Ulasan Indepth Alucard Mobile Legends: Jadikan Anda Abadi!

Mengikuti Panduan Alucard, bina item khas Alucard dan pelbagai tip tip menarik mengenai Alucard Mobile Legends. Untuk memaksimumkan penggunaan Alucard dalam pertempuran di Mobile Legends.

Alucard , Demon Hunter adalah salah satu pahlawan Mobile Legends: Bang Bang dengan peranan Fighter . Dia menggunakan pedang sebagai senjata utamanya dan mempunyai kepantasan pertempuran yang baik dan kemahiran yang menyakitkan.

Adakah anda salah seorang pengguna Alucard di Mobile Legends: Bang Bang? Anda mesti mengetahui secara mendalam siapa Alucard dan bagaimana menggunakannya dengan betul. Mari lihat lebih banyak maklumat!

Permainan Moonton DOWNLOAD
 • Penggunaan Kemahiran
 • Emblem, Item Build, dan Battle Spell Alucard
  • Lambang
  • Item Binaan
  • Ejaan Pertempuran
  • Gabungan
  • Kelebihan dan kekurangan
 • Siapa Alucard dan Kemahiran Digunakan

  Masa lalu Alucard menjadikannya siapa dia sekarang. Ibu bapa Alucard dibunuh oleh iblis, sementara dia ditangkap kerana diseksa. Suatu ketika Alucard dibantu oleh pemburu jahat dan dibesarkan olehnya.

  Alucard dibesarkan sebagai pemburu iblis, kemampuannya dilihat sejak dia masih muda dalam pertempuran dengan iblis.

  Dia juga mempunyai 3 janji sebagai pemburu syaitan, dapat dipercayai dalam menggunakan senjata pedangnya untuk bertempur dengan syaitan, mengalahkan musuh yang menghalangi jalannya, dan membunuh setiap iblis di dunia.

  Baiklah, cukup untuk latar belakang Alucard. Mari masuk ke dalam kemahiran Alucard itu sendiri:

  1. Kemahiran

  KemahiranMaklumat
  Pengejaran Pasif semasa menyerang 1 musuh, kerosakan akan ditambah x1,2. Sekiranya 2 musuh, kerosakan tambahan x1,1. Setelah melakukan kemahiran, serangan normal akan melakukan kerosakan x1,2 kemudian Alucard melompat ke sasaran
  Skill 1 Groundsplitter (Kerosakan Fizikal) Cooldown: 10/9/9/8/8/7 saat


  Alucard akan melompat ke sasaran dan menghasilkan 240 Kerosakan Fizikal (+ 160% serangan fizikal) dan menyebabkan sekejap perlahan.

  Skill 2 Whirlwind Slash (Kerosakan Fizikal) Cooldown 5 saat


  Alucard menyerang musuh yang berdekatan dan memberikan 230 kerosakan fizikal (+ 140% serangan fizikal)

  Gelombang Pembelahan Skill 3 (Ultimate) Alucard akan meningkatkan gaya hidup fizikalnya sebanyak 20% dan menandakan sasaran untuk mendapatkan lifesteal tambahan sebanyak 100% selama 8 saat sambil menyerangnya. Sepanjang tempoh kemahiran, Alucard dapat mengurangkan gelombang tenaga ke hadapan untuk mengatasi 440 Kerosakan Fizikal (+ 220% serangan fizikal)

  Baiklah, setelah mengetahui kemahiran apa yang boleh anda gunakan sebagai Alucard. Berikut adalah petua bagaimana menggunakan kemahiran itu sendiri menurut Jaka:

  2. Penggunaan Kemahiran

  Menyerang musuh dengan aman: Kemahiran 3 2 1 2 berulang

  Menyerang Musuh Jauh: Kemahiran 1 3 2 3 1 ulangan

  Menggunakan kemahiran ini boleh berubah bergantung pada situasi pertempuran anda, anda juga dapat menggabungkannya dengan pelbagai item aktif atau mantra pertempuran .

  1. Lambang

  Memang, Alucard Cock dengan lambang Fizikal atau Rimba . Oleh kerana kemahiran dan objektif utama Alucard adalah menyerang atau membawa, penting untuk menggunakan lambang yang dapat menambahkan serangan fizikal Alucard.

  Namun, selain daripada itu anda boleh menggunakan Emblem lain mengikut cara anda bermain, jangan pegang dengan dua Emblem di atas. Lebih baik bermain dengan gaya anda!

  2. Membina Item

  Untuk menambah watak tuhan Alucard anda, anda memerlukan binaan item yang sesuai. Setiap item binaan mempunyai tujuan yang berbeza dan mempengaruhi atribut Alucard anda semasa bermain. Berikut adalah beberapa Item Binaan yang boleh anda gunakan bergantung pada sasaran penggunaan Alucard anda. (pembelian disusun dari pertama hingga terakhir)

  1. The Devil Build (serangan dan lifesteal): Haas s Claw, Swift Boots, Berserker's Fury, Battlelessless, Wings of the Apocalypse Queen, Immortality

  2. The Demon Slayer (kerosakan besar): Haas s Claw, Swift Boots, Hunter Strike, Berserker's Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

  3. Jungle Build: Raptor Machete, Swift Boots, Haas Claw, Berserker's Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

  3. Eja Pertempuran

  Untuk mantra pertempuran yang sesuai untuk Alucard lebih baik menggunakan Purify atau Retribution. Bersuci membantu Alucard untuk memerangi Crowd Control dan Retribution adalah baik jika anda mengambil wilayah hutan.

  Sudah tentu anda boleh menggunakan mantra pertempuran lain seperti Execute, Iron Wall, dan Petrify bergantung pada gaya permainan anda atau keperluan untuk bertarung dengan pasukan.

  Gabungan dan Kekuatan Alucard

  1. Gabungan

  Sekarang, setelah anda selesai membentuk Alucard, anda juga harus memperhatikan rakan dan musuh yang paling tepat yang harus dielakkan. Selanjutnya secara lengkap:

  Pertandingan Fellow :

  • Estes
  • Zilong
  • Eudora

  Musuh untuk Dielakkan / Bunuh Segera :

  • Cyclops
  • Eudora
  • Fanny

  2. Kekuatan dan Kelemahan

  Setiap wira Mobile Legends pastinya mempunyai kelebihan dan kekurangan, begitu juga dengan lelaki Alucard. berikut adalah kelebihan dan kekurangan Alucard secara umum:

  Kelebihan:

  • Mudah mengejar musuh
  • Bertahan dalam pertempuran dengan gaya hidup
  • Cooldown lama

  Kelemahan: Sukar untuk melawan wira jarak jauh di awal permainan.

  Kontroversi Alucard

  Perkara terakhir untuk dibincangkan adalah kontroversi membuat lelaki Alucard, jika anda memerhatikan, bukankah Alucard sangat mirip dengan Dante dari Devil May Cry!

  Di samping itu, banyak orang menganggap bahawa kemahiran dan serangan Alucard diperoleh dari Aatrox League of Legends. Sementara penampilan Aatrox dan wataknya juga hampir serupa dengan Argus yang juga pahlawan Mobile Legends. Apa pendapat anda lelaki?

  Nah, inilah panduan lengkap untuk Alucard yang boleh anda mainkan secara langsung di Mobile Legends: Bang Bang. Panduan ini hanya berguna untuk membantu anda mengetahui watak Alucard dan asas penggunaannya.

  Teruskan berlatih untuk menjadi pemain pemain yang boleh dipercayai, semoga artikel panduan Alucard Hero Mobile Legends ini dapat membantu anda memainkannya dengan lebih baik.

  Jangan lupa untuk menulis pendapat anda di ruangan komen, suka dan kongsikan juga! Jumpa anda dalam maklumat lebih lanjut!

  Baca juga artikel mengenai Mobile Legends atau artikel menarik lain dari Daniel Cahyadi .

  Artikel Berkaitan