Rosak teruk! Cara melakukan Teknik Peretasan Bom Web Dalam 42

Dengan pemenuhan penggodam di web dalam, tentu ada juga banyak teknik penggodaman yang dibuat di web dalam. Salah satu teknik penggodaman web dalam yang terkenal, iaitu Bomb 42. Apa jenis teknik penggodaman itu? Jumpa!

Ia sangat terkenal, di mana web dalam dipenuhi dengan banyak penggodam. Ini juga merupakan salah satu sebab mengapa web dalam adalah bahagian internet yang sangat berbahaya.

Dengan pemenuhan penggodam di web dalam, tentu ada juga banyak teknik penggodaman yang dibuat di web dalam. Salah satu teknik penggodaman web dalam yang terkenal, iaitu Bomb 42. Apa jenis teknik penggodaman itu? Jumpa!

BACA JUGA
  • Ngeri! Kisah Tragis Di Sebalik Video Web Dalam 'Hamburger Lady'
  • Ngeri! Kisah Tragis Ini Di Sebalik Video Video Merah Dalam 'Bilik Merah'
  • Ngeri! Kisah Tragis Ini Di Sebalik Video Dalam 'Jeff The Killer'

Cara melakukan Teknik Peretasan Bom Dalam 'Bom 42'

Sumber gambar: Gambar: Dunia Berita

Bom 42 ternyata menjadi algoritma khas dengan format ZIP. Apabila diekstrak, ukurannya akan menjadi ukuran file 4.2 Petabyte atau sekitar 42000 Gigabyte . Tidak selesai di sana, pada masa proses pengekstrakan juga akan merosakkan semua data dan perkakasan. Cara lengkap adalah seperti berikut ...

Langkah-langkah Melakukan Teknik Peretasan Bom Dalam 'Bom 42'

Langkah 1

Muat turun fail "Bomb 42" terlebih dahulu, anda boleh memuat turunnya melalui pautan berikut:

Muat turun: Fail Bom 42

Langkah 2

Sekiranya sudah dimuat turun, lakukan "Namakan semula" . Berikan nama yang menarik, misalnya "Foto Tsubasa Amami.zip Terkini" atau "Legends.zip Bergerak Diamond Percuma" .

Langkah 3

Anda boleh memasukkannya ke flashdisk, memuat naiknya di internet, e-mel dan lain-lain. Tujuannya adalah agar fail ZIP sampai kepada mangsa. Beritahu saya, kata laluan adalah "42" .

Langkah 4

Selesai, perhatikan mangsa dan tunggu reaksinya.

Catatan: Jaka sama sekali tidak bertanggung jawab terhadap seluruh kerusakan data atau software atau hardware yang diakibatkan oleh tutorial ini. MOHON DIPERGUNAKAN DENGAN BIJAK!

LIHAT ARTIKEL

Untuk mengelakkan teknik ini, jelas sangat mudah. Anda tidak mudah tergoda untuk membuka fail yang tidak jelas atau anda tidak tahu, terutamanya jika kata laluannya 42. Semoga maklumat ini dapat berguna untuk anda!

Oh ya, pastikan anda juga membaca artikel yang berkaitan dengan Hack atau tulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Lard

Artikel Berkaitan