5 permainan FPS 2017 terbaik untuk PC, PS4 dan Xbox One

Jaka seterusnya akan menyemak senarai permainan Shooter First-Person terbaik pada tahun 2017. Lihat lebih banyak lagi.

Permainan FPS terbaik pada tahun 2016 adalah Wolfenstein: The Old Blood, Rainbow Six: Siege, Battlefield: Hardline , dan banyak lagi. Tetapi pada tahun 2017 , pencinta permainan FPS mahukan permainan yang tidak cantik untuk dilihat.

Pencinta permainan FPS juga mengharapkan permainan dengan grafik dan watak yang benar-benar kelihatan nyata untuk dimainkan. Jaka seterusnya akan menyemak senarai permainan Shooter First-Person terbaik pada tahun 2017 . Lihat lebih banyak lagi!

5 permainan FPS 2017 terbaik untuk PC, PS4 dan Xbox One

1. Overwatch

Dalam permainan ini, anda boleh memilih dari 22 pahlawan , masing-masing mempunyai watak dan kemahiran yang berbeza dari yang lain, dengan memiliki banyak kandungan, semuanya percuma. Overwatch tersedia untuk dimainkan di PC, PS4 dan Xbox One .

2. Deus Cth: Umat Manusia Terpisah

Peminat permainan FPS pasti ingin tahu tentang permainan ini kerana permainan ini menyokong mod single dan multiplayer dan membolehkan anda menikmati permainan berasaskan stealth . Di sini anda mempunyai misi rahsia yang mesti anda selesaikan kerana ia benar-benar mengancam nyawa semua orang. Deus Ex: Mankind Divided tersedia untuk dimainkan di PC, PS4, dan Xbox One .

3. Kiamat

Permainan ini menawarkan permainan yang cukup baik dengan mencampurkan elemen, Survival dan Horror . Permainan ini menyokong mod berbilang pemain yang dijamin membuat anda ketagih. Permainan ini boleh dimainkan di PC, PS4, dan Xbox One .

4. Medan Perang 1

Battlefield 1 adalah permainan yang sangat popular di seluruh dunia. Permainan ini menawarkan pengalaman Penembak Orang Pertama dengan mod tunggal dan berbilang pemain. Di sini anda akan kembali ke era Perang Dunia I dengan pelbagai konflik yang teruk yang boleh membuat separuh dunia hancur, jika anda ingin mencubanya, anda boleh memainkan permainan keren ini di PC, PS4, dan Xbox One .

5. Titanfall 2

Dua tahun berlalu dan akhirnya sekuel dari Titanfall dilepaskan. Titanfall 2 masih menjalankan mekanisme FPS dengan pergerakan akrobatik dan disokong oleh kehadiran robot Titan yang kuat. Tetapi, adakah formula yang sama di Titanfall 2 dapat bertahan lebih lama di fikiran para pemain?

Walau bagaimanapun, permainan ini jelas memberikan pengalaman yang sangat berkesan untuk semua pemain. Sekiranya anda ingin mencubanya, anda boleh memainkan permainan hebat ini di PC, PS4, dan Xbox One .

Nah, itulah senarai permainan Shooter First-Person terbaik pada tahun 2017 . Apa pendapat kamu? Adakah anda pernah memainkan salah satu daripadanya? Sekiranya ada, sila kongsikan pengalaman anda dalam komen di bawah.

Artikel Berkaitan