5 Permainan Ini Membuat Anda Boleh Mempunyai Pasangan dan Menikah, Sangat Sesuai Untuk Bujang !!

Kali ini Jaka akan membincangkan mengenai 5 permainan di mana pemain boleh berkahwin. Adakah anda ingin tahu? Lihat penerangan berikut.

Bukan hanya di dunia nyata, perkahwinan juga nampaknya dilakukan dalam permainan video. Jadi single tidak perlu menghabiskan banyak perjuangan untuk mendapatkan hati para doi.

Sekarang, untuk mengetahui permainan mana yang membolehkan pemain berkahwin, kali ini Jaka akan membincangkan mengenai 5 permainan di mana pemain boleh berkahwin . Adakah anda ingin tahu? Lihat penerangan berikut.

BACA JUGA
  • 5 Permainan FPS Keren yang Anda Boleh Mainkan Secara Langsung di Penyemak Imbas (Tanpa Pasang)
  • FPS Rasa MOBA! Ini adalah 4 Permainan FPS MOBA Terbaik yang Boleh Anda Mainkan
  • Bukan hanya permainan, FPS kini dibuat dalam bentuk filem aksi keren!

5 Permainan Ini Membuat Anda Boleh Mempunyai Pasangan dan Menikah, Sangat Sesuai Untuk Bujang !!

1. Seri Harvest Moon

Siri Harvest Moon adalah permainan simulasi kehidupan yang menjadikan anda petani yang juga dapat berinteraksi dengan NPC dalam permainan ini. Hampir semua aktiviti yang anda lakukan dalam kehidupan nyata dapat anda lakukan dalam permainan ini, misalnya seperti berkebun, memancing , sehingga anda dapat menikah dalam permainan ini.

Terdapat banyak pilihan watak wanita dalam setiap permainan Harvest Moon yang biasa disebut Bachelors . Walaupun dalam beberapa siri anda juga dapat dikurniakan seorang anak .

2. Rune Factory Series

Permainan ini tidak jauh berbeza dengan siri Harvest Moon kerana pembangun yang sama. Pada dasarnya, permainan ini adalah permainan Harvest Moon yang dibungkus dengan sistem RPG yang membolehkan anda memburu dan bertarung dalam permainan ini seperti permainan Monster Hunter .

Membina kehidupan sosial dalam permainan ini juga wajib , kerana jika anda baik dengan mereka, maka anda akan mendapat barang - barang khas yang tidak dijual di kedai-kedai, dan pastinya dalam permainan ini pemain dapat berkahwin.

3. Siri The Sims

The Sims ialah dengan baik - dikenali permainan simulasi yang disayangi oleh ramai pemain. Dalam permainan ini anda boleh menjadikan anda watak anda sendiri dan dapat berinteraksi dengan NPC lain dalam permainan ini.

Kehidupan sosial dalam permainan ini sangat mengasyikkan, kerana hampir semua perkara yang dapat dilakukan oleh orang muda dalam permainan ini, seperti mengadakan pesta, mengunjungi rumah rakan, berkencan, dan berkahwin dapat anda lakukan dalam permainan ini. Dan itulah sebabnya permainan ini adalah permainan simulasi kehidupan yang kompleks .

4. Final Fantasy XIV

Nah, jika anda menikah dalam permainan ini lagi, kerana anda tidak boleh menikahi NPC dalam permainan ini, tetapi pemain asli dalam permainan ini. Final Fantasy XIV adalah permainan MMORPG yang membuat anda bebas meneroka peta sambil menyelesaikan pencarian dalam permainan ini.

Untuk berkahwin dalam permainan ini, anda mesti mendapat persetujuan daripada pemain lain seperti di dunia asal, dan mungkin anda tidak akan tahu sama ada dia adalah gadis yang sebenar atau orang yang senang .

5. Kehidupan Tomodachi

Tomodachi Life adalah permainan simulasi kehidupan yang serupa dengan The Sims , tetapi mempunyai ciri tersendiri mulai dari watak hingga permainan yang menjadikannya keaslian Nintendo . Dalam permainan ini, anda boleh mengahwini NPC seperti permainan lain, tetapi dengan watak-watak yang kelihatan lucu tetapi juga pelik pada masa yang sama. Anda juga boleh memainkan permainan ini mudah alih di mana sahaja dan bila-bila masa.

Nah, itu 5 permainan yang membolehkan pemain berkahwin dalam permainan. Bagaimana untuk Ingin berkahwin dalam permainan atau di dunia nyata? pastinya dunia nyata betul, kerana semuanya hanya maya yang bermaksud tidak asli, mungkin anda harus bersabar jika anda belum berkahwin, kerana jodoh pasti akan datang.

Artikel Berkaitan