Mengujakan! 4 Aplikasi Dari LINE Jadikan Foto Anda Lebih Boleh Instagram!

Bukan hanya aplikasi chat, LINE menyediakan serangkaian aplikasi lain, termasuk aplikasi kamera atau aplikasi foto LINE. Di sini anda pergi 4 aplikasi foto dari LINE yang mesti anda cuba.

Siapa yang belum mencuba LINE hari ini? LINE menarik banyak pengguna kerana mempunyai banyak kelebihan, sebut saja pelekat lucu. Salah satu aplikasi sembang yang digunakan oleh berjuta-juta orang di dunia memang mempunyai banyak ciri inovatif yang menjadikan aktiviti berbual lebih menyeronokkan.

Bukan hanya aplikasi obrolan, LINE menyediakan serangkaian aplikasi lain yang digabungkan dalam Aplikasi Keluarga , mulai dari permainan, alat untuk telefon pintar, kamus dalam talian, hingga aplikasi kamera atau aplikasi foto LINE yang siap membuat aktiviti memotret Anda lebih menyenangkan. Apa aplikasi kamera dari LINE yang boleh anda gunakan? Pertimbangkan ulasan Jaka berikut.

BACA JUGA
  • Berita Baik, JalanTikus Mempunyai Akaun LINE Rasmi!
  • Kerugian Sekiranya Anda Tidak Menambah Akaun LINE Rasmi! Inilah 5 sebab
  • Dobrak 2017, LINE Sasarkan Portal Pintar No. 1

Aplikasi LINE ini menjadikan foto anda lebih mampu Instagram!

1. Kamera LINE

Sumber: Google Play

LINE Camera mengandungi banyak ciri foto yang menarik, yang membolehkan anda mengedit fail foto dari galeri atau mengambilnya secara langsung. Selepas itu, anda boleh menghiasnya dengan penapis, bingkai, fon, atau setem yang mengandungi ikon lucu termasuk watak LINE, yang dikemas kini setiap minggu.

Sumber: Google Play

Dalam LINE Camera, ada juga rangkaian alat fotografi profesional seperti kolaj, tangkapan sentuhan, tangkapan pemasa, dan pandangan grid, ciri rakaman video dengan cap langsung dan penapis, termasuk butang kongsi ke media.

MUAT TURUN Aplikasi Naver Foto & Pengimejan

2. B612 - Kamera Selfiegenik

Sumber: Google Play

Bagi anda yang suka selfie, anda mesti mencuba aplikasi foto LINE B612 . Mempunyai penampilan yang sederhana, B612 menyediakan pelbagai kemudahan foto selfie khas seperti memperindah hidup yang dapat membuat wajah anda kelihatan anggun , templat kolaj dan puluhan kesan menarik termasuk tilt-shift untuk memberikan kesan kabur di sekitar objek dan sketsa untuk menambah kesan cahaya hitam di tepi foto.

Penyemak Imbas Aplikasi LINE Corporation MUAT TURUN LIHAT ARTIKEL

3. LIHAT

Sumber: Google Play

Sekiranya B612 dapat menjadikan wajah anda kelihatan licin dalam foto , aplikasi foto LINE LOOKS dapat menghasilkan foto solekan penuh tanpa perlu pergi ke salon. Semasa mengambil gambar diri sendiri, anda boleh menggunakan penapis langsung dengan solekan gaya Korea , kesan kontur wajah atau mencuba solekan maya dengan menerapkan beberapa elemen kosmetik seperti gincu dan pemerah pipi.

4. Makanan

Sumber: Google Play

Akhirnya, aplikasi foto LINE Foodie dibuat khusus untuk Instagrammer dan jurugambar makanan yang ingin mengambil gambar makanan dengan hasil yang lebih indah dan menyelerakan, walaupun mereka hanya bergantung pada kamera telefon pintar.

Sumber: Google Play

Di LINE Foodie, anda dapat memilih rangkaian penyaring yang akan disesuaikan mengikut jenis makanan yang anda gambar, dari Kopi, Es Krim, Daging, hingga Sushi . Lebih menarik lagi, terdapat juga mod manual yang membolehkan anda menyesuaikan Fokus dan Kecerahan dan ciri untuk membantu mengarahkan sudut gambar makanan yang tepat.

Kini, terdapat 4 aplikasi kamera LINE yang mesti anda cuba menjadikan gambar lebih menyeronokkan. Sekiranya anda telah mencubanya, beritahu kami mengenai pengalaman anda di ruangan komen, ya!

Artikel Berkaitan