Berikut adalah 7 Permainan Telefon Pintar yang Ganjil dan Menjijikkan! Berani Bermain?

Tetapi ada permainan telefon pintar pelik dan menjijikkan yang tidak muncul dengan jelas untuk telefon pintar anda. Kerana tidak semua permainan yang dibuat oleh pemaju itu hebat

Bermain permainan banyak digunakan sebagai alternatif untuk menghilangkan kebosanan dari urusan pejabat dan kampus. Oleh itu, jangan terkejut jika kehadiran pelbagai permainan menarik dan menarik di telefon pintar selalu mendapat sambutan hangat. Masalahnya ialah anda boleh bermain permainan kapan saja dan di mana sahaja dengan mudah.

Masalahnya adalah, tidak semua permainan yang dibuat oleh pemaju itu keren. Ada juga permainan yang tidak mempunyai grafik yang keren, tetapi cukup ketagihan. Tetapi, ada permainan telefon pintar pelik dan menjijikkan yang tidak muncul dengan jelas untuk telefon pintar anda.

BACA JUGA
  • Daripada menjadi menakutkan, 5 senjata permainan ini adalah watak yang paling pelik dan pelik
  • 5 Permainan Pelik Buatan Jepun yang Tidak Anda Cuba
  • 12 Pekerjaan Ganjil dan Ganjil yang Hanya Ada di Jepun

7 Permainan Telefon Pintar Pelik dan Menjijikkan

Daripada mempersembahkan permainan dengan konsep yang hebat dan grafik yang menakjubkan, sebilangan pembangun sebenarnya mengembangkan permainan kasual yang dilengkapi dengan grafik biasa sahaja. Malah ada permainan yang dilengkapi dengan cerita pelik yang membuat anda memikirkan semula jika anda ingin bermain, seperti ...

1. Pimple Popper

Seperti namanya, permainan ini memerlukan anda untuk menyelesaikan jerawat. Bukan memerah, anda mesti memerah jerawat dengan betul dan betul. Tidak jelas ya? Tetapi sesuai untuk melatih kesabaran anda dalam mengatasi jerawat.

LIHAT ARTIKEL

2. Evolusi Alpaca

Seperti Pokemon, anda diminta untuk mengembangkan makhluk bernama Alpaca. Apa itu Alpaca? Nama semua makhluk dalam permainan ini. Bukankah namanya jelas?

Lebih tidak jelas, kerana permainan ini menghendaki anda membunuh dan memakan Alpaca yang lain agar dapat berkembang. Anehnya, evolusi Alpaca sangat rawak, ada yang menjadi perokok Alpaca, berjalan seperti manusia, dan bahkan ada Alpaca berkepala dua. Ia hanya pelik!

Memuat turun permainan Alpaca Evolution .

3. Salon Makeover Lengan Ketiak

Bukan sekadar pelik, permainan ini boleh dikatakan menjijikkan. Sebab anda akan diberi simulasi pencukuran ketiak! Apa yang anda cuba dengan bermain permainan ini?

4. Aaaaah

Membawa konsep seperti Flappy Bird, permainan yang pelik dan tidak jelas ini memerlukan orang yang duduk di tandas untuk mengumpulkan tisu tandas. Tidak begitu jelas bukan? Yang lebih tidak jelas, kerana setiap kali anda bermain permainan ini akan disertai dengan bunyi 'Aaaaah, aaaaah, aaaaah'.

Muat turun permainan Aaaaah.

5. Di mana Pesta Kertas Tandas Saya?

Tahu permainan mini Talking Tom ? Permainan ini memerlukan anda menyelesaikan gulungan tisu tandas dalam masa sesingkat mungkin. Apa faedahnya? Dan untuk membuat permainan yang berdiri sendiri seperti ini, rasanya permainan ini cukup aneh untuk dimainkan.

Muat turun permainan Di mana Pesta Kertas Tandas Saya?

6. Waktu Tandas

Melalui permainan yang dipanggil Toilet Time, Tapps Games menyajikan serangkaian permainan yang tidak jelas dengan latar belakang tandas. Dari menggulung tisu, meremas lipas, hingga mengarahkan aliran air kencing ke tandas. Berani bermain permainan pelik ini semasa di tandas?

Muat turun permainan Waktu Tandas.

7. Penyembur Sperma

Apa yang berlaku jika sel sperma membuahi telur? Kehamilan Nah, dalam permainan ini anda ditugaskan untuk mencegah sperma menyuburkan telur dengan memusnahkan sel sperma yang bergerak. Anda boleh menggunakan barang seperti kondom dan pil kawalan kelahiran!

Bahagian pelik tidak berhenti di situ. Sekiranya gagal menghalang sperma menyuburkan telur, maka anda akan mendengar suara tangisan bayi! Ia sangat pelik, bukan?

Memuat turun permainan Sperm Slayer.

Caranya, jadikan kepala anda menggelengkan 7 permainan telefon pintar Android yang pelik dan menjijikkan seperti di atas. Adakah anda cukup berani untuk memainkan keanehan yang ditawarkan dalam permainan pelik di atas?

Artikel Berkaitan