5 dari Carry Hero Terbaik dalam Mobile Legends 2018

Dalam permainan Mobile Legends, Carry adalah istilah untuk pahlawan yang mempunyai kekuatan serangan yang sangat tinggi dan mampu membawa pasukan ke kemenangan. Dalam erti kata lain, pahlawan Carry adalah peneraju atau penentu kemenangan pasukan.

Dalam permainan Mobile Legends, Carry adalah istilah untuk pahlawan yang mempunyai kekuatan serangan yang sangat tinggi dan mampu membawa pasukan ke kemenangan. Dalam erti kata lain, pahlawan Carry adalah peneraju atau penentu kemenangan pasukan. Hero Carry biasanya dapat menyerang dengan cepat dan bergantung pada barang dan pertanian.

Di antara puluhan wira di Mobile Legends, tentu ada banyak wira yang bernama Carry. Kali ini, Jaka akan membincangkan 5 Carrys Hero Terbaik dalam Mobile Legends 2018 . Siapa awak? Lihat ulasannya, mari!

BACA JUGA
  • 5 Wira Kawalan Orang Ramai Terbaik dalam Mobile Legends
  • 5 Wira Lifesteal Terbaik dalam Mobile Legends
  • 5 Trash Hero dalam Meta Season 8 Mobile Legends

5 Carry Hero Terbaik dalam Mobile Legends

1. Karina

Tidak dapat dinafikan, Karina adalah salah satu pahlawan yang paling ditakuti. Bukan tanpa sebab, pahlawan pembunuh yang satu ini mempunyai kemahiran mematikan dan kemampuan menyerang yang sangat berbahaya. Malah Karina mempunyai kemahiran yang membuatnya kebal terhadap serangan asas .

Karina juga dapat menyerang dan menyerang musuh dan membunuhnya dengan cepat . Kesan pengurangan cooldown yang dimilikinya membolehkannya mengeluarkan lebih banyak kemahiran dan membunuh lebih banyak musuh.

2. Alucard

Pejuang wira yang satu ini diketahui mempunyai daya tahan yang kuat berkat kemahiran hidupnya. Bukan hanya itu, Alucard juga merupakan wira Carry terbaik yang dapat menerajui pasukan. Kehadirannya cukup untuk mengatasi musuh. Kerosakan kesakitan dan kemampuan memukul musuh dengan cepat menjadikannya sukar untuk dikalahkan.

Dengan menggunakan barang dan pertanian yang betul, Alucard boleh menjadi lebih berbahaya dan harus diperhatikan oleh musuh. Lebih-lebih lagi, jika anda memasuki permainan lewat , maka keajaiban Alucard akan semakin mustahil untuk ditaklukkan.

3. Layla

Beberapa pemain mungkin masih memandang rendah kehebatan penembak jitu ini. Layla yang boleh diperolehi secara percuma memang mempunyai pertahanan yang kurang baik sehingga menjadikannya mudah mati. Namun, jika dilengkapi dengan barang yang betul , Layla boleh menjadi wira Carry yang sangat berbahaya.

Kerosakan tinggi yang dihasilkan dari senjata Layla cukup untuk membuat musuh mengalami kerosakan fizikal yang ketara. Lebih-lebih lagi, jarak serangan Layla cukup jauh terutama kemahiran andalan utamanya. Akan sangat sukar untuk mengelakkan tembakan mematikan Layla daripada berpeluang menyerangnya.

4. Irithel

Marksman yang menunggang harimau diketahui mengalami kerosakan yang sangat tinggi, terutama dalam kemahiran utamanya. Kemampuan Irithel untuk menyerang ketika berlari membuatnya cukup ditakuti oleh musuh. Wira yang satu ini juga mempunyai kelajuan serangan yang tinggi sehingga serangannya jarang terlepas.

Menggunakan Irithel bersama dengan item yang betul menjadikannya mampu menerajui pasukan. Terutama jika pemain tahu bagaimana menggabungkan kemahiran andalan Irithel, sangat sukar bagi musuh untuk menyerang apatah lagi membunuhnya.

5. Fanny

Walaupun sangat sukar untuk dikendalikan, sesiapa sahaja tidak akan dapat menafikan kekuatan pembunuh wira yang satu ini. Bermula dari ketangkasannya untuk melompat ke sana sini, Fanny sangat menyusahkan dan menakutkan musuh. Belum lagi serangan dua pedang yang mempunyai kerosakan tinggi dan mampu membunuh lebih dari satu musuh dalam satu masa.

Fanny juga mempunyai kemampuan untuk berjuang sendirian tanpa bergantung pada rakan sepasukan. Sekiranya digunakan oleh pemain yang sudah mahir, Fanny dapat menangani serangan musuh dengan mudah walaupun bersendirian.

Nah, itulah 5 Carry Hero Terbaik dalam Mobile Legends 2018 . Bagaimana untuk Adakah anda bersetuju dengan senarai di atas? Sekiranya anda mempunyai pendapat lain, jangan ragu untuk memberi komen, ya!

Artikel Berkaitan