Cara Menggabungkan (Bergabung) Bahagian Video dengan HJ-SPLIT

Kali ini saya ingin memberitahu rakan saya bagaimana membuat fail bahagian video menjadi video sebenar menggunakan perisian HJ-SPLIT.

Selalunya penonton pemula menjadi bingung apabila hasil muat turun yang dia miliki tidak langsung menjadi video dengan format MP4 (format yang sering digunakan dalam video) tetapi sebaliknya menjadi bahagian video yang terpisah. Baiklah, kali ini saya ingin memberitahu rakan saya bagaimana membuat fail bahagian video menjadi video sebenar menggunakan perisian HJ-SPLIT .

Apa itu HJ-SPLIT?

HJSplit adalah program perisian percuma yang popular untuk membahagikan dan menyusun semula kandungan fail terpecah-pecah. Program ini tersedia untuk Windows, Linux, dan pelbagai platform lain. HJSplit juga boleh berguna untuk sandaran. Fail, misalnya, berukuran 10 gigabait, dapat dipecah menjadi kepingan yang lebih kecil yang kemudian dimasukkan ke dalam CD, DVD, dan dapat disalin ke USB atau dimuat ke perkhidmatan sandaran dalam talian. Saiz sokongan fail HJSplit untuk Windows dan Linux lebih daripada 100 Gigabyte dengan MD5 checksum. HJ-SPLIT boleh digunakan dengan segera tanpa dipasang terlebih dahulu dan kedua-dua edisi boleh dibawa sepenuhnya.

BACA JUGA
  • 3 Aplikasi Penyuntingan Video Terbaik di Telefon Android
  • Edit Video dengan Mudah di Android

Cara Menggabungkan Video dengan HJ-SPLIT

  1. Gabungkan semua bahagian filem ke dalam satu folder.

  2. Jalankan perisian HJ-SPLIT, kawan. Sekiranya tidak ada muat turun di sini.

    DOWNLOAD Produktiviti Aplikasi
  3. Klik Join , kemudian pilih Input File (fail input, iaitu masukkan salah satu bahagian video) kemudian pilih Output (iaitu output, file yang kemudian akan menjadi video).

  4. Klik MULAI .

  5. Hasilnya akan seperti ini:

  6. Untuk melihat hasil video, lihat di mana rakan mengeluarkan fail lebih awal.

Jadi, anda boleh menjadikan video anda digabungkan menjadi satu fail bukan? Jangan lupa tinggalkan komen di bawah.

Artikel Berkaitan