10 Permainan Perang Android Terbaik Dengan Grafik 2016

10 Permainan Perang Android Terbaik dengan Grafik 2016. Rasakan perjuangan perang yang mengerikan dan penderitaan tanpa henti melalui telefon pintar Android anda.

Memainkan permainan bertema perang , ia sangat menegangkan dan mengasyikkan. Terutama jika ia dimainkan dari perspektif orang pertama (First Person Shooter) atau sebagai permainan strategi. Sebelum era Android dan iOS, bermain permainan perang hanya dapat dilakukan di konsol atau PC. Namun, sekarang anda boleh bermain permainan perang di mana sahaja dan bila-bila masa melalui telefon pintar atau tablet Android / iOS anda.

Sejarah manusia tidak pernah terlepas dari perang. Oleh itu, banyak pembangun permainan yang membangkitkan kisah ini. Ini membuat anda merasa seperti anda terjun ke medan perang yang dahsyat dan penuh penderitaan. Nah, Jaka telah mengumpulkan 10 permainan perang Android terbaik yang mempunyai kualiti yang luar biasa, baik secara visual dan permainan.

BACA JUGA
  • Cara Bermain Permainan HD di Android 'Low End'
  • 10 Permainan Android Terburuk Sepanjang Masa

Permainan Perang Android Terbaik Dengan Grafik 2016

1. Pemadaman Tempur 5 Moden

Modern Combat 5 Blackout adalah salah satu permainan perang penembak orang pertama Android terbaik yang dibuat oleh Gameloft. Mungkin anda akan melihat kualiti grafik yang sangat baik. Anda akan mula mendekati musuh dari perairan secara senyap, kemudian memulakan tembakan tegang dan berakhir dengan pertempuran senjata dengan helikopter.

Seperti yang ditunjukkan oleh nama siri, Modern Combat 5 Blackout mengadopsi pengaturan perang masa depan yang tercermin dalam tingkatan, kostum, senjata dan kenderaan dalam permainan. Mod berbilang pemain adalah salah satu kelebihan permainan ini, di mana anda boleh bersaing dengan pemain lain di seluruh dunia.

Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

2. Kesan Mati 2

Dead Effect 2 adalah permainan bertema perang ruang angkasa yang menyajikan naratif dan elemen permainan FPS yang dilengkapi dengan ciri penyesuaian seperti RPG. Permainan Android HD terbaik yang dibuat oleh pemaju BadFly Interactive memberikan ketakutan dan kegembiraan yang mengerikan ketika anda bertarung dengan makhluk mengerikan seperti zombie, mutan, dan makhluk mematikan lain di angkasa.

Dalam permainan perang Android ini, anda akan memilih untuk bermain sebagai salah satu daripada tiga watak dengan bentuk dan kemampuan yang berbeza. Anda akan dijemput untuk berlayar ESS Meridian kapal angkasa gelap yang merupakan latar belakang Dead Effect pertama, anda boleh bertarung dengan kempen dan misi sampingan yang berlangsung hingga 30 jam lagi.

Permainan Interaktif BadFly, seperti DOWNLOAD

3. Perang Robot

War Robot adalah permainan perang aksi dengan grafik HD yang mengagumkan yang menggabungkan permainan pertempuran dalam talian untuk berbilang pemain dengan tema robot Mechs oleh pemaju Pixonic LLC. Di sini anda akan menghadapi pertempuran sengit antara robot gergasi. Permainan ini menekankan faktor tindakan yang dinamik, pantas dan meletup.

Permainan War Robots lebih kurang sama dengan permainan perang yang bergantung pada aspek menangkap beacon seperti World of Tanks Blitz dan lain-lain. Anda akan bertarung sebagai satu pasukan, 6 vs 6. Tugas pasukan anda adalah menguasai setiap titik strategik yang berada di sekitar arena sambil serentak menyerang serangan pasukan lawan.

Pixonic Shooting Games LLC MUAT TURUN

4. Letupan Tidak Pernah Hilang Harapan

Implosion Never Lose Hope membawa genre hack and slash. Permainan ini akan membawa anda ke bumi yang telah dimusnahkan oleh perang, iaitu pencerobohan makhluk asing dari planet lain yang dikenali sebagai XADA. Mereka yang menyerang bumi, memusnahkan peradaban manusia, dan menyebarkan virus yang mengubah manusia menjadi sejenis zombie di bawah kawalan mereka.

Manusia yang tinggal kemudian melarikan diri dan tinggal di stesen angkasa. Setelah dua puluh tahun sejak kejadian itu, stesen angkasa itu menangkap isyarat aneh dari permukaan bumi. Akhirnya anda ditugaskan untuk pergi ke bumi dan menyiasat dari mana datangnya isyarat tersebut dan sekali lagi anda harus berjuang dan berjuang untuk merebut kembali bumi melalui grafik 3D yang sangat memukau.

Permainan Pengembaraan Rayark Inc. MUAT TURUN

5. Pembela Anomali

Grafik yang menawan adalah identiti permainan Anomaly Defenders . Permainan ini mempunyai genre pertahanan menara, dengan kesan senjata, letupan, dan perincian nuansa persekitaran luar angkasa yang benar-benar merosakkan mata.

Di sini anda akan membina menara untuk melawan dan menyerang manusia yang cuba mencapai landasan pelancaran dan memusnahkan kapal asing anda. Ya, musuh yang anda hadapi adalah manusia, manusia pintar dengan senjata dan peralatan canggih.

6. NOVA 3: Edisi Kebebasan

Permainan perang seterusnya adalah Gameloft's NOVA 3 Freedom Edition . Anda akan bermain sebagai Kal Wardin, komandan utama pasukan khas yang disebut Near Orbit Vanguard Alliance atau disingkat NOVA. Sebelum ini, Kal Wardin bertugas di luar planet ini yang dalam dua perlawanan sebelumnya, dia menjadi pahlawan yang disegani dan berjaya membasmi musuh dalam bentuk makhluk asing yang disebut Voltarites .

Kal Wardin kembali ke bumi setelah mendapat maklumat bahawa pasukan Voltarites menyerang planet Bumi. Kal Wardin segera kembali ke bumi, dan mendarat di kota San Francisco. Dia juga menyaksikan hampir seluruh penduduk bumi musnah, dan kota itu sendiri musnah sepenuhnya. Jadi, sekali lagi Kal Wardin ditemani oleh seorang AI bernama Yelena dan terpaksa berjuang untuk mengambil bumi dari Voltarites.

7. Deus Cth: Kejatuhan

Deus Ex: The Fall adalah permainan yang memasuki siri RPG legenda buatan Square Enix yang tidak hanya dapat dinikmati di konsol dan PC. Deus Ex: The Fall menyajikan kisah sci-fi yang akan mengungkap konspirasi di dunia di mana manusia mempunyai bahagian badan dari mesin.

Anda juga akan dilayan dengan jalan cerita yang cukup mendalam dan juga permainan penembak dengan dua pendekatan yang berbeza. Anda akan melawan dan membunuh semua musuh yang kelihatan atau melewati semua musuh secara diam-diam.

Permainan Menembak SQUARE ENIX INC DOWNLOAD

8. World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz adalah permainan perang tangki berbilang pemain MMO percuma untuk dimainkan yang sangat popular di PC, permainan yang dibuat oleh pembangun Wargaming World ini mempunyai permainan yang menawan. Dalam permainan ini, anda terlibat dalam perang tank yang dimainkan dalam talian multiplayer 7 lawan 7, antara puak Jerman, Soviet, England, Amerika dan Jepun dalam konflik perang dunia kedua.

Terdapat lebih daripada 200 jenis kenderaan tangki perisai dan 18 arena pertempuran yang unik, masing-masing mempunyai tema lokasi yang berbeza. Anda juga boleh menaik taraf kereta kebal anda agar lebih tahan di medan perang, tentunya dengan pembelian dalam aplikasi (IAP). Permainan berbilang platform lintas platform ini tersedia secara percuma untuk iOS, Android, OS X dan Windows 10.

Permainan Strategi Asia Wargaming DOWNLOAD

9. Saudara dalam Senjata 3

Permainan menembak tidak semestinya selalu dalam perspektif orang pertama, alias FPS. Brothers in Arms 3 adalah salah satu contohnya. Menggunakan perspektif orang ketiga, anda akan disambut dengan kegembiraan dalam menjalankan misi dengan suasana Perang Dunia 2, dan medan perang yang tidak pernah padam. Bersama dengan Sarjan Wright dan anggota lain, anda mesti menyelesaikan setiap misi.

Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

10. Ops kritikal

Hilang untuk bermain Counter Strike? Kemudian, anda mesti bermain permainan yang satu ini. Critical Ops adalah permainan perang Android yang menghadirkan nuansa Counter Strike yang sangat tebal. Dengan permainan FPS klasik yang ketagihan, Ops Kritikal membawa pengalaman penembak berbilang pemain yang kompetitif. Critical Ops war game adalah permainan lintas platform sehingga pemain dari platform Android, iOS dan Facebook dapat bermain bersama.

Itulah 10 permainan perang Android dengan versi JalanTikus berkualiti grafik terbaik. Rasakan ketegangan dan ketakutan suasana perang melalui telefon pintar anda. Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan