7 Permainan Android Terkini dan Percuma Mac 2017

permainan Android terbaru dan terhebat, JalanTikus edisi Mac 2017 yang amat disesalkan. Apa pendapat anda mengenai permainan Android terbaru pada bulan Mac 2017?

Sebelum ini, Jaka telah memberikan pilihan aplikasi Android terbaru pada edisi Mac 2017 yang menjadikan telefon pintar anda lebih canggih. Pada kesempatan ini, Jaka telah merangkum senarai permainan Android terbaru dan terbaik pada edisi Mac 2017.

Ya, tidak peduli betapa sibuknya aktiviti anda dalam kehidupan seharian, meluangkan sedikit masa untuk bermain permainan Android yang anda suka pasti dapat menyegarkan otak anda yang letih.

BACA JUGA
  • 5 Konsol Permainan Berasaskan Android, Pemain Harus Tahu!
  • Adakah Permainan Bajak Laut Membunuh Industri Permainan? Terbukti‚Ķ.
  • 20 Permainan Android FPS Terbaik secara percuma Julai 2017

Nah, berikut adalah pilihan permainan Android terbaru dan terhebat, JalanTikus edisi Mac 2017, yang amat memalukan. Apa pendapat anda mengenai permainan Android terbaru pada bulan Mac 2017? Ayuh, mari kita lihat ulasan di bawah!

Permainan Android Terkini Mac 2017

1. Batman: Arkham Underworld

Walaupun anda mempunyai nama "Batman" di awal tajuk, anda tidak akan bermain Dark Knight. Sebaliknya, Arkham Underworld berpusat pada musuh jahat.

Anda akan merekrut pelbagai penjahat super seperti Harley Quinn, Killer Croc, dan banyak lagi, meningkatkan kemampuan mereka, membina pangkalan, menyerang pangkalan orang lain, dan cuba bertahan dari serangan pemain dari seluruh dunia.

Batman: Arkham Underworld sendiri adalah permainan strategi dengan elemen tindakan yang dilengkapi dengan ciri berbilang pemain tak segerak. Jadi, anda boleh katakan, permainan ini adalah Clash of Clans, tetapi menentang kota Gotham yang gelap.

LIHAT ARTIKEL

2. Lambang Api: Wira

Fire Emblem: Heroes adalah genre permainan mudah alih ketiga Nintendo 'permainan taktik bermain permainan'. Permainan Android terbaru ini menceritakan tentang dua kerajaan yang bertentangan dengan jalan cerita yang menceritakan gaya fantasi anime.

Permainan Fire Emblem Heroes ini dirancang agar optimum dengan kawalan skrin sentuh. Anda boleh memilih pasukan Pahlawan dan setiap pahlawan mempunyai kebolehan, senjata, dan serangan unik. Menang pertempuran dan mendapat mata untuk meningkatkan wira anda.

3. Pokemon Duel

Pokemon Duel adalah tajuk lain dari permainan Pokemon baru yang kini telah dirilis di Android dan iOS. Berbeza dengan Pokemon GO, Pokemon Duel adalah permainan papan.

Anda akan mengawal 6 Pokemon dan mesti dapat merancang strategi yang sesuai untuk memenangi permainan. Anda boleh bermain dengan AI atau pemain vs pemain.

Permainan Strategi Syarikat Pokemon MUAT TURUN LIHAT ARTIKEL

4. Penari Langit

Sky Dancer adalah permainan larian tanpa henti alias menjalankan permainan tanpa henti untuk mendapat skor tertinggi seperti Temple Run 2.

Tetapi dengan pergerakan yang indah dan lompatan yang luar biasa. Anda akan melompat antara tebing curam dan sangat tinggi. Apabila tahap anda meningkat, terdapat sepuluh watak yang boleh anda mainkan.

Jenis permainan freemium baru ini, jadi anda boleh bermain secara percuma dan pembelian dalam aplikasi. Seronok meluangkan masa menunggu, cubalah saja.

5. Anjing yang baik!

Bagi anda peminat anjing, permainan Good Dogs! sangat wajib anda bermain untuk menghabiskan masa lapang. Anda boleh memilih jenis anjing yang anda suka dan bermain dengannya di taman selama mungkin.

Terdapat tujuh anjing yang mesti anda kumpulkan dan item untuk menyesuaikan anjing peliharaan anda. Cubalah sendiri, percuma.

6. Bintang Jantung

Heart Star adalah permainan retro yang menyeronokkan. Sekiranya anda mencari permainan baru untuk dimainkan, anda harus mencuba Heart Star.

Permainan ini adalah mengenai kerja berpasukan, anda harus membimbing dua rakan melalui dunia yang selari dan berusaha menyelesaikan teka-teki yang unik. Terdapat 50 tahap yang boleh anda mainkan dan bahagian terbaiknya ialah tidak ada iklan.

7. Tidak berpuas hati Selepas RPG Lite

Unpappy Ever After RPG pada mulanya adalah projek Kickstarter. Setelah berjaya mengumpulkan dana, permainan ini akhirnya boleh didapati di Android. Ini adalah permainan RPG gaya retro dengan cerita yang menarik.

Anda akan mempunyai dunia yang terbuka untuk diterokai, seperti tema dewasa, penjara bawah tanah dan banyak lagi. Secara keseluruhan, pembangun berbangga kerana terdapat lebih dari 20 jam kandungan yang dapat anda lalui.

Bahkan ada sistem siang dan malam yang mempengaruhi banyak perkara. Anda boleh mencubanya secara percuma, jika ternyata anda hanya mahu menaik taraf ke versi berbayar.

Kesimpulannya

Itulah pilihan permainan Android terbaru dan percuma pada edisi Mac 2017. Tentunya untuk menghiburkan anda, menemani anda meluangkan masa menunggu, atau menghabiskan masa lapang. Permainan mana yang menjadi kegemaran anda?

Baca juga artikel mengenai permainan atau tulisan lain dari Lukman Azis .

Artikel Berkaitan