7 Permainan Menarik dengan Karakter Wanita Seksi dan Cantik

Majoriti permainan video bergantung pada lelaki sebagai watak utama, sementara watak wanita hanya digunakan sebagai penyokong agar permainan lebih menarik. Tetapi ketika perkembangan permainan video semakin beragam, sekarang tidak sedikit permainan video yang sebenarnya bergantung pada wanita sebagai watak utama.

Majoriti permainan video bergantung pada lelaki sebagai watak utama, sementara watak wanita hanya digunakan sebagai penyokong agar permainan lebih menarik. Tetapi ketika perkembangan permainan video semakin beragam, sekarang tidak sedikit permainan video yang sebenarnya bergantung pada wanita sebagai watak utama .

Walaupun watak separuh hati, wanita yang digunakan dalam permainan video kini mempunyai penampilan yang luar biasa! Dengan sokongan kesan visualisasi yang menawan, menjadikan watak wanita mempunyai wajah yang cantik dan disokong oleh tubub seksi. Jangan sampai anda lebih penasaran, berikut adalah 7 Permainan Menarik dengan Karakter Wanita Seksi dan Cantik .

BACA JUGA
  • Jangan menonton! 5 Adegan Seksi dalam Permainan ini
  • Terdapat Penggodam, Ini 10 Karakter Anime Paling Menyimpan Komputer
  • 12 Karakter Wanita Seksi Hasil CGI dalam Permainan. Awas Nosebleeds!

7 Permainan Menarik dengan Karakter Wanita Seksi dan Cantik

1. Kesan Jisim

Sumber gambar: masseffect.com

Dalam permainan Mass Effect anda boleh memilih jenis watak yang akan digunakan sebagai Shepherd Commander. Pada mulanya pemaju permainan hanya memerintah komandan lelaki bernama Shepherd, tetapi ternyata banyak dikritik oleh peminat. Itulah sebabnya pembangun akhirnya menjadikan watak wanita cantik dan seksi bernama FemShep sebagai pilihan watak dalam permainan, sementara suara untuk watak itu dilakukan oleh Jennifer Hale.

2. Tomb Raider

Sumber gambar: motherboard.vice.com

Adakah anda tahu watak bernama Lara Croft ? Baik dalam filem dan permainan video, watak Lara Croft selalu disajikan dengan keindahan dan keseksian yang membuat penonton dan pemain merasa seperti di rumah. Dalam siri permainan Tomb Raider 2018, watak Lara Croft disajikan dengan pelbagai kemas kini yang akan menjadikan anda lebih menyukainya. Bukan hanya dari segi fizikal, tetapi juga dari kemahiran yang lebih matang dalam penembak dan pelbagai kemahiran lain yang akan menjadikan watak ini lebih disukai oleh para pemain.

3. BloodRayne

Sumber gambar: alphacoders.com

Dalam permainan BloodRayne, watak wanita seksi bernama Rayne digambarkan sebagai manusia setengah vampire. Seperti sinetron, vampire ini digambarkan dengan fizikal yang hebat dan wajah yang menawan , itu membuat anda yang melihatnya tidak percaya bahawa dia adalah lelaki vampir. Dalam pelbagai aksi, anda akan disajikan dengan keindahan dan keanggunan vampire yang cantik, ini membuat anda dijamin tidak akan kecewa ketika menggunakan watak ini.

4. Melebihi Baik & Jahat

Sumber gambar: medium.com

Watak seksi yang cantik bernama Jade ini memainkan peranan sebagai jurnalis foto dan pengasuh anak yatim. Dalam permainan Beyond Good & Evil, Jade dan pasukannya ditugaskan untuk membongkar kes rasuah yang dilakukan oleh pemerintah. Keseksian Jade tidak terlalu terdedah dalam permainan ini, kerana dalam kegiatannya dia mengenakan seluar jeans dan mantel yang longgar. Ini berbanding terbalik dengan pelbagai watak wanita dalam permainan video yang sering menggunakan coli sukan dan pakaian ketat.

5. Penduduk Jahat

Sumber gambar: pinterest.com

Dalam permainan Resident Evil, salah satu watak wanita yang paling dipercayai adalah Jill Valentine, bukan kerana kehebatannya tetapi kerana keseksiannya. Dalam permainan yang berkaitan dengan zombie, darah, dan kekacauan, Jill Valentine adalah watak wanita terbaik yang dijamin akan membuat anda melupakan zombi dan semua kengerian yang ada. Tidak hairanlah jika Jill Valentine adalah watak utama yang paling banyak dimainkan dalam permainan siri Resident Evil.

6. Catherine

Sumber gambar: dualshockers.com

Permainan Catherine ini menggunakan watak yang mempunyai nama yang sama dengan tajuk. Dalam permainan ini, anda akan disajikan dengan perkahwinan, perselingkuhan dan pelbagai konflik anti-arus perdana yang dijamin tidak akan membuat anda bosan. Anda boleh memilih dua watak, iaitu Catherine genit seksi atau Vincent Brooks yang dikatakan sebagai teman lelaki Catherine. Untuk penampilannya, Catherine dijamin akan membuat anda terpegun kerana keseksian dan kecantikan wajahnya.

7. Mati Atau Hidup

Sumber gambar: walldevil.com

Wanita cantik dan seksi bernama Kasumi menjadi watak terkenal dalam permainan Dead Or Alive, bahkan berkat kecantikan dan keseksiannya Kasumi berjaya menjadi semacam maskot dalam permainan. Sebagai salah satu watak utama dalam permainan, dengan sikap lembut dan kemahiran bertarung yang mematikan, anda tidak akan kecewa ketika menggunakan watak ini. Dengan pelbagai kemampuan dan wajah yang menawan, sukar bagi anda untuk mencari alasan untuk tidak menyukainya.

Itulah 7 Permainan Menyeronokkan dengan Watak Wanita Seksi dan Cantik . Bukan hanya kecantikan dan keseksian tubuh yang diutamakan, tetapi juga dengan kemahirannya yang berkelayakan.

Artikel Berkaitan