10 Hero DotA 2 Dengan Bakat Tahap 25 Terbaik

Valve selalu menyediakan rutin _update _ untuk Dota 2, terutama patch 7.00 yang cukup untuk mengubah gaya permainan sambil menjadikan _gameplay_ lebih menarik.

Valve selalu memberikan kemas kini patch biasa untuk Dota 2, terutama patch 7.00 yang cukup untuk mengubah gaya permainan sambil menjadikan permainan lebih menarik. Satu kemas kini yang menarik adalah penambahan sistem pohon bakat , di mana pemain dapat memilih pilihan untuk meningkatkan pahlawan mereka.

Sebelum, sebelum Talent Tree wujud, pemain hanya fokus pada tahap 16 untuk memaksimumkan kemahiran utama mereka, kini pemain diberi pilihan untuk meningkatkan salah satu atribut atau kemahiran wira semasa permainan. Baiklah, kali ini saya akan mendedahkan 10 pahlawan yang dianggap mempunyai Bakat tahap 25 terbaik , penasaran? Mari lihat perkara berikut.

BACA JUGA
  • Pemain mesti Tahu! Berikut adalah 5 Penentu Menang di DotA 2
  • 5 Wira Wira Terbaik dan Paling Maut di DotA 2
  • 7 Hero DotA 2, yang paling sukar dibunuh, di manakah wira anda?

1. Wraith King

Tahap 25: Reastarnation Cast Wraithfire Blast atau No Reinkarnation Mana Cost

Hero Wraith King biasanya akan dipilih di akhir, ini untuk mengelakkan musuh menyiapkan kaunter wira untuk menghabiskan Mana semasa permainan. Oleh itu, selalunya kemahiran No Reincarnation Mana Cost tidak selalu berguna, berbeza dengan Reincarnation Casts Wraithfire yang masih boleh menjadi balasan kepada musuh ketika WK mati walaupun ada counter hero, musuh masih akan terpana dan ini dapat diubah menjadi momentum yang rapi untuk menyerang balik.

2. Lich

Tahap 25: Serangan Berlaku 30% MS dan AS Slow atau +35 Ice Armor Struktur Armor

Selalu ada pilihan untuk Lich yang ingin tampil menyerang atau bertahan dengan bakat yang diberikan kali ini. Dalam bakat Apply 30% MS Attacks, Lich akan mendapat kekuatan serangan yang meningkat hampir separuh, seolah-olah dia mendapat barang Skadi tanpa perlu mengisi beg semasa bermain. Sementara bakat +35 Armor Structure akan memberikan perlindungan ais Lich menjadi lebih sukar dan sukar bagi musuh untuk menembusi.

3. Abbadon

Tahap 25: +300 Kesihatan Perisai Aphotik atau Kekuatan +25

Talent Aphotic Shield Health akan menjadikan Abbadon sebagai pahlawan kapal tangki yang cukup terkira , kekuatan ini dapat menjadikan wira ini menyerap dan mengembalikan kerosakan kepada musuh setiap 5 saat.

4. Mirana

Tahap 25: +2 Multishoot Sacred Arows atau +100 Leap Attack Speed

Talent +100 Leap Attack Speed ​​dapat menjadikan Mirana membunuh lebih cepat dan lebih mudah, bakat ini akan sangat membantu Mirana memukul musuh. Sementara itu, bakat +2 Multishoot Sacred Arrows akan sangat berguna ketika musuh sedang berkumpul kerana dapat memberikan kesan yang memukau.

5. Pemakan Luar Dunia

Tahap 25: + 8% Pengejaan Ejaan atau +60-an Arcane Orb Intelligence Steal

Talent + 60s Arcane Orb Intelligence Steal dapat menjadikan Devourer mencuri atribut kecerdasan musuh selama 2 minit, musuh int dicuri akan memberikan bonus kerosakan besar untuk membuatnya mengalahkan musuhnya.

6. Pencabul

Level 25: -18s Tornado Cooldown atau AoE Defening Blast

Bakat yang cukup menyusahkan musuhnya menghadapi Invoker, iaitu bakat Tornado Cooldown . Bakat-bakat ini dapat membuat Invoker dengan mudah menerbangkan musuhnya ke udara. Sementara itu, bakat AoE Defening Blast juga dapat sangat membantu dalam keadaan tertentu.

7. Penjaga Jam

Tahap 25: Tempoh Serangan Bateri + 10s atau Kesihatan 4004

Wow, ini adalah salah satu bakat terbaik yang dimiliki oleh Clockwerk, iaitu Battery Assault Duration. Dengan bakat itu, Clockwerk mampu melakukan kemahiran bateri Assault tanpa henti, dengan bakat itu juga menjadikan Clockwerk sebagai musuh yang sangat menyusahkan ketika berada di pangkalan.

8. Nabi

Tahap 25: 2x Treant HP / Kerosakan atau Penghapusan Teleportasi Dikeluarkan

Talent Removed Teleportation Cooldown bermaksud menghilangkan cooldown dari kemahiran teleportasi yang dimiliki oleh wira ini, ini bermakna dia menjadi pahlawan yang sangat menyusahkan kerana dia dapat mengeluarkan bawahannya dengan lebih mudah. Sebenarnya, jika anda mengambil bakat 2x Treant HP / Damage maka anda masih akan mendapat kekuatan yang sepadan, yang memberi kekuatan kepada anak buahnya dengan kerosakan 70 dan 1,100 HP.

9. Keping

Tahap 25: + 75% Jarak / Kelajuan Orb Ilusi atau +420 Emas / min

Talent Illusionary Orb Distance / Speed ​​akan memudahkan Puck untuk memindahkan lokasi dengan lebih pantas. Walaupun bakat +420 Emas / minit akan menjadikan Puck mendapat wang tambahan setiap minit, tentu saja kemahiran akan mengubah gaya bermain Puck selama ini.

10. Ratu Kesakitan

Level 25: 60% Spell Lifesteal atau 550 AoE Shadow Strike

Peningkatan 60% kepada bakat Spell Lifesteal akan membuat Ratu Sakit tidak perlu bimbang tentang kekurangan darah semasa pertempuran. Ditambah dengan item lifesteal tambahan seperti Octarine Core yang dapat meningkatkan kesan hero lifesteal hingga 96%, WOW!

Itulah 10 wira Dota 2 dengan Bakat Tahap 25 Terbaik . Adakah anda ingin menambah lebih banyak wira? Jangan ragu untuk berkongsi jawapan anda melalui komen di bawah.

Artikel Berkaitan