Cara mendapatkan Diamond Free Fire Free, 100% Works & Anti-Banned

Ingin tahu bagaimana mendapatkan FF Diamond percuma yang dijamin berfungsi? Lihat perbincangan Jaka kali ini mengenai cara yang betul untuk mendapatkan Diamond Free Fire percuma!

Sebelum PUBG Mobile dilancarkan, Garena Free Fire pertama kali datang dan mengaitkan pencinta permainan battle royale pada bulan Disember 2017.

Garena Free Fire mempunyai permainan yang serupa dengan PUBG Mobile, tetapi dengan animasi watak yang lebih unik. Permainan ini masih sangat popular di Indonesia kerana tidak memerlukan spesifikasi HP yang tinggi.

Sekiranya anda pemain Free Fire, tentu anda sudah biasa dengan sistem pembelian item dalam permainan atau transaksi mikro, dan tentunya anda ingin mendapatkan berlian percuma.

 • Cara mendapatkan Diamond Free Fire Free & Legit
  • Isi Tinjauan ke Ganjaran Pendapat Google untuk mendapatkan Diamond FF Percuma
  • Lakukan tinjauan di AttaPoll
  • Isi Tinjauan Dalam Talian dari JAKPAT
  • Menggunakan Aplikasi Cashtree
  • Pasang Permainan dan Aplikasi dari AppStation
  • Kaedah lain untuk mendapatkan Diamond FF secara percuma. . .
 • Penjana Berlian Api Percuma, Masih Bolehkah Anda?

  Banyak laman web mendakwa dapat memberikan Diamond FF percuma, salah satunya adalah Free Fire Diamond Generator .

  ffcheats.icu dan Free Fire Diamond Generator cukup popular di kalangan pemain FF kerana kedua-duanya mengaku dapat menyediakan banyak berlian Api Percuma secara percuma dan senang.

  Walau bagaimanapun, Diamond FF Generator ini pada dasarnya tidak akan memberikan Diamonds secara percuma, malah boleh menyebabkan pengeboman iklan spam di peti masuk e-mel anda.

  Lebih teruk lagi, mungkin laman web tersebut adalah laman phishing yang boleh mengakibatkan anda merompak akaun FF anda, geng. Ngeri!

  Cara mendapatkan Diamond Free Fire Free & Legit

  Sama seperti permainan freemium lain, Garena Free Fire juga memiliki mata wang dalam permainan yang disebut Diamonds .

  Diamond Free Fire dapat digunakan untuk membeli berbagai barang dalam permainan, seperti pakaian, kulit senjata api, dan aksesori watak lainnya.

  Banyak pemain Free Fire mencari kaedah untuk mendapatkan Diamond FF secara percuma. Kaedah yang boleh dilakukan cukup bervariasi, termasuk Diamond Generator palsu.

  Bagaimana anda mendapatkan Diamond FF secara percuma dan sah? Mengikuti Jaka merangkum cara-cara. Dengar, mari kita pergi!

  1. Isi Tinjauan ke Ganjaran Pendapat Google untuk mendapatkan Diamond FF Percuma

  Google Opinion Rewards adalah aplikasi berlian percuma yang dibuat oleh Google yang sering mengadakan tinjauan hadiah. Berdasarkan keterangan tersebut, Google Opinion Rewards akan memberikan tinjauan seminggu sekali.

  Setiap kali anda melengkapkan tinjauan terhadap Google Opinion Rewards, akaun Google Play Store anda akan diberikan Kredit dengan jumlah yang berbeza-beza.

  Namun, pada dasarnya Google Opinion Rewards tidak dapat dimuat turun di Indonesia. Sebagai alternatif, anda boleh memasang Ganjaran Pendapat Google dari pautan yang disediakan oleh Jaka di bawah.

  Setelah dipasang, anda dapat mengumpulkan Kredit Google Play dengan menjawab satu set tinjauan untuk pengisian Diamond Free Fire.

  Muat turun Ganjaran Pendapat Google di bawah:

  Produktiviti Apl Google Inc. MUAT TURUN

  2. Lakukan Tinjauan AttaPoll

  AttaPoll adalah aplikasi di Google Play Store yang memberikan tinjauan singkat dan dapat memberikan hadiah berupa kredit di PayPal atau BitCoin.

  Sekiranya anda mempunyai akaun PayPal, anda boleh mencuba AttaPoll. Jadi, akan ada sekumpulan tinjauan yang dapat diakses dalam aplikasi AttaPoll untuk anda jawab.

  Biasanya, tinjauan ini adalah persoalan mengenai produk digital atau tabiat pengguna.

  Tinjauan ini sangat mudah, geng, anda hanya perlu mengklik jawapan yang sesuai dengan anda dan membiarkan AttaPoll mengisi kredit di akaun anda dalam aplikasi.

  Kemudian, anda boleh menukar kredit PayPal ini ke Kredit Google Play untuk membeli Diamond Free Fire secara percuma.

  Muat turun AttaPoll di bawah:

  MUAT TURUN Apl

  3. Isi Tinjauan Dalam Talian dari JAKPAT

  Cara mendapatkan berlian FF percuma seterusnya menggunakan aplikasi JAKPAT. JAKPAT atau Poll juga menyediakan tinjauan dalam talian dengan hadiah dalam bentuk aplikasi.

  Aplikasi JAKPAT dibuat oleh pemaju domestik yang menghubungkan banyak syarikat runcit tempatan untuk menjangkau pengguna yang lebih luas.

  Sama seperti aplikasi tinjauan dalam talian yang lain, JAKPAT akan memberi anda sejumlah mata, dan tinjauan ini adalah media untuk mendapatkan berlian dalam Free Fire secara percuma.

  Ini adalah titik yang akhirnya anda dapat memperoleh wang dan menukar menjadi Diamond Free Fire dalam permainan.

  Tinjauan dengan hadiah dalam aplikasi JAKPAT agak pelbagai, mulai dari pertanyaan mengenai tabiat membeli-belah dalam talian, aktiviti hiburan kegemaran, dan lain-lain.

  Muat turun JAKPAT di bawah:

  Produktiviti Aplikasi JAKPAT Team MUAT TURUN

  4. Menggunakan Aplikasi Cashtree

  Aplikasi seterusnya yang boleh menjadi medium untuk mendapatkan Diamond Free Fire percuma adalah Cashtree .

  Fungsi asas Cashtree adalah sebagai aplikasi skrin kunci yang akan memaparkan iklan ketika anda membuka kunci skrin telefon bimbit.

  Cashtree bekerjasama dengan sebilangan jenama tempatan terkenal untuk memaparkan iklan yang dapat memperoleh mata dalam aplikasi.

  Semakin banyak mata yang anda kumpulkan, anda boleh menukarnya dengan operator selular tempatan seperti Telkomsel, Indosat, Axis, XL, Tri, Smartfren.

  Anda boleh menukar kredit ini ke dalam Kredit Google Play melalui Play Store untuk membeli geng Diamond Free Fire.

  Muat turun CashTree di bawah:

  Produktiviti Apl DOWNLOAD TERHAD VITI GLOBAL

  5. Pasang Permainan dan Aplikasi dari AppStation

  Bermain permainan dan memasang aplikasi untuk mendapatkan wang adalah konsep AppStation .

  Anda juga boleh menggunakan aplikasi ini untuk mendapatkan Diamond Free Fire (FF) secara percuma, geng.

  AppStation akan memaparkan deretan permainan dan aplikasi Android untuk Anda pasang dan mainkan, kemudian Anda dapat hadiah dalam bentuk kredit PayPal.

  Setelah mengumpulkan banyak, anda boleh menukar kredit PayPal dari AppStation ke Kredit Google Play untuk membeli Diamond Free Fire secara percuma.

  Muat turun AppStation di bawah:

  MUAT TURUN Apl

  Kaedah lain untuk mendapatkan Diamond FF secara percuma. . .

  6. Lakukan misi dari AppNana

  AppNana juga boleh diuji secara percuma Diamond Free Fire.

  Aplikasi AppNana tidak menyediakan tinjauan, melainkan tugas atau misi yang sederhana seperti memasang aplikasi dan permainan untuk memperoleh mata.

  Setiap kali anda log masuk, anda boleh mendapatkan 400 Nanas, seperti poin dalam AppNana, geng. Selain melaksanakan tugas, anda juga dapat mengundang rakan dengan kod rujukan untuk mendapatkan poin tambahan.

  Poin yang telah anda perolehi dalam aplikasi AppNana yang dapat Anda gunakan untuk mendapatkan Kredit Google Play untuk membeli Diamond Free Fire melalui menu mikransransaksi dalam permainan.

  Muat turun AppNana di bawah:

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

  7. Melakukan Kuiz dari Aplikasi PulKuis untuk Dapatkan Diamond FF Percuma

  Jangan memasang aplikasi atau membuat tinjauan, geng; Aplikasi PulQuiz boleh menjadi cara untuk mendapatkan Diamond FF secara percuma dengan melakukan kuiz dalam talian.

  Koleksi soalan kuiz pada aplikasi PulKuis ini adalah mengenai pengetahuan umum, dengan 7 kategori kuiz yang boleh anda pilih dari Matematik hingga Seni.

  Setiap kali anda mengumpulkan 11000 mata PulQuiz , anda dapat menukarnya menjadi 10 ribu rupiah untuk ditukar dengan Diamond Free Fire setelah membeli Kredit Google Play.

  11000 mata yang dapat ditukar menjadi 10 ribu denyutan adalah gandaan yang sah, geng. Anda boleh menggunakan aplikasi pengeluar Diamond FF ini secara berterusan.

  Muat turun PulQuiz di bawah:

  MUAT TURUN Apl

  8. Selesaikan Tugas dari PopSlide

  PopSlide adalah aplikasi hadiah yang boleh menjadi salah satu cara untuk mendapatkan Diamond FF percuma seterusnya.

  Ini bukan secara langsung, tetapi anda boleh mendapat kredit dari sejumlah tugas dalam aplikasi, seperti rolet, berkongsi pautan kedai, atau perkara mudah lain seperti membeli-belah dalam talian.

  Rolet harian dalam aplikasi PopSlide adalah salah satu cara termudah untuk mendapatkan mata untuk ditukar dengan Diamond Free Fire yang pertama kali ditukar menjadi nadi.

  Penyedia selular yang disokong oleh aplikasi penghasil nadi ini termasuk Telkomsel Simpati, Kartu As, Indosat Im3, Mentari, XL Axiata, dan 3 (Tiga).

  Setelah mendapat kredit, anda boleh menukarnya dengan Kredit Google Play untuk mendapatkan FF Diamond percuma .

  Muat turun PopSlide di bawah:

  Produktiviti Apl YOYO HOLDINGS PTE. LTD. MUAT TURUN

  8 aplikasi di atas adalah koleksi cara untuk mendapatkan Diamond Free Fire secara percuma .

  Tidak seperti menggunakan FF Diamond Generator, kaedah di atas dapat memberikan Diamond FF secara sah dan berkesan.

  Bagi anda yang ketagihan beraksi dalam permainan Garena Free Fire dan ingin mendapatkan Diamond untuk membeli barang, semoga kaedah di atas dapat membantu. Jangan lupa tinggalkan komen anda di bawah, okey?

  Baca juga artikel mengenai Tech Hack atau artikel menarik lain dari Tidar Sentausa .

  Artikel Berkaitan