10+ daripada Kuota yang Paling Jimat dalam Permainan Android 2017

Di sini JalanTikus mempunyai beberapa cadangan permainan dalam talian Android kuota yang paling berkesan yang boleh anda cuba pada telefon pintar Android anda

Beberapa permainan dalam talian Android memerlukan akses Internet yang stabil ketika dimainkan. Selain memerlukan akses Internet yang stabil, tidak sedikit permainan Android juga memerlukan sambungan Internet yang tinggi untuk menjalankannya.

Bagi anda yang mempunyai sambungan Internet terhad tetapi ingin terus dapat bermain permainan dalam talian Android , di sini JalanTikus mempunyai beberapa cadangan permainan Android dalam talian kuota paling berkesan yang boleh anda cuba pada telefon pintar Android anda.

BACA JUGA
  • Cara Bermain Permainan Android di PC atau Laptop Tanpa Perlahan Walaupun 1GB RAM
  • 10+ Permainan Android Yang Boleh Mengeringkan Kandungan Otak Anda
  • 10 Permainan Android Legenda Terbaik, Nyesel Sekiranya Tidak Cuba!

Permainan Android Dalam Talian Kuota Paling Jimat

Permainan di sini diringkaskan dari pelbagai genre, mulai dari strategi, perlumbaan, aksi, sukan, kasual dan banyak lagi. Permainan Android apa yang boleh anda mainkan ketika kuota anda rendah? Berikut adalah ulasannya:

1. Berpakaian Diari

Pertama ialah Dress Up Diary . Permainan kasual Android ini dibuat oleh salah satu pembangun permainan Indonesia, Maingames . Permainan ini juga menjadi salah satu permainan kegemaran YouTuber, Han Yoo Raa.

Cari pasangan cinta anda di sini! Lelaki jenis mana yang anda suka? Ini bukan permainan simulasi temu janji biasa! Dalam Dress Up Diary, anda boleh berinteraksi secara langsung dengan pasangan anda! Dia benar-benar akan mengundang anda untuk berbual walaupun secara tiba-tiba.

Bagi anda yang belum bermain Dress Up Diary, anda boleh memuat turun permainan di sini: Dress Up Android Diary atau Dress Up Diary iOS. Jangan lupa suka fanpage Facebook dan ikuti Instagram!

Permainan Simulasi Maingames DOWNLOAD

2. Clash of Clans (CoC)

Setelah menjadi salah satu permainan terlaris di Android, Clash of Clans (CoC) juga merupakan salah satu permainan Android paling banyak menjimatkan kuota yang pernah dicuba oleh Jaka. Clash of Clans adalah permainan strategi Android yang mengharuskan anda membuat desa dan tentera yang kuat. Bagi anda yang gemar bermain permainan strategi, anda harus mencuba bermain Clash of Clans.

Bagi anda yang ingin mencuba bermain Clash of Clans, anda boleh memuat turunnya di sini: Clash of Clans .

DOWNLOAD Permainan Strategi Supercell

3. Dewa Nyamuk - Dewa Gila

Dewa Ngamuk - Crazy Gods , permainan RPG sederhana yang baru diluncurkan pada awal Oktober memiliki keunikan tersendiri, seperti watak yang dibuat lucu dan lucu diambil dari rujukan beberapa tokoh legenda Tiga Kerajaan dan watak-watak anime terkenal.

Permainan God Rampage terbukti cukup menjimatkan kuota ketika dimainkan. Anda masih boleh bermain permainan ini dengan lancar walaupun anda menggunakan sambungan internet 2G / 3G.

4. Tahu Bulat

Tahu Bulat adalah salah satu permainan yang dibuat oleh pemaju Indonesia yang menjadi kegemparan beberapa waktu lalu. Bagi anda yang mempunyai kuota terhad, anda boleh bermain permainan yang satu ini.

Permainan Pusingan Tahu tidak memerlukan banyak kuota ketika dimainkan. Hebatnya, anda juga masih boleh memainkan permainan Tofu Round walaupun ia alias luar talian tanpa sambungan Internet.

Bagi anda yang ingin mencuba permainan dalam talian Android yang paling berkesan Quota Round Tofu, anda boleh memuat turunnya di sini: Round Tofu .

Trivia Games Milik DOWNLOAD

5. Penunggang Lalu Lintas

Rasakan keseronokan berlumba di jalan yang sibuk dalam permainan Traffic Rider ini . Ya, permainan ini hampir sama dengan genre permainan simulator. Dalam permainan ini, anda akan merasa sensasi kelajuan di jalan raya menggunakan motosikal dalam keadaan sibuk. Kerana grafiknya bagus, dijamin membuat gugup ketika bermain permainan Android HD ini.

Selain mempunyai grafik yang cukup bagus, Traffic Rider juga merupakan salah satu permainan dalam talian Android yang paling menjimatkan dan boleh anda cuba. Anda boleh memuat turun permainan Traffic Rider di sini: Traffic Rider .

Permainan Kara Soner Racing MUAT TURUN LIHAT ARTIKEL

6. Capsa Royale

Capsa Royale adalah salah satu permainan kad terbaik di Indonesia hari ini. Permainan Capsa Royale menawarkan pelbagai permainan kad mini unik yang dapat Anda mainkan, seperti Capsa Stacking, Capsa Banting, BlackJack, untuk Menebak Skor Permainan Bola!

Selain menjadi salah satu permainan kad terbaik, Capsa Royale juga merupakan versi kuota JalanTikus yang paling ekonomik. Walaupun dalam talian, anda masih boleh bermain permainan Capsa Royale di rangkaian 2G / Edge . Anda boleh memuat turun permainan Capsa Royale di sini: Capsa Royale Android atau Capsa Royale iOS .

Permainan Kasino 88 Hiburan DOWNLOAD

7. PewDiePie's Tuber Simulator

PewDiePie yang Ubi Simulator adalah satu permainan Android dicipta oleh Outerminds Inc . Permainan genre kasual ini sangat sesuai untuk anda yang gemar bermain permainan simulasi.

Dalam permainan ini, anda akan meniru menjadi YouTuber yang terkenal sehingga anda dapat menjana banyak wang. Anda boleh memuat turun permainan simulasi PewDiePie di sini: PewDiePie's Tuber Simulator .

Permainan Simulasi Outerminds Inc. MUAT TURUN

8. Pena Nanas

Masih ingat Apple Pin Pinapple Pen? Kini tersedia adalah permainan yang diilhamkan oleh lagu untuk anda mainkan. Dinamakan Pineapple Pen , permainan yang dibuat oleh KetchApp sangat mudah dimainkan dan tentunya juga menjimatkan kuota.

Dalam permainan ini, anda hanya perlu menembak epal atau nanas tepat. Walaupun ringkas, permainan ini cukup menyeronokkan, anda tahu! Anda boleh memuat turun Pena Nanas secara percuma di sini: Pena Nanas .

9. Tsunami Zombie

Permainan penjimatan kuota Android seterusnya adalah Zombie Tsunami . Walaupun tajuknya memang mengerikan tetapi permainan ini benar-benar lucu dan menghiburkan. Setiap orang yang anda lalui akan berubah menjadi zombie dan mengikuti anda di belakang.

Matlamat anda adalah untuk bertahan selama mungkin. Kadang-kadang akan ada power up yang dapat mengubah anda menjadi pemain bola sepak atau tarian singa. Sangat menyeronokkan.

Terdapat 300 misi di 11 lokasi di seluruh dunia. Anda boleh memuat turun Zombie Tsunami secara percuma di sini: Zombie Tsunami .

10. Pelekat

Sticklings adalah permainan Android yang dibuat oleh Djinnworks GmbH . Permainan bertema teka-teki ini sangat sesuai untuk anda yang suka menyelesaikan teka-teki.

Ada pelbagai kemampuan yang dapat digunakan dalam permainan ini, mulai dari menyekat, menghancurkan diri sendiri, melompat, melemparkan bom, meluru, dan membangun jembatan. Anda boleh memuat turun Sticklings secara percuma di sini: Sticklings .

11. Drag Racing

Drag Racing adalah permainan lumba legenda yang membawa tema drag race (berlumba di jalan lurus). Dalam permainan ini yang dibuat oleh Creative Mobile , kuota Internet hanya diperlukan untuk anda yang berjuang di papan pendahulu atau melihat siapa yang bertengger di papan pendahulu. Sekiranya anda tidak mempunyai akses Internet, anda masih boleh memainkan permainan ini di luar talian.

Ingin mencuba permainan penjimatan kuota Drag Racing? Anda boleh memuat turunnya secara percuma di sini: Drag Racing .

Sukan Sukan Permainan Mudah Alih DOWNLOAD

Permainan Video Android Kuota Paling Jimat

Anda juga boleh melihat video yang disebutkan oleh Jaka di atas melalui video berikut:

Itulah beberapa cadangan permainan dalam talian Android yang paling berkesan yang boleh anda mainkan. Sekiranya anda mempunyai cadangan permainan lain, anda boleh berkongsi di ruangan komen. Semoga berjaya!

Pastikan juga anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau tulisan menarik lain dari Em Yopik Rifai .

Artikel Berkaitan