10 Permainan Android Luar Talian Saiz Kecil Terbaik | Bermula pada 25MB!

Hanya memerlukan kurang dari 100 MB memori untuk memainkan permainan bersaiz kecil ini di luar talian, mari kita lihat senarai permainan yang lengkap!

Telefon bimbit anda tidak mempunyai simpanan yang besar tetapi ingin bermain permainan menarik?

Terdapat permainan yang sangat bagus yang dapat anda mainkan secara percuma dan offline di Android tanpa memakan memori yang besar, bahkan hingga 100MB.

Nah, Jaka telah mendaftarkan permainan luar talian Android kecil di bawah 100MB yang boleh anda mainkan secara percuma. Mari lihat lebih banyak lagi!

 • Ke Web Dalam
 • Stickman Legends: Battle Angel
 • Seorang Gadis Terpaut
 • FR Legends
 • Ujian Tricky 2: Otak Genius?
 • Pukul Pisau
 • Saya Raja Ping Pong
 • Menembak Retro: Penembak Pesawat
 • SAMBUNGAN
 • Permainan Saiz Kecil Android Luar Talian

  1. Salji Chilly

  Permainan bersaiz kecil pertama adalah lelaki Chilly Snow . Permainan ini hanya memerlukan 25 MB kapasiti memori, hampir sama dengan format fail lagu FLAC.

  Permainan bertema arked yang anda mainkan dengan mengarahkan bola untuk menuruni gunung. Anda akan berhadapan dengan pelbagai rintangan seperti pokok dan batu bergulir.

  Mari muat turun permainan secara percuma di sini:

  Salji Chilly

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 25MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas

  2. Ke dalam Web Dalam

  Seterusnya adalah Into the Deep Web , permainan simulator unik yang hanya berukuran 35MB. Permainan ini menceritakan kisah Deep Web atau sisi gelap internet.

  Walaupun itu hanya ilustrasi, tetapi anda boleh melayari Deep Web yang mencengkam dalam permainan. Anda juga boleh merekrut pengurus yang akan membantu anda mencari maklumat di Deep Web.

  Penasaran dengan apa yang ada di internet? Main permainan ini secara percuma di sini:

  Ke Web Dalam

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 35MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas

  3. Stickman Legends: Battle Angel

  Nah, jika permainan yang satu ini sesuai untuk anda yang gemar permainan pengembaraan aksi yang menarik. Stickman Legends: Battle Angel hanya memerlukan kapasiti memori 98MB untuk telefon bimbit anda.

  Walaupun permainannya bersaiz kecil, anda akan kagum dengan grafik dan kesannya dalam permainan yang keren ini. Anda akan menjadi pahlawan yang bersedia melawan musuh dengan kekuatan super.

  Mari bermain permainan ini sekarang secara percuma:

  Stickman Legends: Battle Angel

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 7+
  Saiz Permainan 98MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas

  4. Seorang Gadis Terpaut

  Sekiranya anda suka permainan lucu, maka anda mesti mencuba bermain permainan A Girl Adrift ini . Walaupun hanya memerlukan memori 81 MB, tetapi pengalaman bermain permainan ini tidak boleh dipandang remeh.

  Anda akan menjadi gadis kecil yang terdampar di tengah perairan yang hanya mempunyai pancing.

  Anda ditugaskan untuk memancing ikan unik yang lucu tetapi mencabar dengan dunia permainan dunia terbuka yang luas.

  Mari cuba bersemangat untuk bermain permainan bersaiz kecil ini di luar talian, ia juga dapat menghilangkan tekanan! Muat turun permainan secara percuma:

  Seorang Gadis Terpaut

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 81MB
  Android minimum 4.0.3 dan ke atas

  5. FR Legends

  Selanjutnya adalah FR Legends , permainan perlumbaan kereta yang paling menyeronokkan dan mencabar. Permainan ini hanya memerlukan kapasiti memori 70 MB, sebilangan kecil untuk permainan lumba.

  Anda akan menjadi pelumba kereta dalam perlumbaan drift yang menarik, anda boleh menukar aksesori kereta dan membuat penambahbaikan pada enjin.

  Permainan bersaiz kecil ini mempunyai grafik gaya komik yang khas, terutamanya melihat asap tayar yang unik menjadikannya menarik untuk bermain. Mari bermain permainan di sini kawan-kawan:

  FR Legends

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 70MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas

  6. Ujian Tricky 2: Otak Genius?

  Adakah anda berasa cerdas?

  Bukan lelaki yang mudah, cuba bermain Tricky Test 2: Brain Genius? dan menyelesaikan setiap teka-teki. Sekiranya anda dapat menyelesaikan 111 teka-teki dalam 120 minit, maka anda layak dipanggil genius.

  Permainan ini hanya memerlukan ruang yang kecil, 34 MB sudah cukup untuk menyimpan permainan bersaiz kecil ini. Sebagai petua bermain, anda harus menggoyangkannya untuk mencium telefon bimbit anda!

  Mari uji kecerdasan anda dengan bermain permainan ini:

  Ujian Tricky 2: Otak Genius?

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 34MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas

  7. Pukul Pisau

  Nah, jika permainan yang satu ini memerlukan ketepatan untuk memainkannya. Knife Hit adalah permainan arcade yang menyeronokkan dengan tema melempar pisau.

  Anda harus melemparkan pisau ke sasaran yang terus bergerak, tetapi anda tidak boleh melemparkannya ke kawasan tertentu.

  Permainan ini hanya berukuran 74 MB, permainan ini juga mudah tetapi membuatnya dapat dikumpulkan. Mari muat turun permainan di sini:

  Pukul Pisau

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 74MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas

  8. Saya Raja Ping Pong

  Suka bermain permainan sukan di telefon bimbit anda?

  Sekiranya demikian, maka anda harus mencuba permainan ini saya lelaki Ping Pong King , kerana permainan bertema Ping Pong ini mempunyai daya tarikan tersendiri yang membuat anda ketagihan bermain.

  Bukan hanya bermain sendiri, tetapi anda juga boleh bermain dengan rakan di luar talian. Anda melakukannya dengan bermain di satu sel sahaja.

  Hanya dengan membiarkan memori HP sebanyak 41 MB, anda boleh memainkan permainan ini dengan penuh hati! Mari bermain permainan sekarang:

  Saya Raja Ping Pong

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 41MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas

  9. Penggambaran Retro: Penembak Pesawat

  Seterusnya adalah permainan tempur Retro Shooting: Airplane Shooter yang mempunyai grafik gaya sekolah lama 8-bit yang menarik.

  Walaupun bergaya retro, permainan ini juga direka dalam 3D moden. Anda boleh memilih pelbagai pesawat tempur yang mempunyai kemampuan masing-masing.

  Walaupun mempunyai grafik yang keren, Retro Shooting: Airplane Shooter juga termasuk dalam permainan bersaiz kecil dengan ukuran lelaki 51 MB.

  Anda tidak perlu risau sekiranya memori anda penuh, mari bermain permainan secara percuma:

  Menembak Retro: Penembak Pesawat

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 7+
  Saiz Permainan 51MB
  Android minimum 5.0 dan ke atas

  10. SAMBUNGAN

  Akhirnya , CONNECTION , permainan teka-teki interaktif yang penuh dengan warna yang indah. Permainan kecil ini hanya memerlukan kapasiti 26 MB, tetapi dapat menajamkan otak anda.

  Anda akan mendapat 200 tahap yang mempunyai tahap kesukaran secara beransur-ansur, jika anda menyelesaikan semua tahap dalam waktu kurang dari 30 minit, sudah pasti mempunyai IQ di atas 145.

  Mari uji tahap IQ anda dengan permainan ini secara percuma sekarang:

  SAMBUNGAN

  PerincianSpesifikasi Minimum
  Penarafan Dinilai untuk 3+
  Saiz Permainan 26MB
  Android minimum 5.0 dan ke atas

  Itulah permainan luar talian bersaiz kecil terbaik di Android yang boleh anda mainkan secara percuma. Anda tidak perlu bimbang kehabisan memori telefon bimbit jika memuat turun permainan ini.

  Mana antara permainan dalam senarai yang paling anda sukai? Tulis pendapat anda di ruangan komen, sampai jumpa di artikel permainan seterusnya!

  Baca juga artikel mengenai permainan Android atau artikel menarik lain dari Daniel Cahyadi .

  Artikel Berkaitan