Sangat hebat! 5 Headset Xiaomi Terbaik Ini Bermula pada IDR 50 Ribu

Tidak ada dana untuk membeli peranti audio beresolusi tinggi yang mahal? Tenang, anda boleh membeli jenama Xiaomi. Harganya jauh lebih berpatutan, tetapi tidak kalah. Mari rujuk cadangan alat dengar Xiaomi terbaik berikut ...

Untuk mendengarkan lagu berkualiti terbaik, anda memerlukan format FLAC dan peranti audio resolusi tinggi yang mahal. Telah terbukti, mampu menghasilkan audio yang jernih dan benar-benar bass.

Tidak ada dana untuk membeli peranti audio beresolusi tinggi yang mahal? Tenang, anda boleh membeli jenama Xiaomi. Harganya jauh lebih berpatutan, tetapi tidak kalah. Mari rujuk cadangan alat dengar Xiaomi terbaik berikut ...

BACA JUGA
  • Desa MP3! Inilah Perbezaannya Dengan FLAC yang Memanjatkan Telinga
  • Inilah Perbezaan antara MP3, MP4 dan M4A: Mana yang Terbaik?
  • Audio Terbaik! 5 Headset Hi-Res Murah ini bermula dari IDR 50 ribu

5 Headset Xiaomi Terbaik Ini Bermula pada IDR 50 Ribu

1. Alat dengar Mi Piston 7

Sumber foto: Gambar: ShiftDelete

Ini sebenarnya produk lama, sudah ada penggantinya, Mi In-Ear Basic Headphone. Walaupun begitu, produk lama ini masih sangat bernilai untuk dibeli. Terutama memandangkan harganya lebih murah di pasaran. Ciri-ciri menarik yang ditawarkan adalah ruang suara aluminium dan redaman seimbang.

Julat harga: Rp50 ribu

2. Fon Kepala Mi-telinga Asas

Secara umum, sebenarnya sama dengan Headset Mi Piston 7. Cuma model yang dikemas kini lebih bergaya. Dengan ciri yang sama, ia tetap menawarkan ruang suara aluminium dan redaman yang seimbang. Tetapi secara amnya kerana Mi Piston 7 kehabisan stok di pasaran, anda harus membeli model ini sebagai gantinya.

Julat Harga: IDR 100 Ribu

3. Alat dengar kapsul udara Mi Piston

Sumber gambar: Gambar: Xaluan

Ini adalah salah satu barisan alat dengar Xiaomi terbaik, dengan harga yang sangat rendah tetapi dilengkapi dengan pelbagai ciri premium. Dengan reka bentuknya yang unik, Xiaomi menjanjikan keselesaan sepanjang anda memakai alat dengar ini. Dilengkapi dengan ruang suara yang inovatif dan redaman seimbang generasi ke-3, alat dengar ini menjadikan suaranya begitu jelas.

Julat Harga: Rp 150 ribu

4. Mi In-Ear Headphone Pro

Ini adalah alat dengar Xiaomi terbaik di kelas profesional. Dilengkapi dengan dual driver, driver armature seimbang, suara dinamik dan diagram logam kelas aeroangkasa menjadikan alat dengar ini sesuai untuk pelbagai jenis lagu. Terdapat banyak pakar audio yang menyedari kemampuan alat dengar ini.

Julat harga: Rp.250 ribu

5. Mi In-Ear Headphone Pro HD

Sumber foto: Gambar: Xiaomi

Alat dengar Xiaomi terbaik ini, dilengkapi dengan pelbagai ciri premium. Contohnya bunyi dinamik berganda, pemacu angker seimbang, pemacu tiga, rajah grafik dan proses 25 langkah. Dengan ciri lengkap ini, kualiti suara sangat lancar. Berbanding dengan fon kepala permainan berjumlah Rp 1 juta, ini lebih baik.

Julat Harga: IDR 400 Ribu

LIHAT ARTIKEL

Baris alat dengar Xiaomi terbaik ini membuktikan bahawa baik tidak bermaksud mahal. Alat dengar berpatutan ini, nampaknya juga boleh digunakan untuk kelas profesional. Apa pendapat anda, berminat dengan alat dengar Xiaomi ini?

Oh ya, pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan Headset atau tulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Xiaomi

Artikel Berkaitan