik bola dua kali.

4. Lukisan cahaya

Anda boleh menggunakan laman web Neon Flames untuk menarik pelbagai lampu yang tidak teratur. Anda boleh mengubah bentuk cahaya dan warna cahaya. Hebatnya, laman web ini juga menyediakan butang simpan yang berguna untuk menyimpan hasil gambar anda.

5. Pecahkan gelembung

<br> Mengatasi gelembung ini mungkin kelihatan mudah. Tetapi jika anda adalah salah satu daripada mereka yang suka memecahkan gelembung dalam bungkus gelembung, mungkin anda akan berlama-lama di laman web ini. Tujuan laman web ini adalah anda harus memecahkan gelembung yang ada di sana. Terdapat mod Maniac , apabila mod ini diaktifkan, gelembung akan pecah secara automatik ketika tetikus ditujukan. Bunyi pecah gelembung juga didengar dengan jelas.

6. Melukis di Pasir

Mempunyai kemahiran melukis di pasir? Sekarang anda boleh menarik pasir di PC atau komputer riba. Hanya dengan melayari laman IsIsand berikut, anda boleh menggunakan pasir. Warna pasir anda boleh juga sesuka anda.

7. Membanting pintu

Laman BigLongNow boleh digunakan untuk anda yang ingin membanting pintu tanpa perlu takut dimarahi oleh orang lain. Terdapat banyak pintu di sini, anda boleh membanting pintu ke kiri atau kanan.

8. Rehat selama 2 minit

Tujuan laman DoNothingfor2Minutes adalah agar pengunjung tidak menggerakkan tetikus atau papan kekunci selama 2 minit. Di sini bunyi ombak membuat anda tidak bosan ketika menunggu.

9. Suara Hujan dan Kafe

Suka suara ketika hujan? Laman web RainyCafe berikut boleh mengeluarkan bunyi hujan. Anda boleh menyesuaikan kelantangan agar sesuai dengan telinga anda. Selain bunyi hujan turun, di sini juga terdapat ketika berada di kafe.

10. Buat hajat

Akhir sekali, laman web ini menaruh harapan. Harap ingat dengan harapan ketika bintang itu jatuh. Di laman WishPush berikut, anda boleh menjatuhkan bintang dan kemudian mengucapkan permintaan. Cukup pelik sungguh!

Itu adalah beberapa laman web mudah yang dapat menghilangkan rasa bosan. Sekiranya anda mempunyai laman web lain, anda boleh berkongsi di ruangan komen!

Artikel Berkaitan