5 Permainan Android Ini Dicipta untuk Anda LUAR BIASA!

Permainan yang dibuat untuk dimainkan oleh sesiapa sahaja. Dan sepertinya 5 dari permainan ini dibuat untuk anda yang mempunyai IQ rendah. Berikut adalah 5 permainan untuk orang bodoh.

Bermain permainan adalah salah satu aktiviti yang digemari oleh pengguna telefon pintar semasa masa lapang. Pelbagai jenis permainan tersedia dan boleh dimuat turun secara percuma melalui Play Store. Terdapat juga permainan unik yang boleh anda cuba.

Permainan ini sesuai untuk anda yang mempunyai IQ rendah atau bodoh. Jaka telah mengumpulkan 5 permainan untuk orang bodoh di telefon Android. Inilah ulasan untuk anda, bodoh ..

BACA JUGA
  • 7 Permainan yang Hanya Boleh Dimainkan oleh Orang-orang IQ Tinggi
  • 5 Aplikasi Ujian IQ Terbaik di Android untuk Latihan Otak
  • 5 Laman Ujian IQ Indonesia dan Inggeris Terbaik Dalam Talian

Inilah 5 Permainan Yang Dimainkan oleh Orang-Orang yang Bodoh

Permainan ini sesuai untuk orang bodoh kerana beberapa sebab. Pertama kerana permainan tidak memerlukan banyak pemikiran. Dan yang kedua adalah kerana permainan ini dapat menjadikan orang pintar. Jadi ia sesuai dimainkan oleh orang bodoh.

1. Butang Bodoh

Permainan ini benar-benar bodoh . Cara memainkannya hanya dengan menekan butang merah. Terdapat dua mod, yang tertua atau yang paling cepat melepaskan butang ketika waktunya tepat 30 saat. Orang bodoh pasti boleh bermain, tidak perlu berfikir!

2. Permainan bodoh

Permainan ini mengandungi kuiz matematik asas yang sering kita dapatkan ketika Sekolah Rendah (SD). Tetapi untuk menjawab anda hanya diberi masa beberapa saat. Oleh itu, anda harus menjawab dengan cepat dan betul . Biarkan orang jahil pandai dalam matematik!

3. Bodoh! Lompat Kelajuan Kereta

Permainan ini sangat bodoh, anda harus berlari ke arah kereta yang bergerak pantas. Kelajuan kereta semakin tinggi dengan tahap yang lebih tinggi. Nama tingkat juga sesuai untuk orang bodoh, dari Sangat Bodoh hingga Sangat sangat sangat bodoh. Permainan ini mungkin lebih sesuai dipanggil permainan bunuh diri ya, bodoh!

4. Itu Ujian Bodoh

Orang bodoh juga mesti bermain permainan ini. Permainan ini mengandungi kuiz teka-teki yang dapat mengira seberapa tinggi IQ anda. Permainan Stupid Test ini akan menajamkan otak anda dengan memberikan teka-teki yang jawapannya tidak dijangka. Orang bodoh harus bermain, untuk menjadikannya lebih pintar.

5. Cabaran Ujian Bodoh

The Stupid Test Challenge juga mengandungi kuiz yang dapat menguji betapa bodohnya anda . Kecerdasan, ingatan, dan refleks anda akan diuji. Anda yang mempunyai IQ rendah menguji otak anda dengan permainan ini, supaya anda lebih pintar!

Itulah 5 permainan android untuk orang bodoh yang mungkin anda mahu mencubanya. Sekiranya anda ingin mencuba betapa bodohnya anda, segera memuat turun permainan.

Baca juga artikel mengenai Permainan Android atau artikel menarik lain dari Chaeroni Fitri .

Artikel Berkaitan