4 Dek Pertempuran Terkuat Untuk Arena 2 Hingga 5 Clash Royale

Main Clash Roayle tetapi tidak dapat bangkit dari Arena 2 ke Arena 5? Cubalah gabungan 4 dek pertempuran terkuat untuk Arena 2 hingga Arena 5 yang diberikan oleh Jaka.

Tidak lama selepas ia dilancarkan secara rasmi untuk Android, Clash Royale akhirnya menduduki tangga teratas Google Play Store. Permainan ini yang juga dikembangkan oleh Supercell akhirnya mengalihkan kedudukan Clash of Clans . Satu halangan yang dialami setelah Clash Royale dibebaskan secara rasmi adalah kesukaran untuk naik level atau Arena.

Oleh itu, anda boleh menaiki Arena dengan mudah, anda boleh menggunakan petua Clash Royale dari JalanTikus. Seperti bagaimana membuat Battle Deck terkuat yang akan diberikan oleh Jaka.

BACA JUGA
  • Combination Arena (Battle Deck) Arena 5 Clash Royale Terbaik
  • Gabungan Battle Deck yang tiada tandingan untuk Level 5 Clash Royale
  • Cara Mengalahkan Kad EPIC di Clash Royale

Arena Pertempuran Terkuat 2 hingga 5

Setelah melepasi Kem Latihan, anda masih dapat melangkah dengan lancar ke Arena 1. Tetapi setelah anda memasuki Arena 2, anda akan merasa sukar untuk naik ke Arena seterusnya. Jadi Jaka akan memberi anda 4 Battle Deck terkuat yang dapat membawa anda ke Arena 2 ke Arena 5 dengan lancar.

1. Barbarian memimpin jalan

Kerana apabila ada panggilan, ada 4 orang prajurit dengan titik hit yang cukup tinggi, orang-orang Barbarian sesuai untuk digunakan sebagai kapal tangki. Dengan pergerakannya yang agak perlahan, ia membolehkan Barbarian digabungkan dengan Witch , Spear Goblins , Archers , atau Baby Dragons untuk menyampaikan serangan yang dapat menekan musuh dengan Battle Deck terkuat ini.

Untuk mematahkan serangan Prince atau Giant lawan, anda boleh menggunakan Skeleton Army . Dan jika hancur oleh Panah lawan, anda dapat dengan segera mengalihkan perhatian Raksasa atau Putera dengan Batu Nisan yang mempunyai sedikit Elixir untuk kos samannya. Dan ketika lawan menggunakan Skeleton Army untuk mematahkan serangan darat anda, segera arahkan Panah anda .

2. Gergasi Pertama, Penyihir Baru

Dengan kemampuan Penyihir yang dapat menyerang di darat dan udara, Giant sesuai digunakan sebagai kapal tangki sebagai pertahanan terhadap serangan sambil membiarkan Witch melepaskan serangan. Pertama, panggilan Giant di belakang Menara untuk memberi masa untuk mengumpulkan Elixir, kemudian Summon Witch. Diikuti oleh Spear Goblins and Minions yang dapat menyerang darat dan udara, sudah pasti lawan akan ditakdirkan.

3. Jangan Meremehkan Skeleton

Di Clash Royale, anda boleh menemui banyak kad yang menggunakan Skeleton. Semuanya sama mematikan. Sekiranya anda mempunyai Skeleton Raksasa, Tentara Skeelton, dan Penyihir, maka anda mempunyai Battle Deck terkuat yang bersedia merosakkan pertahanan lawan.

Giant Skeleton agak menyusahkan lawan kerana selain ukurannya yang besar, kad ini dapat digunakan sebagai tanker yang menyusahkan lawan. Sekiranya lawan berjaya mengalahkan Skeleton Raksasa di Arena-nya, bom yang dibawanya akan menyebabkan kerosakan yang besar pada arena. Ketika sibuk menyerang dengan bantuan Witch, Spear Goblins, dan Baby Dragon, anda dapat mengalihkan perhatian lawan ke Goblin Huts jika pada bila-bila masa pertahanan anda terancam.

4. Hentikan Pertama, Ke Depan

Seperti yang pernah dikatakan oleh Jaka dalam artikel 8 Petua untuk Selalu Menang Battle Clash Royale , Horde adalah sahabat. Menyerang bersama sejumlah besar tentera tentunya akan membuat lawan kalah. Sekiranya anda keliru tentang cara menggunakan kombinasi dek terkuat ini, anda boleh mencuba membacanya dalam artikel Gabungan Battle Deck Unbeatable untuk Level 5 Clash Royale .

Bagi anda yang menghadapi kesukaran untuk pergi ke Arena seterusnya, cubalah 4 kombinasi Battle Deck terkuat untuk Arena 2 hingga Arena 5 Clash Royale. Battle Deck terkuat ini dibuat untuk dapat menghadapi semua kemungkinan lawan. Bijak menyesuaikan waktu dan tempat saman kad anda, maka dijamin anda dapat menaiki Arena dengan cepat.

Mari memasuki Arena!

Artikel Berkaitan