Buat Kaya! Ini 7 Aplikasi Android Paling Popular Untuk Pemburuan Dolar

Berdasarkan pengalaman Jaka, berikut adalah 7 aplikasi Android paling popular untuk memburu dolar! Lihatlah!

Percayalah, di usia yang semakin maju ini semua orang juga dapat mencari pendapatan tanpa perlu bekerja keras . Yang perlu anda sediakan hanyalah telefon pintar Android dan tentunya hanya modal sambungan internet. Semua yang anda dapat capai tanpa kesukaran , selagi anda rajin melakukannya.

Di luar sana, tentu saja sudah ada banyak orang yang berjaya yang dapat menjana wang hingga puluhan juta rupiah, hanya bergantung pada aplikasi Android. Cara kerjanya adalah aplikasi menghasilkan wang yang mudah. Permohonan akan memberi anda tugas terlebih dahulu dan tugas anda hanya menyelesaikan misi. Sekiranya selesai, anda akan diberi wang . Nah, berdasarkan pengalaman Jaka, berikut adalah 7 aplikasi Android paling popular untuk memburu dolar! Lihatlah!

BACA JUGA
  • Mesti Kaya! Ini 6 Cara Mendapatkan Wang dengan Internet
  • 7 Cara Dapatkan Wang Percuma dari Media Sosial
  • Kreatif! 3 Cara Ini Menjana Jutaan Rupiah Hanya Modal Adobe Photoshop

7 Aplikasi Android Paling Popular Untuk Pemburuan Dolar

1. Ganjaran Whaff

Bagi pemburu dolar, tentunya tidak asing dengan aplikasi penghasilan wang ini yang disebut Whaff Rewards . Aplikasi ini sangat popular sejak zaman dahulu lagi dan sehingga kini masih terbukti dapat membayar . Cara anda bekerja di sini hanyalah memuat turun aplikasi dan permainan yang disediakan. Setiap aplikasi mempunyai nilai dolar yang berbeza.

Yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan banyak wang tentunya dengan memuat turun sebanyak mungkin aplikasi dan permainan . Sekiranya baki anda telah mencapai US $ 10 , anda boleh membuat pembayaran melalui bank dalam talian PayPal. Setelah dikumpulkan di PayPal, anda boleh menariknya menggunakan bank tempatan seperti BCA, BRI, BNI , dan lain-lain.

2. Ketik Ganjaran Tunai

Yang kedua juga cukup popular. Ketuk Ganjaran Tunai akan memberi anda ganjaran yang juga cukup besar. Cara kerja aplikasi Tap Cash Rewards tidak berbeza dengan Whaff Rewards, iaitu muat turun aplikasi yang mereka berikan. Setiap aplikasi yang anda muat turun mempunyai nilai dolar yang berbeza , mulai dari $ 0,1 hingga $ 0,5 atau lebih, bergantung pada ukuran aplikasi.

Anda hanya boleh membuat pembayaran setelah mencapai pengeluaran minimum yang telah mereka tetapkan. Sekiranya pendapatan anda telah mencapai titik pembayaran , maka anda dapat segera mengambilnya menggunakan beberapa pilihan.

3. Kotak Tunjuk

Untuk yang ketiga, menurut Jaka, sangat sesuai untuk mencari pendapatan tambahan . Kerana nilai dolar yang diberikan kepada aplikasi Showbox agak besar, sebenarnya kebanyakan pemain Showbox dapat memperoleh hingga US $ 50 dalam waktu kurang dari 2 minggu. Bagaimana tidak tergoda jika pendapatannya boleh sebesar ini? Untuk bagaimana ia berfungsi, ia tetap sama seperti beberapa aplikasi di atas.

4. Aplikasi Karma Ganjaran & Kad Hadiah

Aplikasi Karma Rewards & Gift Cards juga sangat popular dan pastinya sangat sesuai untuk mencari pendapatan tambahan . Sekiranya anda dapat rajin menjalankan tugas yang diberikan, tidak mustahil anda boleh menjadi kaya tanpa perlu bekerja . Cara kerjanya agak mudah, anda hanya perlu memuat turun permainan yang ada.

Setiap permainan akan diberi nilai dolar yang berbeza, semakin besar ukuran permainan, semakin besar nilai dolar. Anda juga boleh mendapatkan dolar bonus dengan menyuruh orang untuk bergabung melalui pautan rujukan yang disediakan.

5. Dapatkan Mata

Grab Points sedikit berbeza dengan aplikasi penghasil dolar yang lain. Anda boleh mengatakan lebih mudah, iaitu dengan memberikan beberapa cara untuk mendapatkan ganjaran seperti menonton video, menyelesaikan tinjauan , mencuba aplikasi, dan sebagainya. Itulah sebabnya Grab Points popular dan selalu menjadi pilihan pemburu dolar.

6. Wang Tunai

Yang keenam adalah aplikasi yang cukup menakjubkan menurut Jaka, iaitu CashPirates . Mungkin inilah sebab mengapa ia sangat popular. Oleh kerana ganjaran yang mereka berikan tidak bercanda, anda bahkan boleh mendapat AS $ 0.5 untuk setiap aplikasi yang dipasang di dalamnya.

Dan bukan hanya itu, selain memberi dolar per pemasangan, aplikasi CashPirates juga memberi anda ganjaran untuk setiap kali anda melakukan tinjauan . Selain itu, jumlah pengeluaran minimum juga sangat kecil, iaitu hanya 2.5 dolar , anda tahu, jadi tidak perlu menunggu lama.

7. Dompet Hadiah

Permohonan terakhir ialah Gift Wallet . Aplikasi ini mungkin lebih popular kerana melihat penarafan di Play Store juga cukup tinggi. Berdasarkan penilaian tinggi, ini pasti kerana Gift Wallet sangat bermanfaat bagi penggunanya. Anda akan diberi beberapa tugas seperti mengisi tinjauan atau memuat turun aplikasi di dalamnya.

Anda tidak perlu bingung tentang bagaimana ia berfungsi, lakukan seperti yang diberitahu . Semakin rajin anda menyelesaikannya, semakin besar dolar yang anda dapat. Untuk kutipan hadiah, anda boleh melalui PayPal sebagai simpanan sementara.

Itulah ulasan Jaka mengenai 7 aplikasi Android paling popular untuk memburu dolar . Bagaimana? Hebat kan? Sebenarnya anda hanya perlu memiliki telefon pintar dan sambungan internet untuk mencari pendapatan tanpa perlu jemu.

Artikel Berkaitan