Cara mendapatkan 500 suka di Instagram hanya dalam 1 minit

Nah, kali ini Jaka akan berkongsi bagaimana mendapatkan 500 suka di Instagram hanya dalam 1 minit, menggunakan aplikasi Gramblr.

Instagram adalah perkongsian video dan foto media sosial yang paling popular. Oleh itu, kebanyakan pengguna ingin mendapat banyak suka dan pandangan dengan membayar penyedia perkhidmatan. Walaupun ada cara mudah dan percuma untuk mendapatkan suka dan pandangan yang banyak menggunakan aplikasi yang disebut Gramblr .

Gramblr tidak hanya dapat digunakan untuk menambahkan suka dan pandangan, tetapi juga dapat digunakan untuk memuat naik foto dan video melalui PC. Kerana aplikasi Gramblr ini memudahkan pengguna Instagram yang menggunakan PC (bukan Android).

Nah, kali ini Jaka akan berkongsi bagaimana mendapatkan 500 suka di Instagram hanya dalam 1 minit, menggunakan aplikasi Gramblr. Semua boleh dilakukan secara percuma! Jangan percaya? Lihat lebih banyak lagi.

BACA JUGA
  • Bagaimana melihat Instagram secara peribadi tanpa diikuti, dijamin selamat!
  • Lebih Canggih! Cerita Instagram Kini Boleh Ditambah Pelekat
  • Inilah Cara Menanda Foto dan Video di Instagram

Cara mendapatkan 500 suka di Instagram dalam 1 minit

  • Pertama, muat turun aplikasi Gramblr , kemudian pasangkannya di PC anda .

  • Sekarang, setelah dipasang, buka aplikasi Gramblr. Anda akan diberitahu untuk mendaftar terlebih dahulu. Masukkan data e-mel dan kata laluan anda untuk log masuk ke Gramblr. Seterusnya pada lajur di bawah, isikan nama pengguna dan kata laluan Instagram anda .

LIHAT ARTIKEL
  • Kemudian, anda akan memasuki menu Gramblr, dan akan ada Muat Naik Sekarang yang akan digunakan untuk memuat naik foto atau video di Instagram anda. Nah, jika Dapatkan Duit Syiling! intinya adalah untuk mendapatkan duit syiling. Wang syiling ini kemudiannya akan ditukar sehingga anda boleh mendapatkan suka dan pandangan di Instagram anda menggunakan URL. Oleh itu, jika anda mempunyai banyak syiling, anda boleh membuka perkhidmatan seperti dan pandangan .
  • Jika anda mahu menambah suka dan tontonan, anda hanya memilih tanda cinta di atas dan masukkan URL foto atau video anda. Selepas itu, pilih mengikut kehendak anda dan duit syiling yang anda ada.
  • Dan gambar akan muncul seperti di bawah . Kemudian masukkan URL foto atau video anda. Jangan lupa, tentukan berapa banyak suka atau tontonan yang dimasukkan dalam foto dan video anda.
  • Selepas, ia selesai. Sila periksa foto dan video yang berjaya ditambahkan cinta.

Bagaimana? Bagaimana untuk mendapatkan 500 suka di Instagram hanya dalam 1 minit sangat mudah dan praktikal bukan? Adakah anda telah mencuba kaedah ini? Sekiranya anda tidak pernah dan masih keliru, sila kongsikan soalan anda di komen di bawah.

Artikel Berkaitan