Cara Ketuk Telefon Android dengan Aplikasi Smartphonelogs, Anti Dijumpai!

(Kemas kini Terkini) Muat turun aplikasi APK Smartphonelogs percuma untuk mengetuk telefon bimbit teman wanita anda tanpa terperangkap!

Adakah anda mengesyaki teman wanita anda berselingkuh kerana mencurigakannya? Adakah anda ingin mengetuk telefon bimbitnya untuk membuktikan kecurigaan itu?

Anda boleh memeriksa sendiri kebenarannya dengan mengetuk telefon bimbit teman wanita anda, geng. Jaka mempunyai kaedah yang dijamin tidak rumit.

Cukup muat turun aplikasi telefon pintar percuma di telefon bimbit teman lelaki anda, anda boleh memantau semua aktiviti yang dilakukannya!

 • Muat turun APK Smartphonelogs
 • Cara menggunakan Aplikasi Smartphonelogs
 • Bonus: Aplikasi Pengetikan Mudah Alih Lain
 • Ketik telefon bimbit anda dengan Aplikasi Smartphonelogs

  Nama aplikasi itu sendiri sebenarnya telah diubah menjadi Secure Data (Smart Logs) di Play Store. Cuma orang sudah biasa dengan nama Smartphonelogs.

  Aplikasi ini dibuat dengan tujuan membuat sandaran dari berbagai aplikasi di HP Android.

  Aplikasi ini dapat mengenkripsi semua SMS, panggilan telefon, gambar, pemberitahuan, sejarah penyemak imbas, hingga pesan WhatsApp.

  Oleh kerana ciri-cirinya seperti itu, tidak salah jika aplikasi ini sering digunakan untuk mengetuk telefon bimbit orang lain. Jaka akan memberi anda kaedah yang lengkap!

  Ciri Aplikasi Smartphonelogs

  Sebelum ini, Jaka ingin memberitahu anda terlebih dahulu beberapa ciri utama yang dimiliki oleh aplikasi Smartphonelogs ini .

  Pertama, aplikasi ini dapat membuat sandaran semua SMS masuk dan keluar. Ciri ini dilakukan dalam masa nyata.

  Bukan hanya SMS, anda juga dapat mencari mesej masuk dari pelbagai aplikasi seperti WhatsApp, Facebook, Line, Gmail, dan banyak lagi.

  Semua panggilan masuk, panggilan keluar, dan panggilan tidak dijawab juga dapat diketahui dalam masa nyata. Panggilan suara juga disertakan, tetapi tidak tersedia di semua negara.

  Bukan hanya jalur komunikasi, aplikasi ini juga akan membuat sandaran foto yang akan diunggah ke layanan cloud.

  Anda juga dapat mengetahui lokasi telefon bimbit anda dengan cepat dan dalam masa nyata, sesuai jika anda ingin mengesan telefon bimbit yang hilang.

  Penggunaan internet juga akan diketahui dengan mudah, termasuk penanda buku dan sejarah carian.

  Nilai tambah lain dari aplikasi ini ialah anda dapat menguruskan banyak peranti sekaligus dengan hanya satu akaun.

  Pada ketika ini, anda faham mengapa aplikasi ini dapat digunakan untuk mengetuk telefon bimbit pasangan?

  Muat turun APK Smartphonelogs

  Perkara pertama yang mesti anda lakukan untuk menggunakan aplikasi ini ialah memuat turunnya. Bukan pada sel anda, tetapi pada sel sasaran.

  Jaka telah meletakkan pautan di bawah:

  >>> Muat turun Aplikasi Smartphonelogs melalui Play Store <<<

  Menariknya, aplikasi ini juga dilengkapi dengan fitur untuk menyembunyikan ikon aplikasi agar teman lelaki anda tidak curiga.

  Bagaimana caranya? Jaka kaji kaedah lengkap di bawah!

  Cara menggunakan Aplikasi Smartphonelogs

  Untuk dapat menggunakan aplikasi Smartphonelogs sebagai alat bugging, ikuti langkah-langkah di bawah!

  Langkah 1 - Log masuk Smartphonelogs

  Setelah selesai memuat turun aplikasi, yang harus anda lakukan hanyalah membuka aplikasi dan memasukkan nama pengguna dan kata laluan anda.

  Anda tidak diminta memasukkan alamat e-mel anda, nama pengguna dan kata laluan anda akan disimpan terus di pelayan mereka.

  Langkah 2 - Beri Kebenaran Akses

  Anda juga harus memberikan izin akses pemberitahuan ke aplikasi ini sehingga dapat berjalan seperti biasa.

  Perlu diingat, dengan memberi izin akses, aplikasi ini dapat membaca semua pemberitahuan kami, termasuk maklumat yang bersifat peribadi.

  Tetapi, adakah itu tujuan anda untuk mengetuk telefon bimbit?

  Setelah itu, aplikasi ini akan meminta izin untuk mengakses kenalan, lokasi perangkat, merekam audio, foto, media, fail, dan menguruskan panggilan telefon.

  Langkah 3 - Sembunyikan Ikon Aplikasi

  Anda akan memasuki menu utama setelah selesai memberikan semua akses yang diminta. Anda akan diberi amaran untuk tidak melupakan nama pengguna dan kata laluan anda.

  Pada baris ketiga, anda dapat melihat bahawa terdapat butang Sembunyikan Ikon untuk Keselamatan . Tekan butang untuk menyembunyikan aplikasi.

  Anda boleh membawanya kembali melalui laman web rasmi.

  Catatan : Sekiranya aplikasi tidak dapat hilang, cuba gunakan kaedah lain di bawah!

  LIHAT ARTIKEL

  Langkah 4 - Buka Laman web smartphonelogs.net

  Sekiranya anda telah mengesahkan bahawa aplikasi smartphonelogs tidak akan diketahui, anda boleh mengakses laman smartphonelogs.net melalui telefon bimbit atau komputer riba anda.

  Masukkan nama pengguna dan kata laluan yang anda buat sebelumnya.

  Langkah 5 - Pilih Aplikasi yang Ingin Ketuk

  Selepas itu, anda boleh memilih peranti mana yang akan anda ketuk. Sekiranya anda hanya memasang aplikasi ini pada satu peranti, anda tidak perlu memilih.

  Anda dapat melihatnya di sini jika anda dapat melihat berbagai aplikasi yang dapat diketuk, dari SMS, WhatsApp, foto, lokasi, panggilan telefon, hingga sejarah penyemak imbas.

  Di bawah ini, Jaka memberikan contoh bagaimana anda dapat mengetahui lokasi telefon bimbit anda dengan tepat. Jadi, anda boleh menangkapnya jika anda berbohong!

  Bonus: Aplikasi Pengetikan Mudah Alih Lain

  Selain aplikasi smartphonelogs ini, masih terdapat beberapa aplikasi lain yang juga boleh anda gunakan.

  Baca artikel di bawah untuk maklumat lebih lanjut!

  LIHAT ARTIKEL

  Itulah cara mengetuk telefon bimbit dengan menggunakan aplikasi Smartphonelogs. Tetapi jika Jaka menyarankan anda tidak, berbahaya untuk ditangkap!

  Jaka tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sesuatu semasa anda menggunakan aplikasi ini. Seperti yang anda lihat di atas, aplikasi ini meminta banyak akses ke telefon bimbit kami.

  Baca juga artikel mengenai Hack atau artikel menarik lain dari Fanandi Prima Ratriansyah .

  Artikel Berkaitan