6 Aplikasi Pengurus Fail Android Terbaik 2016

Sekiranya anda bosan dan ingin beralih ke aplikasi pengurus fail menarik terbaik dengan ciri-ciri terkini, berikut adalah 6 aplikasi Pengurus Fail Android 2016 terbaik dari JalanTikus.

Adakah awak tahu? Apakah pengurus fail pada telefon pintar Android? Pengurus fail adalah salah satu aplikasi yang sering digunakan oleh pengguna smartphone Android yang berguna untuk menguruskan fail di Android anda. Oleh itu aplikasi pengurus ini sangat penting untuk telefon pintar Android anda.

Tidak hairanlah jika setiap produk telefon pintar Android mempunyai pengurus fail lalai sendiri. Sekiranya anda bosan dan ingin beralih ke aplikasi pengurus fail menarik terbaik dengan ciri-ciri terkini, berikut adalah 6 aplikasi Pengurus Fail Android 2016 terbaik dari JalanTikus.

BACA JUGA
  • MiXplorer, Bukan sekadar Pengurus Fail Biasa!
  • Ini adalah Aplikasi Pengurus Fail Terbaik untuk HP Android
  • 10 Fail Pemindahan Aplikasi Terbaik Antara Android Tanpa Bluetooth

6 Aplikasi Pengurus Fail Android Terbaik 2016

1. ES Explorer & Pengurus Fail

ES File Explorer & File Manager adalah aplikasi pengurus fail Es Global yang paling popular dengan penilaian 4.5 dan 100 juta pengguna telefon pintar memuat turun aplikasi tersebut. Aplikasi ES File Explorer & File Manager sebagai aplikasi pengurus fail terbaik juga mempunyai ciri utama seperti, multifungsi, pemindahan fail super cepat, dapat mengekstrak fail Zip, RAR, Tar, Tar.gz, Tgz, Tar.bz2, dan Tbz yang dapat memudahkan penggunanya.

Produktiviti Aplikasi ES APP Group DOWNLOAD

2. Pengurus Fail (Pemindahan Fail)

Aplikasi pengurus fail yang paling popular Pengurus Fail (Pemindahan Fail) dibuat oleh pengembangan Cheetah Mobile dengan penilaian 4.4 dan 50 juta pengguna telefon pintar telah memuat turun aplikasi tersebut. Tidak kalah dengan aplikasi pengurus fail terbaik lain, aplikasi yang dibuat oleh Cheetah Mobile ini menawarkan ciri lengkap termasuk 3 set ikon komersial untuk 80+ jenis fail, bar alat dan item menu yang berbeza; menyokong pelbagai resolusi skrin; menyokong 28 bahasa; senarai paparan dan kotak untuk menguruskan fail; menyokong pemampatan dan ekstrak; begitu juga dengan yang lain. Bagi anda yang ingin mempunyai versi percuma Pengurus Fail Chetah Mobile, sila Muat turun Pengurus Fail melalui Google Play Store.

3. Pengurus Fail Astro

Astro File Manager adalah aplikasi pengurus fail terbaik dan paling popular di Metago dengan penilaian 4.3 dan 50 juta pengguna telefon pintar memuat turun aplikasi tersebut. Aplikasi pengurus fail Astro mempunyai ciri yang tidak menarik dengan aplikasi ini, kami dapat memindahkan fail dengan cepat, fail sandaran, dan aplikasi ini menyokong 13 bahasa termasuk: Inggeris, Perancis, Sepanyol, Itali, Jerman, Jepun, Arab, Hindi, Korea, Cina Tradisional, Cina Ringkas, Rusia, dan Portugis. Aplikasi Metago Produktiviti DOWNLOAD

4. Pengurus fail-Komander fail

Aplikasi pengurus fail Android percuma ini dibuat oleh MobiSystems dengan penilaian 4.2 dan 50 juta pengguna telefon pintar memuat turunnya. Aplikasi pengurus fail Komander-fail mempunyai ciri-ciri yang sangat halus dan menyokong Android versi 6 Marshmallow dengan ciri masuk aplikasi, memanjakan pengguna untuk mengoperasikannya seperti menyembunyikan fail dan menyulitkan dari pengguna lain. DOWNLOAD Aplikasi Sistem Mudah Alih Produktiviti

5. Pengurus Fail

Pengurus Fail ini dibuat oleh pengembangan ZenUI, ASUS Computer inc dengan penilaian 4.6 daripada 10 juta pengguna telefon pintar yang memuat turun aplikasi. Aplikasi pengurus fail terbaik ini mempunyai ciri UI dan ciri utamanya ialah carian fail pintar dan pendek, mencari dengan ketogori sehingga anda dapat mencari fail dengan mudah dalam aplikasi ini, dan banyak lagi.

Muat turun aplikasi Pengurus Fail di sini

6. Pengurus Fail X-plore

Terakhir adalah aplikasi Lonely Cat Games . X-plore File Manager dengan penilaian 4.5 dan 5 juta pengguna telefon pintar memuat turunnya. Aplikasi ini sedikit lebih unik, kerana aplikasi ini dapat beralih ke kanan dan ke kiri dengan mudah ketika menyalin dan memindahkan fail dengan mudah. Produktiviti Apl Permainan Percuma. MUAT TURUN

Itulah aplikasi pengurus fail Android terbaik 2016 dengan ciri canggih. Bagikan artikel ini agar rakan dan keluarga anda mengetahui bahawa ada aplikasi pengurus fail pada telefon pintar Android yang keren dan menarik.

Artikel Berkaitan