Mesti Digunakan! 7 Item Lifesteal Terbaik dalam Mobile Legends

Nah, kali ini Jaka akan membincangkan beberapa item lifesteal terbaik di Mobile Legends. Ini sangat sesuai untuk anda yang menghadapi kesukaran untuk bertahan semasa perang. Lihat ulasan berikut, ya!

Item dalam Mobile Legends boleh disebut sebagai kesan kemahiran tambahan untuk pahlawan. Semua wira Mobile Legends sudah dilengkapi dengan kemahiran pasif dan aktif yang hebat, tetapi itu tidak bermakna mereka tidak memerlukan barang . Sebenarnya, item diperlukan untuk mengoptimumkan kemahiran dan menjadikan pahlawan lebih optimum dalam pertempuran. Beberapa wira malah sangat bergantung pada barang.

Dari segi lifesteal , item juga sangat diperlukan kerana tidak semua pahlawan memiliki kemampuan lifesteal. Nah, kali ini Jaka akan membincangkan beberapa item lifesteal terbaik di Mobile Legends . Ini sangat sesuai untuk anda yang menghadapi kesukaran untuk bertahan semasa perang. Lihat ulasan berikut, ya!

BACA JUGA
  • Cara Main Mobile Legends di PC & Laptop (100% Berfungsi)
  • 7 Petua Bermain Legenda Mudah Alih untuk Pemula, Mudah untuk Pro!
  • 8 Cara Dapatkan Kulit Legenda Mudah Alih Percuma: Bang bang

7 Item Lifesteal Terbaik dalam Mobile Legends

1. Kapak Haus Darah

Bloodlust Ax sangat sesuai untuk pahlawan yang tidak mempunyai mana-mana seperti Hilda atau Chou alias dapat mengeluarkan kemahiran secara berterusan. Item ini akan berfungsi sekiranya serangan itu diserang oleh musuh. Bukan hanya 70 serangan fizikal tambahan dan pengurangan cooldown 10%, Bloodlust Ax juga akan menjadikan pahlawan lebih kebal dengan tambahan jangka hayat 20% setiap kali kemahiran yang anda lepaskan mencapai sasaran.

2. Bekas Mystic

Mystic Container akan melengkapkan pertahanan pahlawan dengan 300 mata HP tambahan dan 12% ejaan ejaan yang juga dapat melengkapkan manifes. Selain itu, tambahan 15% kekuatan sihir juga akan menjadikan serangan pahlawan lebih berbahaya.

3. Pertempuran yang tidak berkesudahan

Endless Battle adalah item yang memberi banyak faedah kepada pemain. Selain memberikan 15% lifesteal, item ini juga menambah 65 serangan fizikal, 25 daya sihir, 300 mana, kelajuan pergerakan 5% dan 250 HP. Jadi, item ini sangat sesuai untuk wira yang menyukai kemahiran spam seperti Alucard. Dengan kesan jangka hayat tambahan, HP dan serangan yang hebat, wira anda boleh menjadi lebih kuat dan mematikan.

4. Cakar Haas

Sekiranya anda suka menggunakan pesawat pejuang, adalah wajib bagi anda untuk membeli barang yang satu ini. Haas's Claws memberikan jangka hayat tambahan yang signifikan sebanyak 20%. Bukan hanya itu, apabila HP anda kurang dari 40% , maka item ini akan memberikan jangka hayat tambahan 10%. Selain itu, Haas's Claws juga sangat sesuai untuk penembak jitu kerana dapat meningkatkan serangan fizikal sebanyak 70 mata.

5. Bulu Syurga

Feather of Heaven sangat sesuai untuk anda gunakan untuk pahlawan yang serangannya agak perlahan. Kerana, item ini memberikan kelajuan serangan tambahan 30% dan juga 65 titik daya sihir tambahan . Feather of Heaven juga memberikan daya tahan sebanyak 8% sehingga sangat membantu pahlawan bertahan lebih lama.

6. Meteor Rose Gold

Item satu ini sangat sesuai untuk pembunuh seperti Karina . Tidak hanya memberikan serangan fizikal tambahan sebanyak 60 mata dan daya tahan sihir 30 mata, Rose Gold Meteor juga meningkatkan daya tahan sebanyak 5%. Ini sangat berguna untuk menambahkan daya tahan wira. Lebih-lebih lagi, item ini akan menyediakan pelindung atau pelindung yang dapat menyerap damae ketika HP kurang dari 30%.

7. Tenaga pekat

Tenaga pekat adalah item yang akan membuat anda benar-benar kuat. Selain memberikan 70 mata kekuatan sihir tambahan, item ini juga akan menambah 700 mata HP dan 30% lifesteal. Bukan hanya itu, Tenaga Berkonsentrasi juga akan menjana semula 10% HP setelah membunuh musuh.

Itulah 7 item lifesteal terbaik di Mobile Legends . Biarkan pertahanan wira anda menjadi lebih kuat dan serangan menjadi lebih berbahaya, maka anda mesti menggunakan barang-barang ini. Sekiranya anda mempunyai item lain yang juga berguna untuk manifes, jangan pelit untuk berkongsi, ok!

Artikel Berkaitan