5 laman web terbaik untuk mencari permainan menipu

Anda boleh mendapatkan cheat dari beberapa laman web penyedia kod cheat. Jaka telah menyusun 5 Laman Web Terbaik untuk Mencari Permainan Menipu. Berikutan kajian semula.

Walaupun penggunaannya adalah pelanggaran, tetapi sering kali jika permainan menjadi semakin mengecewakan dan pemain tidak dapat melakukan apa-apa, cheat menjadi jalan pintas untuk menyelesaikan permainan. Walaupun begitu, sebenarnya terdapat juga banyak permainan yang benar-benar memberikan ciri biasa menggunakan cheat dalam bentuk kod dalam permainan.

Untuk mendapatkan cheat nampaknya agak sukar. Tetapi, sekarang anda boleh mendapatkannya dari beberapa laman web penyedia kod cheat . Jaka telah menyusun 5 Laman Web Terbaik untuk Mencari Permainan Menipu . Berikutan kajian semula.

BACA JUGA
  • Koleksi Cheat Dota 2 Lengkap dan Cara Menggunakannya
  • 6 Permainan Menipu Pemain Paling Sering Digunakan
  • 7 Penipu Paling Terkenal dalam Tempoh PS1, Anak-anak Kini Tidak Akan Memahami

5 laman web terbaik untuk mencari permainan menipu

1. Penipu Super

Imej: Super Cheats

Yang pertama adalah Super Cheats , laman web yang satu ini sudah cukup terkenal sebagai laman web penyedia cheat yang paling lengkap. Selain itu, Super Cheats juga mempunyai fitur yang memudahkan pengguna mencari cheat yang mereka perlukan, seperti pertanyaan dan tag yang sering diajukan , atau yang paling popular untuk mendapatkan cheat yang sesuai dengan permainan yang akan dimainkan.

2. Permainan Mega

Mega Games adalah laman web yang selamat dari setiap kod cheat di dunia. Selain itu laman web ini juga menyediakan patch, emulator, dan mod. Dengan hampir sepuluh ribu permainan di laman web ini, anda boleh mendapatkan kod cheat untuk setiap permainan yang anda perlukan. Walaupun Mega Games menyokong hampir semua platform, mereka lebih menitikberatkan PC dan konsol .

3. Bab Menipu

Bab Cheats adalah salah satu laman web terbesar untuk kod cheat yang mengandungi ribuan cheat dan bahkan panduan untuk permainan lama atau siaran baru. Laman web ini juga telah ditambahkan dengan fitur tanya jawab untuk memperluas bantuan, kemudian mereka juga mempunyai panduan untuk menggunakan setiap cheat yang ada.

4. GameSpot

GameSpot adalah laman web yang memfokuskan pada kandungan ulasan permainan dan penyedia kod cheat . Laman web ini adalah media yang cukup besar yang menggunakan dunia permainan video.

GameSpot mengandungi halaman khusus untuk setiap permainan, yang berisi kod cheat, rahsia, tidak dapat dikunci, dan telur Paskah. Sekiranya anda mencari cheat untuk permainan yang jarang dimainkan atau kurang dibincangkan, kemungkinan anda boleh mencarinya di sini.

5. Menipu Berlaku

Cheat Happens memang merupakan laman web yang dikhaskan sebagai tempat untuk menipu kod untuk setiap permainan video. Laman web ini telah wujud dan melayani para pemain sejak tahun 2002 dan mempunyai muhibah yang kuat di antara mereka. Laman web ini memaparkan cheat dan tutorial untuk pemain menggunakannya.

Itulah 5 laman web terbaik untuk mencari permainan menipu . Walaupun menipu memudahkan gamer menyelesaikan setiap permainan, lebih baik menghindari penggunaan cheat jika kita masih dapat menangani permainan itu sendiri. Tuliskan pendapat anda juga dalam komen di bawah!

Artikel Berkaitan