Nostalgia! Berikut adalah 5 laman web paling popular yang diakses secara meluas di Telefon Bimbit Zaman Dahulu

Walaupun penggunaan aplikasi terbatas, penggunaan HP Java meninggalkan kisahnya sendiri, terutama mengenai pengalaman internet. Adakah anda pernah menggunakan HP Java, pernahkah anda mengakses laman web popular di bawah ini?

Transformasi telefon bimbit terus berkembang. Sebenarnya, telefon bimbit yang lebih baru mempunyai kemampuan hampir sama dengan alias PC yang dimuatkan dengan perisian dan perkakasan yang canggih. Mengimbau kembali ke awal 2000-an, sebenarnya inovasi telefon bimbit tidak berkembang pesat. Sebilangan besar telefon bimbit mempunyai kemampuan yang sama, memandangkan vendor hanya fokus pada inovasi reka bentuk .

Namun, pada era itu akses internet mula dikenali ramai. Beberapa telefon bimbit boleh digunakan internet . Satu telefon bimbit yang dapat digunakan ketika mengakses internet berjalan pada OS Java . Walaupun penggunaan aplikasi terbatas, penggunaan HP Java meninggalkan kisahnya sendiri, terutama mengenai pengalaman internet. Adakah anda pernah menggunakan HP Java, pernahkah anda mengakses laman web popular di bawah ini?

BACA JUGA
  • Selain Safari, Berikut adalah 5 Penyemak Imbas Terbaik untuk iPhone
  • Telefon pintar yang lemah! 7 Kelebihan HP Kuno Ini Bahkan Tidak Dimiliki oleh Telefon Pintar Terunggul
  • Betapa hebatnya anda meneka 14 telefon sekolah lama ini?

Nostalgia! Berikut adalah 5 laman web paling popular yang diakses secara meluas di Telefon Bimbit Zaman Dahulu

1. Waptrick

Laman Waptrick adalah yang popular di kalangan warga HP Java. Di sini, anda boleh memuat turun lagu, wallpaper, tema, dan video secara percuma . Malah permainan popular dari EA atau Gameloft yang biasanya dibayar boleh dimuat turun secara percuma melalui Waptrick.

2. GetJar

Sumber lain yang sering digunakan sebagai tempat memuat turun kandungan atau aplikasi di HP Java adalah GetJar . GetJar adalah ** kedai aplikasi bebas ** yang ditubuhkan di California pada tahun 2004. Selain Java, laman web ini mempunyai jutaan aplikasi yang mendukung BlackBerry OS, Symbian, Windows dan Android .

3. Kulit Milik

Walaupun kemampuannya terbatas, anda masih dapat meningkatkan penampilan HP Java dengan beberapa modifikasi. Nah, laman Ownskin ini menyediakan pelbagai tema dan wallpaper untuk pengubahsuaian penampilan HP Java. Ia percuma dan senang!

4. Zedge

Laman web lain yang popular ialah Zedge . Di sini, anda boleh memuat turun pelbagai kandungan untuk telefon bimbit, mulai dari tema, wallpaper, nada dering, atau permainan. Bukan hanya itu, anda juga dapat belajar membuat aplikasi dan tema untuk diterbitkan kepada semua orang melalui laman web Zedge.

5. Kesantunan

Yang terakhir adalah Peperonity . Laman web yang paling terkenal di era HP Java dapat membantu anda membuat laman web tanpa memikirkan kod HTML, serta memuat turun foto dan video untuk disimpan di telefon bimbit anda. Yang paling menarik, Peperonity kini menyediakan perkhidmatan hosting percuma dengan kapasiti 100MB !

Nah, itulah laman web yang popular di era HP Java . Selain lima laman web ini, mana yang sering anda akses semasa menggunakan HP Java? Sila kongsi di ruangan komen di bawah!

Artikel Berkaitan