Cara Membuat Android Murah Seperti Canggih Seperti Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 dilengkapi dengan banyak ciri canggih. Ingin merasakan kecanggihan ciri Samsung Galaxy S7 pada Android anda tanpa perlu membelinya? Ini adalah bagaimana ia berfungsi!

Daya tarikan Samsung Galaxy S7 yang hadir dengan reka bentuk yang elegan dan dilengkapi dengan banyak ciri terkini berjaya menjadi nilai jualan yang tidak dapat dinafikan. Malangnya, dengan harga yang mahal, menjadikan telefon pintar terbaru dari Samsung ini sukar dimiliki.

Adakah anda ingin merasakan kecanggihan teknologi Samsung Galaxy S7 baru, tetapi belum mempunyai wang untuk membelinya? Sekiranya ada cara untuk membuat Android murah seperti canggih Samsung Galaxy S7.

[gadget] 1654 [/ gadget] [gadget] 1655 [/ alat]

BACA JUGA
  • 7 Sebab Mengapa Anda HARUS MEMBELI Samsung Galaxy S7
  • Ini adalah Aplikasi Kamera Android Lanjutan yang Boleh Mengubah Kamera Telefon Pintar Anda!
  • Kaedah Berkesan untuk Menjadikan Android Anda Cepat Seperti Baru

Skrin Canggih Sentiasa Di Samsung Galaxy S7

Selain daya tarikan reka bentuk logam dan layar melengkung, Samsung Galaxy S7 juga dilengkapi dengan teknologi kamera terbaru, ciri kalis air, sensor cap jari, dan layar Selalu Hidup . Salah satu sorotan adalah skrin Sentiasa Aktif. Dengan fitur ini, Anda tidak perlu repot-repot menekan butang Daya untuk menghidupkan layar ketika memeriksa jam tangan atau untuk pemberitahuan baru. Impaknya, selain menjimatkan bateri , anda juga tidak perlu risau jika terperangkap memegang telefon bimbit ketika anda sedang dalam perjumpaan.

Cubalah Skrin Sentiasa Di Semua Android

Adakah anda ingin mencuba betapa seronoknya menggunakan teknologi skrin Selalu Di Samsung Galaxy S7? Daripada membeli Samsung Galaxy S7 dengan harga tinggi, lebih baik anda menggunakan aplikasi Always On Display .

Produktiviti Apl RttiLink MUAT TURUN
  • Setelah APK Selalu Di Paparan berjaya dipasang di Android anda, sila buka aplikasinya. Kemudian berikan akses ke Pemberitahuan sehingga nanti semua pemberitahuan dapat ditampilkan pada paparan Selalu Di Android anda.
  • Langkah seterusnya, anda boleh menetapkan jenis paparan skrin Sentiasa Di Hidup yang anda mahukan. Anda juga boleh menetapkan model paparan tarikh.
  • Jangan lupa, anda juga dapat menyesuaikan paparan pemberitahuan yang dipaparkan juga. Setelah selesai, anda boleh melihatnya dengan menekan butang Pratonton .
  • Jangan lupa untuk mengaktifkan butang Aktifkan di bahagian atas aplikasi ini. Anda boleh menjadikannya Nonaktif jika anda mahu mematikan ciri Selalu Hidup pada Android anda.
  • Jangan lupa, anda boleh menghidupkan skrin hanya dengan satu ketukan dengan mengaktifkan fitur Knock . Canggih, bukan?

Selesai. Seberapa mudah untuk membuat Android anda secanggih seperti Samsung Galaxy S7 ini? Tanpa perlu membeli Samsung Galaxy S7 yang mahal, anda juga dapat merasakan kecanggihan skrin Always On Samsung Galaxy S7.

Semoga berjaya!

Baca juga artikel mengenai Samsung atau artikel lain dari Epi Kusnara .

Artikel Berkaitan