3 Aplikasi Penghasilan Baki Google Play yang Tercepat dan Terbaik, Tanpa Palsu!

Ingin mendapatkan baucar Google Play percuma? Buat masa ini, inilah cadangan untuk aplikasi penjana imbangan Google Play terpantas (2020).

Pada masa ini aplikasi itu bukan sahaja dapat digunakan untuk memudahkan kerja sahaja, tetapi juga dapat digunakan untuk mencari penghasilan tambahan dan seumpamanya.

Bukan hanya baki kredit dan PayPal, anda juga dapat memperoleh pelbagai kad hadiah dari pelbagai aplikasi, termasuk baki Google Play.

Dalam artikel ini, Jaka akan membincangkan beberapa aplikasi penghasilan baki Google Play terbaik yang boleh anda gunakan sekarang.

 • AppKarma
 • Dompet Hadiah
 • Aplikasi Menjana Baki Google Play Tercepat

  Berhati-hatilah dengan beberapa penjana baki Google Play yang hanya meminta anda melakukan aktiviti tertentu, tetapi tidak memberikan ganjaran.

  Aplikasi yang disarankan Jaka kali ini, anda masih boleh memuat turunnya di Google Play Store yang bermaksud masih memenuhi standard fungsi dan keselamatan yang diterapkan oleh Google.

  Hanya tertanya-tanya apa aplikasi penghasilan baki Google Play terbaik yang boleh anda gunakan sekarang? Berikutan maklumat lengkap.

  1. AppNana

  Aplikasi penjana imbangan Google Play terpantas pertama adalah AppNana. Aplikasi ini memberikan poin untuk pengguna setelah melaksanakan arahan yang diminta.

  Anda boleh mendapatkan mata, mengumpulkannya, dan menukarnya dengan baucar Google Play setelah jumlah mata yang diperlukan mencukupi.

  Perkara yang harus anda lakukan dalam aplikasi ini juga sangat mudah di mana anda biasanya akan mendapat mata setelah memasang aplikasi tertentu atau setelah melihat video promosi.

  Untuk mendapatkan semua ini, anda mesti mendaftar terlebih dahulu menggunakan e-mel kerana kemudian hadiah yang anda pilih akan dihantar melalui e-mel ini.

  Cara menggunakan aplikasi yang satu ini juga cukup mudah. Berikut adalah langkah-langkah lengkap dalam menggunakan apk penjana keseimbangan Google Play ini.

  • Langkah 1 - Muat turun dan pasang aplikasi AppNana di telefon bimbit anda, dan bagi mereka yang tidak memilikinya, anda boleh memuat turunnya secara langsung melalui pautan di bawah.

  Muat turun Aplikasi AppNana di sini!

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi
  • Langkah 2 - Buka aplikasi AppNana dan daftar jika anda belum pernah menggunakan aplikasi ini sebelumnya.

  • Langkah 3 - Untuk mendapatkan lebih banyak mata, masukkan menu Dapatkan Nanas untuk melihat pilihan apa yang ada.

  • Langkah 4 - Pilih tugas yang paling sesuai dengan anda, dan pilih tugas lain untuk mencapai mata yang diperlukan untuk mengambil hadiah.

  • Langkah 5 - Sekiranya mata telah dikumpulkan, masukkan menu Ganjaran, dan pilih baucar Google Play sebagai hadiah.

  Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan pelbagai hadiah menarik, anda boleh memuat turun secara langsung aplikasi penjana imbangan Google Play di pautan yang telah disediakan oleh Jaka.

  2. AppKarma

  Aplikasi ini adalah salah satu aplikasi penghasilan baki Google Play yang paling terkenal di Play Store hari ini.

  Bukan hanya baucar Google Play, anda juga dapat menukar mata yang anda dapat dari aplikasi ini dengan hadiah lain seperti iTunes, Amazon, dan juga PlayStation Store .

  AppKarma boleh menjadi alternatif lain yang menarik bagi anda yang bosan bermain aplikasi penghasil nadi, dan ingin mendapatkan aplikasi dengan hadiah yang lebih pelbagai.

  Cara menggunakan aplikasi ini dikelaskan sebagai sangat mudah. Berikut adalah langkah-langkah lengkap.

  • Langkah 1 - Muat turun dan pasang aplikasi AppKarma, dan bagi anda yang tidak mempunyai aplikasi ini, anda boleh memuat turunnya secara langsung dari pautan di bawah.

  Muat turun Aplikasi AppKarma di sini!

  Aplikasi Utiliti appKarma DOWNLOAD
  • Langkah 2 - Buka aplikasi AppKarma dan daftar jika anda belum pernah menggunakan aplikasi ini sebelumnya.

  • Langkah 3 - Lihat tugas yang ada, dan pilih tugas yang paling menarik untuk anda lakukan untuk mendapatkan mata.

  • Langkah 4 - Sekiranya jumlah mata dikumpulkan, masukkan menu ganjaran untuk menebus hadiah dan pilih baucar Google Play.

  • Langkah 5 - Lakukan proses Tebus untuk menuntut hadiah yang telah anda terima.

  APK penjana imbangan Google Play percuma ini mendapat penarafan dan respons yang cukup positif di Google Play Store, jadi ini dianggap sebagai aplikasi canggih yang cukup dipercayai untuk digunakan.

  3. Dompet Hadiah

  APK penjana imbangan Google Play terpantas ketiga yang disyorkan oleh Jaka adalah aplikasi Gift Wallet .

  Sama seperti aplikasi sebelumnya, Gift Wallet menawarkan hadiah menarik untuk anda setelah anda menyelesaikan tugas dalam aplikasi ini.

  Aplikasi ini menawarkan pelbagai tugas yang dapat anda lakukan, dan jenis tugas yang ditawarkan cukup beragam bukan hanya dengan memasang aplikasi tersebut.

  Berikut adalah langkah-langkah yang boleh anda ikuti untuk mendapatkan baucar Google Play melalui aplikasi yang satu ini.

  • Langkah 1 - Muat turun dan pasang aplikasi Hadiah Dompet di telefon bimbit anda, dan mereka yang belum memuat turunnya boleh segera menyemak pautan yang disediakan di bawah.

  Muat turun Aplikasi Dompet Hadiah di sini!

  • Langkah 2 - Buka aplikasi ini, dan lihat tugas yang ditawarkan di menu Tugas, dan pilih tugas yang paling menarik untuk mengumpulkan mata.
  • Langkah 3 - Setelah mata yang anda kumpulkan sudah cukup untuk memasuki menu Ganjaran untuk memilih hadiah yang anda mahukan, termasuk baki Google Play. Lakukan proses penebusan.

  Aplikasi menghasilkan baki Google Play yang terpantas juga menyediakan pilihan hadiah menarik lain seperti baucar Steam dan PlayStation yang boleh anda gunakan untuk membeli permainan terbaik.

  Ini dia, beberapa aplikasi menghasilkan baki Google Play yang boleh anda muat turun dan gunakan sekarang.

  Aplikasi dalam senarai yang dibuat Jaka kali ini sengaja dipilih yang paling dipercayai, dan juga mempunyai penilaian yang cukup baik di Google Play Store.

  Semoga maklumat ini berguna untuk anda semua, dan sampai jumpa di artikel seterusnya.

  Baca juga artikel mengenai Aplikasi atau artikel menarik lain dari Restu Wibowo .

  Artikel Berkaitan